Haar & kapsels

De nieuwste haartrends voor de zomer, geïnspireerd op het Filmfestival van Cannes 2021!

Cannes is terug! Nadat het filmfestival van 2020 was afgelast vanwege de COVID-19 pandemie, dit jaar in de week van 9 juli tot en met 17 juli. vond weer plaats aan de Côte d’Azur. Geen wonder dus dat we er des te blijer van werden! Het International Film Festival is sinds 1946 een van de belangrijkste evenementen van het jaar en zoals altijd volgde de ene elegante blik de volgende in de afgelopen week. De prachtige outfits van de sterren uit Hollywood en de rest van de wereld krijgen bijna net zoveel aandacht als de films zelf, en niet zonder reden. Als er één ding is waar alle modemeisjes het over eens zijn, dan is het wel dat een mooi kapsel net zo belangrijk is als onze outfit. Van flippy lobben tot microvlechten tot buzz cut – in dit artikel hebben we de nieuwste zomerhaartrends eruit gefilterd die zijn geïnspireerd door de looks op het Filmfestival van Cannes 2021!

Lage paardenstaart als een van de mooiste zomerhaartrends

Paardenstaartkapsels Halflang haar Filmfestival van Cannes 2021 Looks

Of het nu voor een officieel evenement of op het strand is – de goede oude paardenstaart is een tijdloze klassieker voor een eenvoudig maar elegant kapsel dat voor elke gelegenheid kan worden gedragen. Nadat de hoge vlecht lange tijd de modewereld domineerde, beleeft de lage paardenstaart dit jaar een comeback en is een van de populairste zomerhaartrends voor 2021. Het uiterst stijlvolle kapsel van actrice Jessica Chastain op het Cannes Film Festival 2021 bewijst dat de lage paardenstaart er altijd stijlvol en gracieus uitziet. En het beste? Styling duurt minder dan 5 minuten maar zorgt de hele dag voor een strakke look. Vrouwen met dun en fijn haar kunnen met een paar zachte golven wat meer body aan hun haar geven.

Natte haarlook is het trendkapsel van de zomer

Filmfestival van Cannes 2021 Wet Hair Look

De wet hair look was een van de meest populaire kapsels van de sterren op het Filmfestival van Cannes 2021 en dat verbaast ons ook niet. Het glanzende kapsel lijkt een beetje alsof we net uit de douche komen en het straalt pure glamour uit. Dit jaar wordt het trendkapsel echter niet langer ultraglad gedragen, maar eerder nonchalant. Het is belangrijk dat het haar slechts losjes en lichtjes losgekamd wordt. Het kapsel was al erg populair in de jaren 80 en tovert frisheid in elk kapsel op een zeer ongecompliceerde en supersnelle manier. Om de wetlook te krijgen, hoef je alleen maar een klein deel van de haargel met je vingers in je manen te masseren en vervolgens goed door te kammen met een grove kam. Breng vervolgens het haar in de gewenste vorm en voilà – je hebt de chique look van het Cannes Film Festival 2021!

Gevlochten ranken zijn de speelse zomerhaartrend

Zomerhaartrends Micro-vlechten Filmfestival van Cannes 2021 Looks

Heb je gehoord van gevlochten ranken? Zo niet, dan is het tijd om dat te veranderen. Het speelse kapsel is ongetwijfeld een van de mooiste zomerhaartrends geïnspireerd op het Filmfestival van Cannes 2021. De Italiaanse fashion influencer Chiara Ferragni koos voor de schattige vlechtjes en zorgde daarmee voor een ware hype in de modewereld. Dit zijn gewoon twee gevlochten lokken die het gezicht zachtjes omlijsten en de look doet ons denken aan de typische kapsels van de Spice Girls uit de jaren 90. En het beste van alles: gevlochten ranken zien er niet super schattig en meisjesachtig uit, ze zijn ook extreem gemakkelijk te stylen en passen perfect bij elke haarlengte.

Zomerhaartrends: grijs haar is here to stay

Beroemdheden met grijs haar Cannes Film Festival-kapsels 2021

Eén ding kan zeker worden gezegd: de zomerse haartrends voor 2021 gaan helemaal over natuurlijkheid. Actrice Andie MacDowell draagt ​​trots haar grijze haar op de rode loper op het filmfestival van Cannes in 2021 en we moeten toegeven dat de actrice er werkelijk prachtig uitziet. De beweging om onze grijstinten te tonen, in plaats van ze te verbergen, is het afgelopen jaar al exponentieel gegroeid. We weten niet of Andi MacDowell werd geïnspireerd door de Helen Mirren-haarstijlen of door Jane Fonda, maar haar zilveren lokken waren een van de mooiste looks van de avond.

De buzz cut is de gedurfde zomerhaartrend voor 2021

Buzz Cut Kapsel Zomer Haartrends 2021 Filmfestival van Cannes

Korte kapsels zijn dit jaar populairder dan ze in lange tijd zijn geweest en de dappere buzz van Iris Law op het Filmfestival van Cannes 2021 is daar een duidelijk bewijs van! Het 20-jarige model en de acteursdochter Jude Law durfden het gewaagde kapsel aan en zorgden voor veel opwinding. Makkelijk te verzorgen, super chique en zeer opvallend – de buzz cut is het officiële trendkapsel van de zomer voor alle meisjes die graag de aandacht trekken!

De microbob

Zomer haartrends Micro bob kapsel Cannes Film Festival 2021 Looks

De bob is een van de weinige kapsels die altijd al bestaat en nog steeds nooit uit de mode raakt. Waarom? Omdat het elk seizoen opnieuw wordt uitgevonden en er op de een of andere manier altijd supercool uitziet. Nadat de flippy lob en de Franse bob onlangs de modewereld bereikten, heeft de microbob nu zijn plaats verdiend in de populairste zomerhaartrends voor 2021. Ook de Franse zangeres SoKo sprong op de trendtrein en haar microbob was ongetwijfeld een van de mooiste looks op het Filmfestival van Cannes 2021.

Haaraccessoires

Helen Mirren kapsels grijs haar Cannes Film Festival 2021

Of het nu gaat om clips, strikken of haarspelden – ook dit seizoen zijn haaraccessoires een onmisbaar onderdeel van onze geest. Haarhanddoeken en opvallende haarspelden met parels of andere versieringen zijn dit jaar bijzonder populair. Haaraccessoires zijn een uitstekende manier om elke look op te fleuren en snel een trendy, opvallend kapsel op te roepen.

Filmfestival van Cannes 2021 Franse bob haartrend zomer