fitness

Cindy Crawford en haar tips om succesvol af te vallen

Vrouw Snel Succesvol Afslankideeën Tips

Cindy Crawford is een van de meest succesvolle topmodellen die over de hele wereld bekend is. Ze is ook de eerste van de mode-iconen die poseert voor “Playboy”. In veel interviews zei ze altijd wat ze doet om haar superfiguur fit te houden. In dit artikel hebben we enkele van de beste tips verzameld die u met u kunt delen succesvol afvallen kan.

Succesvol afvallen – regel nummer 1: Zoek niet naar rechtvaardigingen!

eenvoudige oefeningen ideeën tips sterren

Vrouwen zeggen heel vaak iets als “Ik laat mijn figuur los omdat ik geen tijd heb om te fitnessen. Als ik 24 uur beschikbaar had gehad, had ik die zeker in de fitnessruimte doorgebracht.”

Vergeet deze rechtvaardigingen! Je zou niet per se in fitness kunnen trainen als je dat zou kunnen succesvol afvallen zou graag willen. Zelfs op het kantoor waar u werkt – u kunt bijvoorbeeld de trap nemen in plaats van de lift.

Succesvol afvallen – regel nummer 2: laat de routine opzij!

Trucs Cindy Crawford Fitnesstraining

Het is normaal dat je je verveelt nadat je 5 jaar lang dezelfde sportschool hebt bezocht en drie keer per week dezelfde oefeningen hebt gedaan. Probeer het anders, met meer afwisseling in je programma – vandaag joggen in het park, morgen zwemmen of fietsen – en voor je het weet ben je succesvol afvallen.

Succesvol afvallen – regel nummer 3: Trakteer uzelf op bijna alles wat u maar wilt! Wees genereus voor jezelf!

bouw vrouwen fitness training tips trucs

Cindy Crаwford zegt: “Als je zo van chocolade houdt, eet het dan, alleen niet elke dag. Maak bijvoorbeeld dat fluitje van een cent als beloning voor goed uitgevoerde taken gedurende de dag, of voor die kilo’s die je al kwijt bent.”

Het opgeven van je favoriete drankjes en eten is helemaal niet gemakkelijk. Velen van ons houden van dingen als wit brood of pasta, die erg schadelijk zijn voor het figuur. En toch bezoeken mensen graag Italiaanse restaurants en eten ze pizza’s en calorierijke stoofschotels.

Daarna zou men natuurlijk een inhaalslag moeten maken door de onnodige calorieën kwijt te raken met lichaamsbeweging. Dus je zou alles kunnen eten wat het oog maar kan wensen.

Train regelmatig – en geniet van de resultaten

leuk figuur bewaar ideeën tips

Fitnessoefeningen houden je fit

Training vrouwen tips sterren handen bouwen spieren op

Fitness met Rihanna – tips voor een geweldig figuur