gevelbekleding

Behangpatronen van Zaha Hadid voor Marburg staan ​​voor meer dynamiek

Behangfabriek patroon beweging-Stria Zaha Hadid-Marburg

Marburger Tapetenfabrik is een van de specialisten voor innovatief behangontwerp. Behangcollecties bieden niet alleen een uitstekende duurzaamheid, maar zetten al decennia lang de toon Behangpatroon en ontwerp. Uit de samenwerking met kunstenaars en ontwerpers van wereldfaam verschijnen steeds weer exclusieve wandbekledingen. Deze serie wordt voortgezet door een van de beroemdste en meest gerespecteerde ontwerpers en architecten ter wereld van onze tijd – Zaha Hadid. Voor behangpapierfabriek Marburg maakte ze vier wandontwerpen en drie herhalingen. De exclusieve Art Borders behangcollectie van Zaha Hadid weerspiegelt de tijdgeest.

Art Borders – speelse behangpatronen

Serie Wallpaper Pattern-Cellular Zaha Hadid Products

Voor haar innovatieve creaties in de internationale architectuur- en designscene is Zaha Hadid meerdere malen onderscheiden met de hoogste onderscheidingen. Uw fascinerende wandontwerpen voor Marburg zetten een nieuwe standaard in grootformaat wanddesign. Motieven tot 9 m breed en 3,30 m hoog, gekenmerkt door dynamische lijnen, organische en expressieve vormen, zetten kamers in beweging.

Dynamische behangsamples van Zaha Hadid voor de Marburger behangfabriek

Wandbekleding detail Elastika Marburg parelmoer mat effect beweging

De statische wand wordt in beweging gezet. De Elastika serie is geïnspireerd op organische vormen en is gebaseerd op de synergie tussen rust en dynamiek. de Behangpatroon zijn verkrijgbaar in vier kleurvariaties (twee herhalingen: positief en negatief). Het vakkundige spel van mat-glans en metallic effecten resulteert in verschillende structuren die de muren van de woonkamers verfraaien.

Behangcollectie Elastika – dynamische, futuristische vormen

Muurontwerp-innovatieve Zaha-Hadid Elastika behangserie

Gestructureerde vinyl wandbekleding op polyestervlies met effectpigmenten

Behangcollectie Elastika Gestructureerd vinyl wandbekleding polyestervlies

Typische metallic effecten, mat parelmoer gecombineerd met wit en zand geven de muur visuele diepte. Glinsterende bessentinten worden aangevuld met zilver en mat zwart, glinsterende kopertinten worden stijlvol gecombineerd met groen.

Stri-grafisch expressief behangpatroon

Behangserie Modern-Vlies Marburg-dynamisch patroon Stria

Zilver, antraciet, zwart en grijstinten zetten de muren in beweging.

Swirl – vloeiende dynamiek op de muur

Wanddecoratie bekleding Swirl - schommelpatroon - Marburg Wall Zaha Hadid

Alles beweegt hier. Warme, uitnodigende rode tinten, zilvergrijze en iriserende petroltinten zijn een blikvanger aan de muur.

Creëer nieuwe percepties van ruimte

Wanddessin behang - Cellulair bolvormig patroon - imitatie van waterbellen

Vooral de motieven in de Cellular-serie zijn indrukwekkend – bolvormige patronen die op waterbellen lijken. Als aanvulling op het repetitieve plastic Behangpatroon komen schuurpapier effecten. Ontwerp het appartement met tijdloos elegant en tegelijkertijd modern patroonbehang van Marburg en Zaha Hadid. Alle door de architect ontworpen behangmotieven komen overeen met haar stijl met hoge eisen aan dynamiek, innovatie en fascinatie.

Oplossen en oplossen van structuren

Marburg behangmotieven bolvormig Zaha-Hadid