eetkamer

Spotlight op moderne eetkamer – interieurideeën en tips

moderne eetkamer massief houten eettafel-wit-eames-stoelen-zitkussens

Wil je er een moderne eetkamer opzetten – we geven je een aantal interessante ideeën zoals! Elke eetkamer kan worden omgetoverd tot een gezellige sfeer als u zich op uw gemak voelt en waar uw familie en vrienden kunnen ontspannen. Het is de kamer die zeker in de schijnwerpers staat. Zo kun je nadenken over het juiste interieurontwerp en gaan voor een fantastische moderne look waar luxe en stijl samenkomen.

Moderne eetkamer – kleurenschema’s

Moderne eetkamer houten stoelen-blauw-stoffering-patchwork tapijt

De juiste keuze van materialen, kleuren en hun combinatie speelt een grote rol bij het ontwerpen van meubels bij het kiezen van meubels moderne eetkamer. De hout-, leer- en staalconstructie van de meubels zien er altijd elegant uit, terwijl acrylmeubels zich de laatste tijd met succes hebben gevestigd. Zet de tafel in het midden van de kamer. Om de eettafel te accentueren kun je er een vloerkleed onder leggen. Spiegel aan de wand is geschikt voor koninklijke voorzieningen en als decoratie voor een moderne eetkamer Fotomuur of foto’s kunnen dienen. In kleinere kamers kun je de muren wit verven en accenten aanbrengen met de stoelen – interessante vormen, spannende kleuren of stoffering met patronen – alles mag. Kies een hoofdkleur en maximaal twee kleuren die contrasteren en als accent gebruiken. Kies transparante gordijnen zodat er voldoende licht in de kamer komt. Match de motieven van de gordijnen met de stoelen.

Moderne eetkamer – decoratie

moderne eetkamer licht-houten-rechthoekige-eettafel-zwarte-stoelen

EEN moderne eetkamer is moeilijk voor te stellen zonder bloemen. Een eenvoudige vaas in de accentkleur op tafel en vers fruit of bloemen zijn geschikte decoraties. Kleine beeldjes of foto’s met gekleurde lijsten zorgen voor een vrolijke sfeer. Om je interieur er aantrekkelijker uit te laten zien, leg je een vloerkleed met een dierenpatroon op de vloer – strepen zijn erg populair op dit moment. Wat betreft het kleurenschema – lichtblauw, beige-oranje, paars en zwart en wit zijn geschikte kleuren. Veel plezier en maak je eigen ontwerp!

moderne eetkamer hoogglans wit-eettafel-slede-stoelen-wit

ideeën voor zwart-wit eetkamers

gele-deur-eetkamer-zwarte-stoelen

roze-bank-houten tafel-papieren lamp-eetkamer

Eetkamer in Scandinavische stijl

moderne-eetkamer-houten tafel-deens

minimalistisch interieur

blauwe muren eetkamer ontwerp

Blauwe accenten in de eetkamer

moderne-eetkamer-blauwe-vaas-kleurrijke-gordijnen

Moderne eetkamer met interessante stoelen

moderne-eetkamer-oranje-eetkamerstoelen

Elegante blauwe eetkamer

elegant blauw eetkameridee

Eetkamer in koninklijke stijl

royal-dining-idee-crystal-kroonluchter

Moderne eclectische eetkamer

moderne-eclectische-eetkamer-fotowand-dierpatroon-tapijt