fitness

Eenvoudige yoga-oefeningen voor een goed humeur en meer energie in de winter

 Lichaamstraining goed humeur positieve energie

In de winter voel je je vaak moe en zonder energie. Het slechte weer leidt tot depressies. We bieden je drie simpele aan Yoga oefeningen, die je in een goed humeur brengt – en natuurlijk ook je lichaam “aan de zijkant” traint.

Yoga oefeningen tegen vermoeidheid

Oefeningen beginners energie goed humeur humeur

Deze yoga Opdrachten zal de bloedcirculatie verbeteren – voor een optimaal effect is het raadzaam om de training na het ontwaken in een lichte kamer te doen. Als je tijdens het sporten naar de zonsopgang kijkt, kun je volledig ontspannen.

 Sta op, benen omhoog Ga op schouderbreedte uit elkaar staan, knieën naar voren gericht. Adem in, strek je handen boven je hoofd. Adem uit, buig voorover, houd je hoofd zo dicht mogelijk bij je knieën, strek je armen naar voren/beneden. Probeer de vloer met je vingers aan te raken.

Begin de dag met yoga-oefeningen

oefening handen lichaamshouding rechte houding

Buig nu, terwijl je inademt, beweeg je armen – strek je linkerarm en vingers naar voren, de rechter – naar achteren. Adem uit en buig weer.

Praktische yoga-oefeningen voor beginners

oefening zonsopgang kijken energie positieve lichaamstraining

Adem in, sta rechtop, je rug recht. Zet je benen op schouderbreedte uit elkaar. Rust 15 seconden en herhaal de drie oefeningen dan nog 5 keer. Ga aan het einde op de yogamat zitten. Kijk naar de zonsopkomst. Sluit dan je ogen en stel je voor dat je de zon omhelst. Voel de warme stralen van de zon en de energie van de zon. We wensen je een fijne dag en een goed humeur!