Garderobe & gangmeubilair

De inloopkast met glazen wanden van Spazzi

walk-in-closet-glazen-schuifdeur-closet-systeem

Deze chique inloopkast met glazen wanden is een geweldig ontwerp van Spazzi – een toonaangevende Europese fabrikant van kasten en keukens. Hun producten zijn een droom voor elke modefanaat!

De inloopkast van Spazzi

de inloopkast spazzi glas design

Stel je voor dat je in je kleedkamer zit en al je kleding in één oogopslag kunt zien. Deze inloop Kledingkast met glazen wanden is een luxe waar geen modeliefhebber zonder zou kunnen. Deze inloopkast biedt veel ruimte en opbergruimte zodat je kleding en accessoires niet alleen goed geordend zijn, maar ook goed vindbaar en goed bereikbaar.

De inloopkast met een goed organisatiesysteem

kastensysteem spazzi houten planken lades opbergruimte

Of je je nu voorbereidt op je werk of een avondje feesten in de stad, al je kleding en accessoires zijn altijd bij de hand. Dit inloopkast is net zo mooi van binnen als van buiten, met gladde glazen wanden en geschikt voor elke moderne woonruimte. De kleedruimte is helder verlicht en je zou altijd in de schijnwerpers staan!

Lades en dozen voor perfecte orde

de walk-in closet glazen wanden spazzi lades organisatie

Het ontwerp is gemaakt van eikenhout en biedt veel vakken en vakken waar je je accessoires en sieraden in kwijt kunt. Tussen de glimmende glazen wanden is voldoende bewegingsvrijheid.