Haar & kapsels

Koperen haarkleur – haartrends 2019 en verzorgingstips

Koperen haarkleur -oranje-intense-kleur-medium-long-trends-20016

Koperen haarkleur behoort tot de “rode” familie, heeft een intense werking en is niet voor gereserveerde persoonlijkheden. De selectie van nuances, die veel gele componenten hebben, is de trend in 2019, maar het is divers en niet eenvoudig. Kies voor koperachtige blonde of bruine tinten, iets lichter of donkerder, afhankelijk van je huidtype en oogkleur.

Koperen haarkleur – trends, nuances en verzorgingstips

Intensieve haarkleuring, waartoe ook koperkleuring behoort, vereist een verstandige verzorging. De haarstructuur wordt gestrest omdat het vocht verliest door chemische invloeden. Dan zal de glans en natuurlijke uitstraling van gezond haar vallen.Vergeet niet dat mooi haar gezond is. Verwaarloos regelmatig onderhoud. Gebruik kwaliteitsproducten speciaal gemaakt voor gekleurd haar en onderschat zelfgemaakte haarmaskers niet. Natuurlijke oliën geven je manen een nieuwe glans.

Kies koperen haarkleur volgens uw huidtype en oogkleur

Koperen haarkleur -natuurlijke-lichte-huidskleur-groene-ogen-trends-20016

De koperen haarkleur komt echter zeer zelden van nature voor en past niet bij iedereen. Hierbij zijn huid- en oogkleur cruciaal. Dames met een licht gelige of donkere huidskleur moeten de kopertinten in hun haar vermijden. Deze zijn het beste voor lichte huidtypes met groene, blauwe of gespikkelde ogen. Sproeten gecombineerd met roodachtige haarkleur zien er heel natuurlijk en jeugdig uit.

Ombre haarkleuring – ideeën voor ombre blonde, brunette en felle kleuren

Wat zijn balayage-technieken? & Ombré – Het Vroeger- & Nadelen van de haartrends

Ombre look in kleding – 18 zomerse outfits en stylingtips

Intense koperen haarkleur – oranje of koperrood

koper-haarkleur-rood-intense-long-hair-lipstick-trends-20016

De vurige haarkleur trekt de aandacht en wordt beschouwd als een statement, een teken van vastberadenheid en vrije geest. Dit past het beste bij de porseleinen teint en groene of blauwe oogkleur. De wenkbrauwen spelen een belangrijke rol bij de visuele waarneming van intense en onnatuurlijke haarkleur. Onze tip: verf je wenkbrauwen niet. Laat ze er natuurlijk uitzien – niet te donker, niet te licht, met een beetje make-up kun je ze een lichte koperen glans geven.

Koperkleurige haarkleur voor een donker huidtype – gouden glans

koper-haarkleur-oranje-intensief-donkerder-skin-type-sza-trends-20016

Kopernuances zijn niet typisch voor donkere huidtypes, daarom kunnen ze er niet natuurlijk uitzien. Deze komen samen als een extravagant accent dat meer individualiteit geeft. Olijfkleurige huidondertonen staan ​​voor haarkleur met een gouden glans.

Koperen haarkleur – koperblond voor een lichte jaren 70 flair

koper-haarkleur-intense-blond-rachel-mcadams-trends-20016

De blonde haarkleur met een koperen tint geeft een lichte retro flair. Deze heldere warme nuances zijn typerend voor de kapsels uit de jaren 70 en beleven een opleving in haartrends 2019. Ze keren terug naar de hippietijd en geven vrouwen een sensuele, vrouwelijke look.

Lichte schaduw Koperkleurige haarkleur voor kort haar – niet zo onderhoudsintensief

koper-haarkleur-blond-kort-extravagant-modern-trends-20016

Intense haarkleuring, zoals koperkleuring, is bijzonder geschikt voor kort haar. De echt mooie kleur vereist een regelmatige behandeling, wat tijdrovend, kostbaar en zorgverslindend kan zijn met lange manen. Vermijd extreme kleurveranderingen om lang, gezond haar te behouden.

Koperkleurige haarkleur voor halflang haar

koper-haarkleur-bruin-halflange-schouder-lengte-bob-kapsel-trends-20016

Intense en opvallende haarkleuren zien er bijzonder goed uit bij eenvoudige kapsels en laten de speciale tint echt tot zijn recht komen. Het klassieke bobkapsel met of zonder pony valt als een goede keuze die er experimenteel uitziet in termen van haarkleuring.

Koperen haarkleur – sterren zijn er dol op!

koper-haarkleur-blond-licht-lang-haar-jessica-chastain-trends-20016

Koperblond haar ziet er vrouwelijk en speciaal uit, vooral wanneer de lange manen in grote, zware golven worden gestyled. Een echt kapsel op de rode loper is dit van actrice Jessica Chastain. In combinatie met een avondjurk in een felle kleur en klassieke, simpele sieraden met stenen doet haar look denken aan de jaren 70.

Koperen haarkleur een handelsmerk van Christina Hendricks 

koper-haarkleur-blond-licht-christina-hendriks-trends-20016

De roodachtige nuances in het haar zijn een echt handelsmerk voor actrices als Christina Hendricks, Julianne Moore en Emma Stone. Je kunt het door de jaren heen zien in verschillende nuances van deze geliefde kleurhuid – van koperbinding tot koperbruin tot heldere koperoranje tinten.

Licht, intens, koperblond of – bruin – beroemdheden houden van de warme nuances

koper-haarkleur-donker-christina-hendriks-trends-20016

Christina Hendricks houdt van aantrekkelijke, opvallende looks met een klassieke vintage flair.Haar haarkleur varieert door de jaren heen van fel oranje tinten tot stralend koperblond.

Emma Stone en haar typische koperen haarkleur in lichte tinten

koper-haarkleur-licht-blond-bruin-emma-stone-trends-20016

Emma Stone heeft, net als de andere twee actrices die we in het overzicht gaan opnemen, een porseleinen huidskleur en blauwgroene ogen. Donkere nuances en lichte, blonde, warme tinten staan ​​er goed op.

Koperbruine haarkleuractrice Emma Stone

koper-haarkleur-bruin-donker-emma-stone-trends-20016

De bijzondere oogkleur komt goed tot zijn recht bij een iets donkerdere haarkleur, zoals koperbruin. Dit ziet er ook heel natuurlijk en meisjesachtig uit.

Julianne Moore geeft de voorkeur aan de donkere tinten koper

koper-haarkleur-donker-julianne-moore-trends-20016

Julianne Moore geeft de voorkeur aan de donkere nuances van het roodachtige palet – de warme kastanje- en mahonietinten. Ze heeft ook veel sproeten, die meer opvallen bij een iets rodere haarkleur. In haar jongere jaren waren de blonde, gouden tinten erg populair bij haar.

Julianne Moore eerder – intense haarkleur of blonde tinten

koper-haarkleur-lichtblond-julianne-moore-trends-20016

Koperbruin – rijke bruine tinten en veel glans

koper-haarkleur-bruin-donker-skin-type-gloss-trends-20016

Brunettes hoeven niet zonder koperglans te doen. Rijke tinten bruin, de extra uitstraling en glans, flatterende saaie haarkleur. Deze komen vooral goed tot hun recht bij natuurlijk licht.

Ombre-effect met koperen lengtes

Voor vrouwen die hun natuurlijke haarkleur niet significant willen veranderen, maar toch streven naar warme kopernuances, is de ombre-kleuring ideaal – alleen de haarlengtes met een afstand van meer dan 10 centimeter van de haarlijn worden in een lichtere tint gekleurd. Zo kunnen de wortels donker blijven en kan de haarlengte in een zacht koperbruin getint worden.

Bereik koperkleurige haarkleur door lokken in verschillende tinten

Overvloedige en echt speciale koperen haarkleur kan worden bereikt met strengen in verschillende tinten van rood tot blond. Deze procedure belooft overtuigende resultaten, maar is zeer complex en niet goedkoop.