Haar & kapsels

2 snelle visgraatvlechtkapsels met instructies voor opnieuw stylen

Visgraat vlecht kapsel faux nep meer volume

Elegant en snel klaar – de gevlochten kapsels zijn al een paar jaar helemaal in de trend. Er zijn zoveel vlechttechnieken dat je ze niet eens kunt tellen. Franse vlechten, Nederlandse vlechten, doosvlechten, koordvlechten, watervalvlechten zijn er maar een paar. Een heel bijzondere variant is de visgraatvlecht. Met een beetje handigheid en de juiste instructies kun je de elegante vlecht gemakkelijk zelf vlechten. Kun je je haar niet vlechten? Geen probleem! Dankzij deze variant van de klassieke visgraatvlecht krijg je heel gemakkelijk een gelijkaardige gevlochten look! We laten je zien hoe je een valse visgraatvlecht tevoorschijn tovert.

Visgraat vlecht kapsel in een gevlochten look

Visgraat vlecht kapsel instructies meer volume

Als je visgraatvlechten steeds uit elkaar vallen of er gewoon slecht uitzien, kun je een andere variant proberen. Gelukkig zijn er een paar manieren waarop je een visgraatvlechtkapsel kunt maken zonder dat je de juiste vlechttechniek hoeft te doorlopen. Als je van weelderig volume houdt, moet je zeker de faux visgraatvlecht doen!

snelle kapselinstructies met foto's

Ten eerste is het belangrijk om je haar goed te kammen om knopen te voorkomen! Voor maximale hold van het kapsel mag het haar niet vers gewassen worden! Je kunt wat droogshampoo in de wortels en lengtes van het haar sprayen om ze wat meer grip te geven!

Faux visgraat vlecht look guide voor lang haar

Stap 1: Scheid het voorste deel van het haar en verdeel het in drie delen. Vlecht een klassieke Franse vlecht en knoop een dun, doorzichtig haarelastiek aan het uiteinde!

Stap 2: Neem nu een lok boven je linkeroor, draai deze om je heen en haal het haar door de Franse vlecht zoals op de foto te zien is!

Visgraat vlecht kapsel met een verschil Instructies

Stap 3: Herhaal de stap met één streng vanaf de rechterkant. Blijf dit afwisselend doen totdat al je haar is gevlochten!

Magisch visgraatvlechtkapsel zonder vlechten

Stap 4: Nadat je klaar bent, hoef je alleen maar je vlechtkapsel vast te zetten met een elastische band en wat haarlak! Om de vlecht meer volume te geven, trek je de gevlochten strengen een beetje uit.

Snelle handleiding voor Frans visgraatvlechtkapsel

Deze nep-visgraatvlecht maakt indruk met zijn ingewikkelde uiterlijk, maar is veel gemakkelijker te maken dan de klassieke vlechttechniek met twee strengen!

We laten je een tweede variant zien die veel makkelijker is dan de “echte” vlechttechniek. Het geeft je ook de mogelijkheid om een ​​echt dikke vlecht te doen in een gevlochten look.

Visgraatvlecht met een twist

Visgraat Vlecht Kapsel Instructies Lang Haar Vlecht Look

Stap 1: Neem twee haarsecties aan weerszijden van het hoofd, draai ze beide naar binnen en bind ze samen in een kleine paardenstaart.

Stap 2: Herhaal deze stap met nog twee kleine strengen.

Stap 3: Neem nog twee lokken en maak ze vast aan de achterkant van je hoofd met een haarelastiekje.

Visgraat vlecht look lang haar Twist instructies

Stap 4: Maak vervolgens met je vingers een gaatje boven het haarelastiekje en trek de vlecht door het gaatje zodat de zijstrengen gedraaid zijn.

Stap 5: strak trekken.

Stap 6: Nu worden de stappen 3 t/m 5 keer op keer herhaald totdat het hele haar is “gevlochten”.

Stap 7: U kunt nu het uiteinde van uw vlecht ontwerpen zoals u wilt.

Visgraat vlecht kapsel lang haar twist vlecht