gevelbekleding

Creatieve ideeën voor wandontwerp – wandtegels in 3D-optiek voor industriële chic

glanzende wandtegels-interessante motievenmodellen

Wij presenteren u creatief Ideeën voor muurontwerp met interessante wandtegels in 3D-optiek, die een stijlvolle toevoeging zijn aan elk interieur. Het familiebedrijf Lithos Design, gerund door twee broers, richt zich op de productie van innovatieve en interessante wandtegels. Het bedrijf werd 30 jaar geleden opgericht en kijkt sindsdien uit naar een groeiende populariteit. De steenlook wandtegels zijn niet alleen innovatief, maar bieden ook een interessant wanddesign in industriële stijl.

Ideeën voor wanddecoratie – tegels met een 3D-effect voor de woonkamer

moderne muur design tegel steen

Steentegels in 3D-optiek – moderne ideeën voor wandontwerp

chic wanddesign-industriële chic

Creatieve wandtegels in het eetgedeelte

Wandtegels moderne 3d accenten eetkamer

Reliëf wandtegels

grijze stenen tegels interessant muurontwerp

De eerste collectie die wij u presenteren heet Drappi di pietra en bestaat uit modulaire wandtegels met een steenlook die creatieve vormen creëren. De ronde en ovale vorm van de ontwerpen ogen zacht en contrasteren met de ruwe uitstraling van het materiaal. Deze tegels bieden een perfecte isolatie en isolatie en passen perfect in elk modern interieur. De muurontwerpideeën van Litho ontwerp fascineren met creativiteit en functionaliteit, en deze collectie is daar een uitstekend voorbeeld van.

Innovatieve en luxueuze muurontwerpideeën met gouden accenten

creatieve ideeën voor muurontwerp luxe

Decoratieve reliëftegels

decoratieve tegel-gouden look details

In de luxe collectie ontmoet steen goud – en het eindresultaat is vier wandtegels die een prachtige aanvulling kunnen zijn op elk klassiek interieur. De ontwerpen zijn geschikt voor zowel de badkamer als voor de woonkamer of zelfs de foyer en hotellobby. Bloempatronen en interessante ornamenten verschijnen in een nobele gouden kleur.

Grijs kleurenschema voor een moderne inrichting

Moderne grijze wandtegel huis interieur

Interessante artistieke motieven

artistieke grijze wandtegels bochtige motieven

Gangontwerp – grijze wandtegels

luxe hal design-decoratieve wandtegels

In de Nuance-collectie worden verschillende wandtegels gepresenteerd in de grijze kleurstelling. Deze stijlvolle en innovatieve tegels met 3D-effect creëren een optische illusie en zijn perfect voor de gang. De zogenaamde Toscaanse steen had de voorkeur van de ontwerper Raffaello Galiotto om mooie accenten te zetten en driedimensionale effecten te creëren.

De Palladio collectie – wandtegels in een klassieke stijl

beige-bruine wandtegels houtlook design

Klassiek interieur

zwarte wandtegels klassiek interieur

Beige ontwerpen

klassieke wandtegels beige-bruin

Witte tegels

wit reliëf tegel winkel interieur

Vijf exclusieve wandtegels vierden de klassieke inrichting. De collectie is geïnspireerd door de architect Andrea Palladio en introduceert een nieuwe interpretatie van de klassieke marmeren tegels. Zeer elegant, in natuurlijke kleuren – deze Ideeën voor muurontwerp zal tegelijkertijd een gezellige en stijlvolle sfeer creëren.

Modern wanddesign met geïntegreerde verlichting

curvy wandtegels accentverlichting

Wandtegels met verlichting – een echt hoogtepunt in design

Wandtegels inbouwmodel

De collectie Le pietre incise combineert moderne inbouwverlichting met creatief wanddesign. De LED-lampjes zijn een onlosmakelijk onderdeel van het ontwerp en onderstrepen de ronde vormen van de tegels. Innovatief en artistiek – zo kunnen de modellen worden beschreven.

Scheiding van steen – elegante extravagantie

creatieve partitie steenmodules

Stenen tegels als scheidingswand

Wandtegel idee wit steen

Italiaanse wandpanelen

Stenen muur creatieve Italiaanse tegeldecoratie

De laatste collectie heet Muri di pietra en biedt verschillende interessante stenen scheidingswanden. De ontwerpen scheiden visueel de ruimtes in het huis en kunnen op verschillende manieren worden gebouwd. Elk model bestaat uit verschillende modules en kan worden omgebouwd volgens de verdeling van de ruimte.