gezonde voeding

Rood vlees ongezond? De effecten van carnitine op onze bloedvaten

Lamsrecepten om heerlijk eten te bereiden

de Effecten van carnitine op het lichaam kan mogelijk leiden tot verharding van de slagaders. Carnitine, dat voorkomt in rood vlees en vaak in energiedrankjes, zou volgens nieuw onderzoek verharding van de slagaders veroorzaken. Volgens dit zouden de bacteriën in de dikke darm dat moeten doen Cartinine Verwerking tot trimethylamine-N-oxide, waarvan bewezen is dat het verantwoordelijk is voor de verharding van de slagaders.

Effecten van carnitine-diëten op het menselijk lichaam

Saus Knoflook Groente Garnituur Carnitine Dieet

Het onderzoeksteam, onder leiding van dr. Stanley Hazen van de Cleveland Clinic, bestudeerde de carnitinespiegels en het tussenproduct bij 2.955 proefpersonen. Deze waren verdeeld in drie groepen: vegetariërs, veganisten en mensen die zowel vlees als andere dierlijke producten consumeren. Na vergelijking van de testresultaten van de hoge en lage cartinine-diëten, bleek dat de Effecten van carnitine Heeft op verschillende niveaus invloed op het metabolisme van cholesterol.

Nieuw onderzoek naar de effecten van carnitine

gebakken rundvlees champignons heerlijk eten noten

In relatie tot de Effecten van carnitine de onderzoekers concluderen hieruit een hoger risico op hartaanvallen, beroertes en andere problemen die verband houden met de bloedvaten. Carnitine komt in grote hoeveelheden voor in rood vlees. Dit omvat rundvlees, lam en eend. Het wordt ook vaak aangetroffen in energiedrankjes en in supplementen voor spieropbouw.

Het rode vlees bevat carnitine

nieuw onderzoek gezondheid rood vlees

Rundvlees – lekker maar ongezond??

Carnitine-dieet voor rundvlees bereiden

Carnitine kan verharding van de slagaders in rood vlees veroorzaken?

rood gezond of niet Wellington kookrecepten

Rood vlees eten Ongezonde Carniting-effecten

Groenten mais kruiden carnitine rood vlees