Haar & kapsels

Jennifer Aniston Hairstyles – De mooiste looks van de Hollywood-ster in één oogopslag!

De getalenteerde actrice, producer en succesvolle zakenvrouw Jennifer Aniston is een inspiratie voor veel vrouwen over de hele wereld. Sinds het debuut van de cultserie “Friends” in 1994 is de Hollywood-ster vaak benijd om haar glanzende, mooie en altijd perfect gestylede haar. Van de wereldberoemde “Rachel Cut”, een van de meest gekopieerde kapsels van de jaren 90, tot zachte strandgolven en de klassieke paardenstaart – de kapsels van Jennifer Aniston zijn altijd een droom! De volgende kappersafspraak staat voor de deur en je bent op zoek naar ideeën voor elegante en trendy kapsels? In dit artikel hebben we enkele van de mooiste en meest fascinerende looks van de actrice voor je op een rijtje gezet.

Blond haar met donkere lokken haarkleuren trends 2020

Hoewel de stijl van de actrice in de loop der jaren is geëvolueerd, weet Jennifer Aniston precies wat voor jou het beste werkt. Bekend om haar natuurlijke uitstraling, maakt de Hollywood-ster zelden grote veranderingen als het gaat om haar kapsel en haarkleur. Het feit dat de term “Jennifer Aniston’s hair” elke 0,62 seconden wereldwijd wordt gegoogled, is een duidelijk bewijs dat de actrice een echt stijlicoon is.

De kapsels van Jennifer Aniston in de jaren 80

Jennifer Aniston natuurlijke haarkleur lang haar met pony

En natuurlijk moeten we eerst beginnen met het natuurlijke haar van de actrice. Zoals je kunt zien, is Jennifer Aniston van nature gezegend met glanzende, dikke en gezonde manen.

Het kapsel “Rachel” is een van de meest populaire kapsels ter wereld

Het Rachel-kapsel Jennifer Anison Lange bob-kapsel met lagen

Dankzij de serie ‘Friends’ werd de zogenaamde ‘Rachel’-snit in 1995 een echt cult-kapsel. Schouderlang haar, laagjes en gouden highlights – tot op heden zijn er maar weinig kapsels die zo iconisch zijn. De look is ontwikkeld door haar oude kapper en vriend Chris McMillan. Zelfs als het stijlicoon zelf in veel interviews toegeeft dat “The Rachel” de lelijkste snit is die ze ooit heeft gezien, heeft ze van het kapsel van de ene op de andere dag een wereldwijde trendsetter gemaakt.

Begin 2000 had de actrice extreem lang haar

Jennifer Aniston Kapsels Lang kapsel Gelaagd kapsel

In maart 2000 liet Jennifer Aniston haar haar superlang groeien, maar ook hier bleef ze trouw aan haar stijl. Het gladde en licht gelaagde kapsel geeft het mode-icoon een boho touch. De zachte mix van blonde en donkere lokken zorgen optisch voor meer volume en een mooie structuur.

Kapsels door Jennifer Aniston – De klassieke lange bob

Lange bob kapsel stijlen haarkleuren trends 2020 kastanjebruin haar

Van blond en superlang tot donkerbruin en extreem kort – eind 2000 koos de Hollywood-ster voor het klassieke lange bobkapsel met een middenscheiding. En ook met dit kapsel was ze opnieuw een trendsetter en haar tijd ver vooruit.

Fijne strandgolven zien er net zo goed uit en vleien de actrice

lang haar met pony stijl lichtbruine haarkleur met highlights

Omdat de haarstructuur van de Hollywood-ster van nature golvend is, kan ze haar haar in werkelijk elke denkbare look stylen. Door de getrapte snit zien de delicate strandgolven er net uit als een sprookje. De zijwaartse, halflange pony speelt rond haar gezicht en maakt de hele look helemaal af.

bruin haar met blonde highlights kapsels voor halflang haar

Eind 2004 verbaasde Jennifer Aniston iedereen met een zijscheiding en de verfijnde highlights van blond haar. De actrice houdt ervan om haar haar op haar achterhoofd te plagen, wat het kapsel opfleurt en meer volume geeft.

Zijwaarts vastgezette kapsels Jennifer Aniston Looks

Jennifer Aniston staat erom bekend haar haar zo klassiek mogelijk te dragen en deze diepliggende knot is daar een duidelijk bewijs van. De lichtbruine haarkleur zet haar gelaatstrekken prachtig in scène en de pony aan de zijkant zorgt voor een licht speelse noot.

Jennifer Aniston-haarstijlen paardenstaartstijl voor lang haar

Of het nu steil, gekruld of vastgebonden is in een strikte vlecht – de Jennifer Aniston-haarstijlen zien er gewoon altijd perfect uit en deze hoge paardenstaart is daar nog maar een bewijs van. In 2005 droeg de actrice haar haar in honingblond en hoewel ze af en toe een paar lokken toevoegde, is haar haarkleur sindsdien niet veel veranderd.

Kapsels voor halflang haar, eenvoudige karamelblonde haarkleur

Zo eenvoudig en toch zo effectief – hier is het haar van de actrice opzij gespeld zonder iets van zijn elegantie te verliezen. De iets donkerdere benadering vormt een groot contrast met de honingblonde haarkleur en dit maakt haar blauwe ogen nog effectiever. De zachte golven voegen extra vaart toe aan de look.

Jennifer Aniston-kapsels Lang bob-kapsel met pony

Dezelfde snit als een paar jaar geleden, alleen een beetje opgefrist en gemoderniseerd. Het haar is aan de achterkant iets korter geknipt en door de highlights ziet Jennifer Aniston eruit alsof ze door de zon is gekust.

Jennifer Aniston-haarstijlen – Meer trendy ideeën en inspiraties om te imiteren

lang haar met pony aan de zijkant honingblonde haarkleurtrend

Het licht gelaagde haar in een elegante, strakke look is een handelsmerk geworden van de Hollywood-ster.

Jennifer Aniston-haarstijlen Halflange haarstijl Gemakkelijke haartrends 2020

Met haar honingblonde haar blijft de actrice een inspiratiebron voor alle blondjes wereldwijd.

Jennifer Aniston Kapsels Lang kapsel snel makkelijk

In 2019 heeft de actrice haar haar wat lichter gemaakt, waardoor ze er een paar jaar jonger uitzag.

De glamoureuze stijl van het mode-icoon bestaat uit gelaagde strandgolven en de typische middenscheiding, die voor extra swing en volume zorgt.

Jennifer Aniston-haarstijlen 2019 Donkerblond haartrend

De donkere benadering van dit Jennifer Aniston-kapsel gaat prachtig samen met de donkerblonde tips.

Honingblonde haarkleur bruin haar met blonde highlights

Dit is waarschijnlijk een van de mooiste Jennifer Aniston-haarstijlen die er zijn. Het haar is tot in de perfectie gestyled en de kleur kan niet beter.

Kapsels van Jennifer Aniston trendkleuren 2020 lichtblond

De lichtere blonde lokken en de vlecht aan de zijkant zorgen voor een schattige, speelse en meisjesachtige look.

Gevlochten kapsels halflang haar Gevlochten kranskapsel honingblonde haarkleur

De haarkleur past altijd perfect bij de huidskleur van de actrice en zet haar delicate gelaatstrekken in de schijnwerpers.

Kapsels door Jennifer Aniston lang kapsel nonchalant

Terwijl veel actrices voor ingewikkelde opsteekkapsels gaan, laat Jennifer Aniston zien dat een eenvoudige zijvlecht er net zo mooi en elegant uit kan zien.

Vlechtkapsels voor lang haar Honingblond haarkleurtrends 2020

Zoals altijd, ongelooflijk verfijnd en elegant: de opgelichte lokken in deze look vormen een groot contrast met de rest van het bovenhaar.

Bronde haarkleur met highlights kapsels door Jennifer Aniston