eetkamer

Trendkleuren in de eetkamer voor 2012 – Tangerine Tango

Versier je woonkamer met Tangerine Tango

Tangerine-tango-exclusieve-trend-kleur-Pantone-Color-Instituut

Je vraagt ​​je misschien af ​​wat de nieuwe kleurtrends zijn in het interieur? Als je van intense kleuren houdt, hebben we goed nieuws voor je: Trendkleuren in de eetkamer voor 2012 zijn rood en oranje. Daar komt de zogenaamde Tangerine Tango, die, na Pantone Color Institute, dit is de nieuwste designtrend van dit jaar. Dit is een pittig kleurenschema dat energie uitstraalt. Het is bekend dat de warme kleuren, zoals rood en oranje, goed tot hun recht komen in de eetkamer of keuken. Verschillende tinten oranje zorgen voor een gevoel van warmte. Ze zijn voornamelijk verbonden met de zon en hebben een zeer positief effect op de menselijke psyche. De effecten van de oranje kleur zijn energiek en creëren een vrolijke en optimistische stemming. Aarzel dus niet om het moedig te gebruiken.

Trendkleuren in de eetkamer voor 2012 – adrenalinestoot met Tangerine Tango

Tangerine-tango trendkleuren in de eetkamer voor 2012

Over het algemeen is de eetkamer ontworpen als een plek voor entertainment. Dit deel van ons huis wordt geassocieerd met een diner met het hele gezin of lieve gasten. Daarom is het goed om op oranje te vertrouwen. Natuurlijk, zoals eerder vermeld, omvat de moderne kleur mandarijn tango, niet alleen oranje, maar ook rood. Rood is een dramatische kleur en het effect is vergelijkbaar met oranje, maar met het verschil dat de rode kleur een actievere invloed heeft.

Energiek Trendkleuren in de eetkamer voor 2012 

sterke-kleuren-eetkamer-mandarijn

Rood geeft ook een gevoel van warmte, maar wees er voorzichtig mee, want psychologen geloven dat rood je agressief kan maken. Er wordt gezegd dat als je te veel tijd doorbrengt in een kamer met gedurfde, rode decors, je efficiëntie zal toenemen, maar je opwinding zal proportioneel toenemen. Natuurlijk moet je deze uitspraken nooit erg serieus nemen. De waarheid is dat ieder van ons een sterk onderscheidende individualiteit heeft. Kijk dus eens naar deze exclusieve aanbiedingen. Tangerine Tango is echt een van de Trendkleuren in de eetkamer voor 2012, maar beschouw het niet als je enige optie. het is jouw keuze.

  Tangerine Tango – accentmuur in de eetkamer

Tangerine tango accent muur eetkamer

Trend-kleuren-eetkamer-2012 -Tangerine-tango

energieke zonnige kleur

mandarijn-tango-energieke-zonnige-kleur

Tangerine Tango plafond in de eetkamer

Tangerine Tango plafond eetkamer

Japanse motieven

pittige-trend-kleur-rood-oranje-tangerine-tango

Accentmuren met behang

tangerine-tango-kleur-trend-eetkamer

Landelijke stijl

rood-oranje-trend-kleuren-eetkamer-2012

oranje accenten

oranje eetkamer gezelligheid

kleurrijke eetkamerstoelen

tangerine-tango-stoelen-geaccentueerde-wit-eetkamer

Keukenkruk

tangerine-tango-barstoelen-wit-keuken