gezonde voeding

Het Beyoncé – Queen B-dieet is veganistisch om fit te blijven

Dieet van Beyonce na zwangerschap Coachella 2018

Beyoncé wordt door velen gezien als een rolmodel voor het hebben van een sterk zelfrespect voor het lichaam. Ze heeft niet alleen rondingen, maar ook strakke armen en benen en een over het algemeen fantastisch figuur. Het kostte de moeder van drie echter een tijdje om erachter te komen hoe ze de beste versie van zichzelf kon zijn – en hoe ze dit op een gezonde manier kon bereiken. “Ik ben van nature niet slank”, gaf de 37-jarige zangeres toe tijdens een optreden op “Good Morning America”. “Ik heb rondingen. Ik worstelde met diëten en vond iets dat voor mij zou werken.” Hoe ziet Beyoncé’s dieet er vandaag uit? Hier hebben we alles verzameld wat mevrouw Carter heeft geleerd over gezond eten.

Beyoncé vertrouwt op een plantaardig dieet

Beyonce Jay Z 2013 Forbes beroemdste koppel met het hoogste inkomen

Hoewel Beyoncé geen volledige veganist is, geloven zij en haar man Jay-Z in de voordelen van een overwegend plantaardig dieet. De Carters kozen in 2013 voor de veganistische levensstijl na de aankondiging van een samenwerking met trainer en voedingsdeskundige Marco Borges. Je bezorgservice moet het mensen gemakkelijker maken om aan de slag te gaan met de veganistische levensstijl.

Hoewel Bey niet altijd vleesvrij eet, beweert ze dat het 22-daagse voedingsprogramma haar eetgewoonten echt heeft veranderd.

Zo nu en dan gaat Beyoncé helemaal vegan – bijvoorbeeld ter voorbereiding op een groot evenement als Coachella – en beweert ze dat het goed is voor haar lichaam. Ter voorbereiding op haar optreden op Coachella 2018 volgde Beyoncé 44 dagen een veganistisch dieet.

“Vroeger zagen we gezondheid als een dieet – sommige werkten voor ons, andere helemaal niet. Maar sinds we gezondheid als de waarheid zijn gaan zien, is het voor ons een missie geworden om deze waarheid en deze levensstijl met zoveel mogelijk mensen te delen”, schreven Bey en Jay onlangs in het voorwoord van Borge’s nieuwste boek, The Greenprint: Plantaardig dieet “Beste lichaam, betere wereld”.

Beyonce Diet Avocado Toast voor Ontbijt

ontbijt

Net als veel andere beroemdheden probeert Beyoncé schoon te eten en bewerkte voedingsmiddelen te vermijden. “Ik ontbijt altijd – z. B. een wit roerei, een groentesmoothie of volkoren muesli met magere melk,’ zei ze tegen ‘Shape’-tijdschrift. Als ze een vegan challenge doet, trakteert ze zichzelf op een avocadotoost.

Als Beyoncé geen tijd heeft om te eten, maakt ze een plantaardige eiwitshake voor zichzelf. “Ik probeer elke dag minstens 3,5 liter water met citroen te drinken”, vertelde ze aan People.

Beyonce veganistisch dieet veel groenten

lunch en diner

Beyoncé vertelde Shape dat haar gemiddelde lunch bestaat uit “veel vis en groenten”.

Volgens “Elle” komt een van haar favoriete plantaardige salades uit het veganistische hotspotcafé “Gratitude” in Los Angeles. De salade bestaat uit boerenkool, komkommer, wortelen, noribladeren, koriander, basilicum, lente-uitjes en geroosterde amandelen en is verfijnd met een dressing van tahini, citroen, olijfolie, knoflook en sesamolie.

Beyonce Diet vegan groente gezonde salades

Borges onthulde ook dat de zanger dol is op een knapperige salade gemaakt met rucola, rode quinoa, meloen en geschaafde amandelen, geserveerd met olijfolie, appelciderazijn en ahornsiroop.

Beyonce Diet Dreamgirls Master Cleanse met cayennepeper

Geen crashdiëten meer

Om zich voor te bereiden op haar rol in “Dreamgirls” (2006), deed Beyoncé de Master Cleanse – ook bekend als de Cayenne Pepper, Maple Syrup en Lemon Juice Cure. De zangeres stond onder druk om snel 15 pond af te vallen en bekende aan Oprah dat hoewel het haar hielp af te vallen, het niet gezond was.

“Ik wilde afvallen en fysiek veranderen. En het was moeilijk, want ik hou van eten, “zei ze. “Ik heb 14 dagen gevast en ben erin geslaagd om af te vallen.”

Beyonce Diet Master Cleanse Drink Citroensap Cayennepeper Ahornsiroop

Beyoncé’s limonadedieetrecept

De limonade is gemaakt van 2 eetlepels citroen- of limoensap, 2 eetlepels ahornsiroop, 1/10 theelepel cayennepeper en 250 ml water. Gedurende 10 dagen worden dagelijks 6 tot 12 glazen limonade gedronken. Dat is het enige wat je eet. Om de ontgifting te ondersteunen, mag ‘s ochtends en voor het slapengaan een laxerende thee worden gedronken. Een spoeling met zout water wordt ook aanbevolen voor een sterkere reiniging van de dikke darm. Het bestaat uit 950 ml warm water en 2 theelepels niet-gejodeerd zeezout en wordt ‘s ochtends op een lege maag gedronken.

Beyonce Limonade Dieet Citroen Cayennepeper Ahornsiroop

Harvard Medical School meldt dat de medische risico’s van het cayennepeper- en citroenregime enorm zijn. Deze omvatten: gebrek aan essentiële voedingsstoffen, uitdroging, gebrek aan elektrolyten, verminderde darmfunctie en metabole acidose. Op de Mayo Clinic-website zegt gastro-enteroloog Michael Picco dat de meeste artsen geen colonreinigingsregimes aanbevelen omdat “het spijsverteringsstelsel en de darmen op natuurlijke wijze afval en bacteriën elimineren”.

Het Beyoncé-dieet voor Dreamgirls 2006

Cheat-maaltijden

Hoewel Beyoncé meestal gezond eet, weet ze hoe belangrijk het is om jezelf van tijd tot tijd te verwennen. “Ik trakteer mezelf altijd op een cheatmeal op zondag. Ik kan alles hebben wat ik wil. Meestal is pizza mijn favoriet’, vertelde ze aan Shape magazine. Enkele van haar andere favoriete cheat-maaltijden zijn pasta, soulfood (zo wordt de traditionele Afro-Amerikaanse keuken genoemd) en cheetos.

Beyonce Diet Cheat-maaltijden zijn toegestaan ​​op zondag

Hoewel de zangeres niet te veel alcohol drinkt, drinkt ze wel af en toe iets alcoholisch. Enkele van haar favoriete alcoholische dranken zijn rode wijn, rosé en limoncello.

Hoewel Beyoncé ongetwijfeld gedisciplineerd is met haar dieet, is haar houding ten opzichte van eten supergezond en absoluut goed te doen. Terwijl ze vooral vertrouwt op gezond eten, trakteert ze zichzelf af en toe op iets – want het leven is te kort, toch??

Beyonce Coachella 2018 in topfiguur