Haar & kapsels

Mullet-kapsel: deze beroemdheden rockten de gewaagde haartrend!

Prachtige natuurlijke krullen, brutale pixiesnit of het gedurfde kapsel met paddenstoelenhoofd – het jaar 2021 zal zeker de geschiedenis ingaan van de meest gevarieerde en interessante kapseltrends. De afgelopen maanden hebben ons ongetwijfeld bewezen dat de retrostijlen uit de jaren 70 en 80 helemaal terug zijn. En net toen we dachten dat we alles al hadden gezien, maakt een andere oude vriend nu een grote comeback. De harder is terug en is weer erg populair. Op zijn hoogtepunt in de jaren 80 werd het kapsel gedragen door sterren als Jane Fonda en David Bowie en nu hebben beroemdheden als Miley Cyrus, Zendaya en Rihanna de mul terug gebracht. Of het nu een vrouw of een man is, met kort of lang haar, de harder werkt altijd en heeft fans van alle geslachten! Dus welke beroemdheden zijn bezweken voor de gedurfde haartrend en hebben het mul-kapsel gewiegd? Dat vertellen we je hieronder!

Wat het mul-kapsel 2021 definieert?

Beroemdheden met kort haar Foto's Mullet-kapsel 2021

Het mul-kapsel was ongetwijfeld de stijl van die tijd in de jaren 80 en 90 en tal van beroemde acteurs en atleten, waaronder David Beckham, Rob Lowe en Hugh Jackman, hebben de snit absoluut sociaal acceptabel gemaakt. Wat betreft kapsels uit het verleden, er is geen andere zo controversieel als de mul – of je houdt van de snit of je haat het. Maar hoe dan ook, één ding is zeker: de haartrend is terug en ons hoofd kan niet meer zonder. Vokuhila staat voor “korte voorkant, lange achterkant” – het haar is kort geknipt op de bovenkant van het hoofd en heeft lange franjes op de achterkant van het hoofd. De mul 2021 wordt echter gekenmerkt door subtielere en zachtere lagen die het gezicht perfect omlijsten. Dus als je je dapper genoeg voelt en je kapsel wilt veranderen, lees dan zeker verder en laat je inspireren door de vele mul-celebs!

Mullet-beroemdheden: het iconische kapsel van David Bowie

David Bowie Mullet Kapsel Haartrends voor mannen

Hoewel het mul-kapsel een zeer rijke geschiedenis heeft die zelfs teruggaat tot de prehistorie, was het pas in de jaren 70 dat rockster Davie Bowie het echt populair maakte. Herinner je je zijn verbazingwekkende oranje haar voor zijn rol als Ziggy Stardust? Nou, precies wat de look waarmee het begon. Sindsdien is het kapsel keer op keer verschenen en nadat enkele celebs de trend de afgelopen maanden hadden opgepikt, werd het ons duidelijk dat de mul erg populair zal zijn in 2021.

Jane Fonda had ook het mul-kapsel gewiegd

Jane Fonda Kapsels Foto's Mullet 2021

Hollywood-legende Jane Fonda, een echt stijlicoon, ziet er op 83-jarige leeftijd nog steeds onberispelijk en prachtig uit. De actrice staat erom bekend graag te experimenteren met haar looks en heeft ons door de jaren heen gefascineerd met een hele reeks prachtige kapsels. Toen ze in 1971 haar eerste Oscar won, maakte ze indruk met een zeer gewaagde look – het mul-kapsel! Voor ons is de brutale snit een van de meest opvallende kapsels die Jane Fonda heeft gedragen!

Robe Lowe

Robe Lowe Kapsels Beroemdheden Mullet 2021

Rob Lowe is een Amerikaanse acteur die de harten van kijkers veroverde met zijn rol in de politieke serie “The West Wing”. De acteur maakt deel uit van de “Brat Pack Gang” – een eerder acteursfeest. Andere leden zijn Hollywood-giganten als Robert Downey Jr., Charlie Sheen, Sean Penn, Demi Moore en Patrick Swayze. Eind jaren tachtig maakte de harder deel uit van Rob Lowe’s ‘bad boy’-imago en we moeten toegeven dat het er perfect uitziet voor hem.

Scarlett Johansson

Mullet-beroemdheden foto's korte kapsels met pony

Scarlett Johansson is een van de meest succesvolle en opwindende actrices van onze tijd. De actrice heeft naam gemaakt als modekameleon die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Zelfs als het op haar haar aankomt, heeft ze veel verschillende looks geprobeerd. Hoewel haar blonde lokken haar handelsmerk zijn geworden, durfde Scarlett Johansson in 2003 iets heel anders te doen: ze toonde zichzelf met een super brutaal en zeer chique mul kapsel!

De mul van Dolly Parton

Mullet Beroemdheden Biloder Shag Cut Jaren 70 Kapseltrends

Dolly Parton is zonder twijfel een van de meest succesvolle en populaire countryzangers aller tijden en heeft vele wereldberoemde pop- en countryhits geschreven. Hoewel ze slechts 1.80 meter lang is, is haar volumineuze, platinablonde haar haar handelsmerk geworden. In een interview zei ze “hoe hoger het haar, hoe dichter bij God” en haar mul-kapsel uit de jaren 70 bewijst dat ze een vrouw van haar woord is.

Rihanna zal ook mul dragen in 2021

Rihanna kapsels foto's mul 2021 modere korte kapsels

Rihanna wordt beschouwd als de koningin van haarstijlen en heeft verschillende keren nieuwe trends ingeluid. Nadat de zangeres lange tijd erg stil was geweest, verraste ze haar fans onlangs met een hele gave mul. Het mode-icoon heeft weer voor veel opschudding gezorgd en bewijst ons opnieuw dat ze gewoon elk kapsel kan dragen!

De zanger Halsey

Mullet kapsel 2021 beroemdheden met korte haarfoto's

Lange, speelse krullen, brutale pixie, mul en de lijst gaat maar door – is er een kapsel dat niet bij de popzanger past? Naast haar hits staat Halsey ook bekend om haar talrijke haartransformaties. De popster is zelfs een van de weinige vrouwen die dapper genoeg is om te kiezen voor een buzz-cut.

Kanye West

Mullet beroemdheden jaren 70 kapsel mannen

Ja, je leest het goed – zelfs Kanye West viel voor de haartrend en koos begin 2009 voor een korte, krullende mul. De rapper droeg het kapsel een paar maanden en ging toen terug naar zijn gebruikelijke buzz-cut.

Billie Eilish

Mullet Beroemdheden Billie Eilish Kapsels Tweekleurig Haar

Er is nauwelijks een andere zangeres die zo bekend staat om haar ongewone kapsels en outfits als Billie Eilish. De 17-jarige experimenteert heel graag en zorgde al meerdere keren voor opschudding. Het is dus geen verrassing dat ze ook een van de beroemdheden is die momenteel een mul-kapsel draagt. Dit was echter onbedoeld voor haar en het kapsel is ontstaan ​​naar aanleiding van een ongelukje in de kapsalon.

Mullet kapsel beroemdheden mul 2021 celebs met korte haarfoto's