gevelbekleding

Zandsteentegels – originele wandbekleding voor woonkamer

Zandsteen Tegel-Lithos Ontwerp

de Zandsteen tegels zijn een geweldige manier om direct interesse in wanddesign te wekken en accenten toe te voegen aan de elegante textuur van een muur. De Nuance-collectie van Lithos Design biedt hoogwaardige en ultramoderne varianten voor wandbekleding in moderne appartementen.

Reliëfzandsteentegels met verschillende designs

Zandsteen Tegel Lithos Vierkant Patroon

Het reliëfoppervlak van de Zandsteen tegels wordt vervaardigd met 6 CNC-machines. De originaliteit van de ontwerpen wordt daarom versterkt door de vakkundige snij-, verwerkings- en vormprocessen. Het lijkt alsof het licht op de zandsteen speelt, het creëert interessante optische effecten en verhoogt het contrast. Grijs is stijlvol en elegant. Deze originele ontwerpen zijn gemaakt door Raffaelo Galiotto.

Zandsteentegels van Lithos – modern Italiaans passieverhaal

Wandtegels zandsteen Italiaanse stijl

Het verhaal van Lithos Design is een prachtig Italiaans verhaal van passie, knowhow en geavanceerde technologie. Het bedrijf is opgericht door de broers Claudio en Alberto Bevilacqua. De ontwerper Raffaelo Galiotto heeft het merk verrijkt met zijn stijl en bijgedragen aan het feit dat deze prachtige Zandsteen tegels onmiddellijk herkenbaar.

Originaliteit en stijl in modulaire wanddesign

Zandsteen Tegel Decoratief Patroon Lithos

Het geheim van Litho ontwerp Producten zijn verborgen in de modulaire wanden – in de natuurlijke herhaling van gelijkaardige exemplaren Zandsteen tegels. De ontwerpen hebben originaliteit en dit wordt benadrukt. Lithos wordt erkend als een van de meest innovatieve startups in de steendesignmarkt. Het kan rekenen op jonge medewerkers die klantgericht zijn en heldere ideeën hebben. Met een authentieke ondernemersgeest kijken de ontwerpers steeds verder vooruit en laten ze zich door hun werk inspireren.

Grijs wanddessin – decoratief reliëfpatroon

decoratief natuursteen tegels patroon grijs

Wanddesign met interessante golfpatronen

Natuursteen tegel lithos golfpatroon