fitness

Geweldige yoga-oefeningen voor jou en je baby tonen het hele lichaam

yoga oefeningen moeder baby stretch lekker genieten

Met alle zorgen over de baby hebben we zelden de gelegenheid om de tijd te nemen om te sporten. Wat als je gewoon samen met je baby zou kunnen zijn? Yoga oefeningen doen?

Yoga oefeningen Voor moeder en baby zijn armen, heupen en buik gestemd

yoga-oefeningen met de kleine schat zijn leuk en effectief

Om dit te doen, moet hij in staat zijn om zijn hoofd alleen rechtop te houden en korte tijd te zitten of minstens vijf maanden oud te zijn. Een paar Yoga oefeningen voor de probleemgebieden na de geboorte – buik, armen en billen, zullen je helpen om snel een geweldig figuur te krijgen. Laat je favoriete muziek spelen terwijl je aan het sporten bent en onthoud dat zowel jij als je baby de oefeningen op een lege maag moeten doen. Het is belangrijk dat u uw kind constant in de gaten houdt, zodat het niet gaat huilen. Bepaal je eigen tempo en herhaal de oefeningen zo vaak als je wilt. Voor strakke armen: houd je baby onder je armen en til ze op boven je hoofd en laat ze dan weer zakken. Herhaal zo vaak als je kunt. Je kunt deze yoga-oefening ook zittend doen. Voor een stevige heup – Ga op je rug liggen en maak een brug. Leg je baby op zijn buik tegenover je. Houd het stevig vast en til je bekken op terwijl je inademt. Terwijl je uitademt, plaats je je bekken weer op de grond. Doe 3 series van 8 herhalingen, waarbij elke achtste herhaling het bekken iets langer omhoog houdt en extra aanspant.

Doe yoga-oefeningen met je kleine schat – leuk en effectief

yoga-oefeningen dochtertje leert samen poseren

Yoga oefeningen voor een stevige maag – Ga liggen en trek je knieën samen. Leg je baby op je buik op je scheenbenen en houd ze onder je armen. Beweeg je benen langzaam op en neer. Doe opnieuw 3 sets van 8 herhalingen. Na een korte pauze, in dezelfde houding, beweeg je je benen naar voren (naar je gezicht) en naar achteren. (3 reeksen van 8 herhalingen). Maak na nog een pauze cirkelvormige bewegingen met de baby op zijn voeten, naar rechts en naar links. Leg je baby nu op zijn buik op de grond en ga tegenover hem liggen, ook op zijn buik met gestrekte armen en benen. Hef je armen en benen op en houd even vast. Herhaal dit meerdere keren en neem een ​​korte pauze. Met deze yoga-oefening verstevig je tegelijkertijd je heupen en billen. Veel plezier met proberen!

yoga training mogelijk baby benen omhoog handigYoga-oefeningen ook met baby die naar boven buigtbaby onder de armsteunen veel plezier