Haar & kapsels

Maak zelf highlights – verschillende kleurtechnieken

zelf highlights maken roodbruin hoofdkleur dames styling idee blond

Geef je natuurlijke haarkleur een boost met highlights! Of je nu hebt gekozen voor dunne, fijne highlights die door de zon zijn gekust of expressieve highlights die meteen in het oog springen, je kapsel krijgt een geheel nieuwe dimensie en een extravagante look. Als u uw Zelf highlights maken je kunt kiezen uit verschillende kleurtechnieken. Welke dat zijn, ontdek je in het volgende:.

Maak je eigen highlights met een kam

Doe-het-zelf-doe-het-zelf-doe-het-zelf-doe-het-zelf-doe-het-zelf-doe-het-zelf-doe-het-zelf-doe-het-zelf-doe- it-yourself-do-it-yourself-glamour-highlights-loreal

Om het haar effectief te kleuren, kunt u kamhighlights, hoodhighlights, foliehighlights en ook de balayage-techniek gebruiken, waarbij het haar met de hand wordt gemarkeerd. De snelste manier om geweldige highlights in je haar te toveren is de comb-streak kleurtechniek. Het enige wat je nodig hebt is een kleur naar keuze en een kam met brede tanden. Je kunt ook het nieuwe L’oreal Préférence GLAM LIGHTS-product uitproberen, inclusief een kam voor prachtig gedefinieerde highlights en highlights. De recensies online zijn zeer positief.

Zelf highlights maken met folie

Doe-het-zelf-maak-je-eigen-folie-fringe-blond

De gemakkelijkste manier om dit te doen is met de hulp van een vriend, omdat werken aan de achterkant van je hoofd erg moeilijk is. Hiervoor heb je een kam met handvat, haarspeldjes, aluminiumfolie of speciale highlight folie en verf nodig. Bekijk onderstaande video en volg de stappen.

Zelf highlights maken met capuchon

doe-het-zelf-doe-het-zelf-kap-hoogtepunten

Een klassiek hulpmiddel voor highlights is de bekende kap. Hij is gemaakt van kunststof en reeds voorzien van gaatjes of gaatjes waarin de gebruiker zelf de positie van de gaatjes bepaalt. Naast de kap is er ook een markeernaald nodig, zodat strengen van de gewenste dikte kunnen worden uitgetrokken. Als alle strengen zijn getekend, mengt u de kleur en borstelt u de strengen ermee. Laat het inwerken en spoel de kap af. Deze techniek werkt vooral goed voor kort haar. Houd er rekening mee dat het bij het opnieuw verven vaak moeilijk is om de reeds geverfde strengen te pakken te krijgen. Als gevolg hiervan zou het typische highlight-effect uiteindelijk kunnen verdwijnen.

Zelf highlights maken met vrije hand techniek

Doe-het-zelf-blonde-highlights-koper-rood-haar

Deze speciale techniek kan gebruikt worden om mooie accenten aan je haar toe te voegen, maar is niet eenvoudig in gebruik. Je hebt niet alleen een geoefende hand nodig, maar ook een speciaal geprepareerde kleurstof die behoorlijk dik moet zijn. Het is verrijkt met een poeder zodat het niet in het haar loopt. Deze techniek staat nog steeds bekend als balayage.

Highlights alleen aan de uiteinden van het haarDoe-het-zelf-make-up-blonde-highlights-lang-haar

gebruik twee of drie tinten

doe-het-zelf-make-bob-hair-hair-tips

Highlights voor donker haar

Doe-het-zelf-zonder-kap-krullen

fijne hoogtepunten

Maak je eigen highlights -zonder-kap-tips van je haar

Doe-het-zelf-haarstijlen-halflang-haar

Doe-het-zelf-maak-het-zelf-koper-rood-straighten-donker-haar-golven

doe-het-zelf-kim-kardashian-donker-haar

doe-het-zelf-eva-mendez

make-it-yourself-blonde-kate-beckinsale

Doe-het-zelf-blond-gelaagd-lang-haar

maak-het-zelf-onopvallend-mila-kunis

Doe-het-zelf-maak-je-eigen-bruine-krullen-lang-haar-krullen

Doe-het-zelf-make-up-rood-gekleurd-haar-blonde-highlights

zelf strepen maken step cut bruin blond contrast

maak zelf highlights brunette slim idee steil haar vrouwen

maak zelf highlights donkere haarkleur blonde pony jennifer love hewitt

maak zelf highlights zwart blond haar moderne look styling