eetkamer

Massief houten eettafel – 8 modellen van Schulte Design

Massief houten eettafel scala meubels witte stoelen bank

Tegenwoordig is het Massief houten eettafel duidelijk terug – met een nieuw design en meer zitgedeelte creëert het een gezellige sfeer in huis en zorgt het ervoor dat je je gasten altijd een zitplaats kunt bieden. Deze massief houten tafels van Schulte Design zijn een uitstekend voorbeeld van modern meubeldesign. Je zult zeker je favoriete meubelstuk vinden tussen deze frisse en stijlvolle combinaties van massief houten eettafels en bijpassende stoelen.

Massief houten eettafel “Auris”

eettafel gemaakt van massief hout auris donker hout metalen poot nobel

Deze massief houten eettafel bestaat uit een donker blad en twee elegante tafelpoten van glanzend metaal. Een echte eyecatcher in de eetkamer of eethoek!

Eettafel “Calum” van massief hout

eettafel van massief hout ovaal design donker hout calum uitschuifbaar

Als je van het ovale design van tafels houdt, dan is dit model voor de massief houten eettafel precies wat je zoekt. De Calum eettafel is ook verkrijgbaar in een rechthoekige en ronde uitvoering, zoals je hieronder zult zien.

De “Pavos” eettafel

massief houten eettafel voet pavos banken eetkamer meubels

De massief houten Pavos eettafel maakt indruk met zijn lichte hout en zijn moderne vorm. Het tafelblad staat op een soort onderstel, waarbij de helft van het blad lijkt te zweven. Verder is de plaat op verschillende manieren te verstellen.

Pavos eettafel met verschillende hoogte-instellingen

massief houten eettafel pavos model modern tafelblad

Hier zie je hoe je een deel van het tafelblad omhoog kunt brengen. Op deze manier kan het in de keuken worden gebruikt om maaltijden te bereiden. Een echt praktische eettafel van massief hout.

Massief hout voor het moderne interieur

moderne constructie eettafel

De tafel Adora 09 wordt geleverd in een dramatische kleur en wordt het centrale meubel in uw eetkamer. En zoals je op de foto’s kunt zien, is deze ultra modern Massief houten eettafel worden gecombineerd met bijpassende banken, zodat klanten zelf de perfecte eethoek kunnen ontwerpen. Sterker nog – aan de rand van de tafel is een speciale plank gemonteerd, die voldoende ruimte biedt voor een open haard.

Massief houten eettafel – model Calum

donkere massief houten tafel design eetkamer

Andere modellen die u zeker zullen inspireren zijn de Calum uitschuifbare tafel in donkere kleur, die wordt ondersteund door een solide roestvrijstalen constructie. De tafel is uitschuifbaar van 50cm tot 130cm. En het laatste model dat onze aandacht trok – de Mando tafel ziet er verfijnd uit en is perfect voor grote gezinnen. Van de Massief houten eettafel, die je nodig hebt … van Schulte ontwerp.

 Uitschuifbare tafel voor woonkamer

Uitschuifbare tafel moderne constructie

Ronde eettafel voor moderne meubels

Eettafel – uitschuifbaar, perfect voor kleine kamers

Massief houten woonkamermeubels

Detail van de uitschuifbare tafel

moderne uitschuifbare tafel massief hout

Houten tafel met open haard

Tafels van Schulte ontwerp