gevelbekleding

Sierpleister met artistiek karakter door Dario Curatolo

geometrische figuren muur gips decoratieve collectie dario curatolo

Muurpleisters zijn altijd modern omdat ze een verscheidenheid aan ontwerpoplossingen bieden. Er zijn in de loop der jaren zoveel soorten muurpleister op de markt gekomen dat u tegenwoordig verwend wordt met de keuze. 3D-effecten en imitatie van bepaalde materialen maken het gips tot een soort aantrekkelijke muurkunst. Wij presenteren u decoratieve pleister, ontworpen door Dario Curatolo voor Oikos.

Decoratieve muurpleister met metaaleffect geeft de ruimte meer elegantie

muurontwerp moderne decoratieve muurpleister italiaanse collectie

De muurpleisters maken individualiteit in het muurontwerp mogelijk door hun grote verscheidenheid aan kleuren en hun verschillende applicatie- en spateltechnieken. De designer pleisters collectie van Oikos fascineert met zijn artistieke karakter en zijn metalen effecten, die op sommige modellen te zien zijn. Ze creëren een illusie voor een driedimensionale ruimte. De collectie biedt ontwerpen met de namen Vibrazioni, Trame, Assorbimenti, Transparenze, Riflessi, Corrosioni en Stratificazioni. Riflessi en Corrosioni hebben een glanzend oppervlak en zien eruit alsof ze gloeien. Zo vergroot je elke ruimte optisch. Decoratieve elementen in de andere ontwerpen in de Italiaanse collectie zijn de geometrische figuren en de structuur van de individuele vormen.

Sierpleister in een coole mix van stijlen past in elk appartement

blauwe nuances textuur kleurenschema decoratie muurpleister italiaans

Deze muurpleisters zijn geschikt voor de individualisering van woonruimtes omdat ze hun karakter onderstrepen. Ze zien eruit als schilderen en geven de kamer een eenvoudige esthetiek. Met de glansafwerking kunnen bijzondere kleureffecten worden bereikt. De gehele collectie van Dario Curatolo omvat sierpleister dat erg trendy is en prachtig staat in elk interieur.

magische paarse muurverf voor een romantische sfeer

paarse muurpleistercollectie dario curatolo kleurenschema

verschillende varianten van muurpleister

geometrische vormen muur gips muur ontwerp contrasterende kleuren

interessante effecten met muurpleister

donkere kleuren contrasteert muurpleister decoratief muurontwerp

Crème en bruin Mengen

driedimensionale kamers muurpleister decoratief modern italiaans interieur

Kleur en textuur toevoegen

decoratieve gips muur ontwerp moderne italiaanse collectie