gevelbekleding

Houten lambrisering van de muur en het plafond in het moderne huis

Houten bekleding van de muur -modern-huis-landhuis-land

Een modern familiehuis is onlangs in Rusland ontworpen door Noviy Dom. Het ziet er uitnodigend, licht en gezellig uit. Het bijzondere is de natuurlijke houten lambrisering van de wand en het plafond, die perfect harmonieert met de moderne inrichting en een uniforme uitstraling tovert. De ontwerpers bereikten de aantrekkelijke look vooral door het gebruik van hoogwaardige materialen en elegante oppervlakken, maar ook door het contrast tussen het meubilair en de lichtgekleurde wandbekleding.

Houten lambrisering van de muur en het plafond in een modern familiehuis in Rusland

Houten wandbekleding -moderne-hal-spiegelkast-tegels

Een moderne houten lambrisering van de wand en het plafond geeft de ruime woning met vier slaapkamers een aansprekende uitstraling. Het biedt echter niet alleen esthetische voordelen, maar maakt ook indruk met zijn geweldige functionaliteit. Een gevelbekleding isoleert immers het gebouw zeer goed en beschermt het tegen hitte en/of kou, wat ook nog eens stookkosten bespaart. Houten bekleding zorgt daarnaast voor een aangenaam binnenklimaat, reguleert de luchtvochtigheid in de ruimte en heeft een geluidsabsorberende functie.

Houten lambrisering van de muur -modern-woonkamer-contrast-teller

Veel mensen kiezen voor houten bekleding voor wand en plafond omdat het er bijzonder goed uitziet. Natuurlijk grenenhout overtuigt vooral door zijn esthetische indruk. Het is van nature helder en daarom zeer geschikt voor het bekleden van grote oppervlakken, omdat het materiaal de ruimte niet visueel verduistert. Het is waarschijnlijk om deze reden dat de Noviy Dom-ontwerpers het hebben gekozen voor het hele interieurontwerp van dit moderne huis.

Houten lambrisering van de muur -modern-lichtgrijs-glazen balustrade-kroonluchter

Op de begane grond van de fraaie eengezinswoning bevindt zich de ruime woonkamer, welke is voorzien van meerdere ruimtes. In het midden van de kamer staat een comfortabele, grijze bank waar het hele gezin zeker een plekje kan vinden. Afgestemd op de televisie en de open haard eronder zijn er extra zitplaatsen bij een bar. Aan de zijkant bevindt zich de moderne, open keuken met eettafel en stoelen. In tegenstelling tot de rest van het donkere meubilair is deze ruimte uitgevoerd in helder wit. De tweede verdieping en de slaapkamers zijn te bereiken via een interne trap met glazen balustrades in de woonkamer.

houten lambrisering-muur-moderne-woonkamer-tegenkruk

De huiseigenaren hebben in totaal 4 slaapkamers, waaronder een prachtige meisjeskamer in paars en wit, 3 badkamers, een gastentoilet en een sauna. Het prachtige pand met gazon biedt de mogelijkheid om bij mooi weer het interieur naar buiten uit te breiden en er gezellige momenten door te brengen met vrienden en familie.

houten lambrisering-muur-moderne-bank-grijs-stoffering

houten bekleding-muur-moderne-woonkamer-glazen balustrade

Houten lambrisering-muur-modern-woonkamer-open haard-bank-trap

houten lambrisering-muur-moderne-bank-grijs-grote-kussens

houten lambrisering-muur-moderne-keuken-wit-hoogglans-eettafel

houten lambrisering-muur-modern-kinderkamer-wit-paars

houten lambrisering-muur-moderne-slaapkamer-grijs-spiegelkast

houten gevelbekleding-moderne-slaapkamer-groen-licht hellend dak

houten lambrisering-muur-moderne-slaapkamer-kaptafel-muur

houten lambrisering-muur-moderne-slaapkamer-kaptafel

houten lambrisering-muur-moderne-badkamer-bad-licht-tegels

houten lambrisering-muur-moderne-badkamer-bad-waskast

houten bekleding-muur-moderne-badkamer-douche-glazen wand

houten lambrisering-muur-moderne-badkamer-grijs-beige

houten lambrisering-muur-modern-sauna-privé-eigen

* een project van Noviy Dom