Garderobe & gangmeubilair

Moderne halkasten in een functioneel, Scandinavisch design

Moderne-hal-kledingkast-Karl-Andersson- & -Söner-FRONT-wandkapstok

Moderne halkasten zijn ideaal waar kleding moet worden opgehangen: op kantoor, in de vergaderruimte, in een hotelkamer, restaurant, thuis op de gang, achter de slaapkamerdeur, etc. Het Scandinavische meubelbedrijf Karl Andersson & Söner heeft aantrekkelijke en functionele halkastmodellen voor elke smaak.

De afbeelding hierboven toont “Front” – een moderne wandkapstok gemaakt van massief wengé, ontworpen door Skala Design-Lasse Pettersson en Lennart Notman in 2004. De kleerhanger wordt gekenmerkt door zijn formele eenvoud en technische functionaliteit en is perfect voor opslag van kleding, sleutels, versieringen, enz. Bij Karl Andersson & Söner, het meubel is verkrijgbaar als vrijstaand of als wandelement in eiken, berken en in 8 standaard kleuren.

Moderne halkasten met esthetische aantrekkingskracht

Moderne-hal-kledingkast-Karl-Andersson- & -Söner-stand-kledingrek-hout-nest

De staande kapstok Nest is een ontwerp van Gabriella Gustafson en Mattias Ståhlbom uit 2007. De kapstok, geïnspireerd op vogelnesten, is een asymmetrische compositie van kriskras staande spijlen (takken) die dienst doen als kapstokhaken. Volgens de ontwerper is Nest gebaseerd op het principe van “georganiseerde chaos”.

Moderne halkasten Nest zijn verkrijgbaar in een vrijstaande versie, maar ook voor wandmontage, gemaakt van eiken, berken en acht standaardkleuren.

Nest als vloermodel in het wit

Moderne-hal garderobe-nest-Karl-Andersson- & amp; Söner-staande-kapstok-wit

De kleerhanger biedt verschillende ophangmogelijkheden

zwart gelakte vrijstaande kapstok-NEST-Karl-Andersson-Söner

Nest als wandmodel

Moderne-hal-kledingkast-nest-wand-kapstok-Karl-Andersson- & amp; -Söner

Moderne halkasten – de Trippo wandkapstok

trippo-moderne-hal-kledingkast-wand-kapstok-hout-fineer

De wandkapstok TRIPPO (2002) van Ulla Christiansson bestaat uit een tafel, plank, stoel en fauteuil. Het meubel is geschikt voor verschillende omgevingen en is verkrijgbaar in drie breedtes, drie dieptes en 10 verschillende hoogtes. De plank is gemaakt van meubelplaat en is verkrijgbaar met eiken- of berkenfineer. Boekenstandaards en kledingroedes zijn verkrijgbaar als accessoires.

Trippo-Wandkapstok-planken-Houtfineer-Design-Ulla-Christiansson

Ponoq Collection – moderne halkasten

Sta-kapstok-kapstok-gelakt-vrijstaand-compact laminaat

Ponoq Collection werd in 2009 gecreëerd door Nils Gulin voor Karl Andersson & Soner ontworpen en bestaat uit een gelakte vrijstaande kapstok, tafelbladen in verschillende hoogtes met een geïntegreerde kruk, kapstokhaken voor wandmontage, optioneel met een paraplubak.

Ponoq is gemaakt van speciaal compact laminaat en biedt een zeer duurzaam, resistent en stabiel oppervlak dat ideaal is voor gebruik in omgevingen met veel slijtage. De kapstokhaken kunnen worden uitgeklapt en verdwijnen wanneer ze niet worden gebruikt bijna onzichtbaar in de muur.

Wandkapstok-kapstok-kapstok-halmeubel-modern

De kapstok bestaat uit een vrijstaande witgelakte metalen kolom, gemonteerd op een basisplaat van wit compactlaminaat. Deze kan door middel van een inbouwbeslag op de vloer worden vastgezet. Er zijn vier alternatieven beschikbaar als kleurencombinaties – wit-zwart, zwart-wit, wit-rood en. Parapluframes zijn als accessoires te bestellen.

Ponoq kledinghanger die in de muur verdwijnt

Moderne-hal-kledingkasten-Scandinavisch-design-front-opvouwbare-kapstokhaken

Aan de muur bevestigde of vrijstaande kleerhanger

Moderne-hal-kledingkast-Ponog-puristisch-design-kapstok-ponoq

Moderne-hal-garderobe-ponoq-jas-haak-gelakte-wandmontage

Moderne-hal-garderobe-meubel-kledinghangers-red-top-opvouwbaar

Moderne-hal-garderobe-ponoq-Scandinavisch-design-opstaande kapstok

Kapstok-kapstok-wandmontage-compact laminaat-rood-wit

Moderne-hal-garderobe-kapstok-Ponoq-staande-kapstok

Moderne-hal-garderobe-Karl-Andersson- & amp; Söner-kapstok

Modern-hal-garderobe-paraplustandaard-gelakt-vrijstaand-compact laminaat