Haar & kapsels

Pixie Cut voor vrouwen boven de 50: het perfecte korte kapsel voor een stijlvolle look!

Als ze de drempel van 50 overschrijden, willen veel vrouwen een nieuwe look. Maar naarmate je ouder wordt, verandert niet alleen je huid, maar wordt je haar ook droger en dunner. Het verouderingsproces is niet te stoppen, maar kan met de juiste snit met succes worden gecamoufleerd. Maar steeds meer celebs en Hollywood-sterren hebben haar natuurlijke schoonheid omarmd door haar grijze haar te laten groeien. Hoewel lang haar voor altijd behouden blijft, worden korte kapsels steeds populairder en worden ze stijlvol opgevoerd door vrouwen van alle leeftijden. Kort haar is altijd een teken geweest van echte onafhankelijkheid en kracht en heeft de afgelopen jaren een ware bloei doorgemaakt. Wilt u ook afscheid nemen van uw lange manen en wilt u een kapsel dat uw vermogen benadrukt en flatteert? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou, namelijk de Pixie Cut voor vrouwen boven de 50! Of het nu kort, lang, brutaal, elegant, met of zonder pony is – in het artikel van vandaag laten we je zien hoe veelzijdig het trendkapsel is en hebben we de mooiste looks voor je samengesteld!

Pixie-snit voor vrouwen boven de 50 is DE trendkapsel van het uur

Korte kapsels vrouwen boven de 50 Pixie cut vrouwen boven de 50

De pixiesnit voor vrouwen boven de 50 is een van de meest populaire en hipste snitten van dit jaar en terecht. Het kapsel ziet er zeer elegant en vrouwelijk uit en kan ook ongelooflijk veelzijdig worden gestyled. Pixie komt uit het Engels en vertaalt zich als “elf” – dus het is geen wonder dat het kapsel een speciale magie uitstraalt. Al in de jaren vijftig sneden modelegendes als Audrey Hepburn hun haar en maakten de pixiesnit wereldberoemd. De look is nu niet alleen terug, maar dankzij de vele variaties is het niet langer mogelijk om de modewereld zonder te bedenken. Halle Berry, Jamie Lee Curtis, Julie Andrews – dit is geen film vol legendes die we allemaal graag zouden zien. Al deze vrouwen zijn het levende bewijs dat de pixiesnit een tijdloze look is die geen leeftijd kent! En het beste? De snit past perfect bij elke haartextuur en is zeker een van die looks waardoor we er een paar jaar jonger uitzien. Bovendien kan het kapsel perfect worden aangepast aan alle gezichtsvormen, afhankelijk van de gradatie en lengte.

De korte pixiesnit

Pixie sneed vrouwen meer dan 50 korte kapsels grijs haar

De korte pixiesnit is waarschijnlijk de meest klassieke en gedurfde variant van het trendkapsel, dat perfect geschikt is voor vrouwen van alle leeftijden. En één kapselregel is: hoe korter het haar, hoe voller het eruit ziet. Korte kapsels stralen een bijzondere jeugdigheid uit en zijn het ultieme anti-verouderingsmiddel – de perfecte look voor alle vrouwen boven de 50! Style het haar zijwaarts om textuur aan de look toe te voegen, of voeg een verfrissende toets toe en geef het kapsel wat pit met een paar highlights. Als het op styling aankomt, is er bijna niets eenvoudiger! Je hoeft nooit meer 1 uur eerder op te staan ​​en urenlang je haar te stylen voor de spiegel! Breng het kapsel eenvoudig in model met wat haarwax en mousse en je bent klaar om te gaan!

Gelaagde pixiesnit met pony aan de zijkant

Korte kapselstrends 2021 Pixie Cut Vrouwen boven de 50

Zachte laagjes in het haar maken de pixiesnit perfect voor vrouwen boven de 50. Step cuts zijn een uitstekende manier om de troeven van het gezicht te benadrukken en visueel volume toe te voegen. En als het om korte kapsels gaat, is het motto: wie durft, wint! De pony aan de zijkant kan met succes kleine rimpels verbergen en je mooie ogen benadrukken. De actrice Halle Berry is een duidelijk bewijs van hoe praktisch en modern de kortere weg kan zijn. De pixie-snit is zo fijn gegradueerd dat de zijkanten versmelten met franjes en extra structuur creëren.

Asymmetrische pixie met pony

Een ander belangrijk punt bij de pixiesnit voor vrouwen boven de 50 is het vinden van een snit die perfect bij je gezichtsvorm past. Een asymmetrische snit met een langere pony aan de zijkant kan ronde gezichten visueel uitrekken en de aandacht wegleiden van de jukbeenderen. En als het gepaard gaat met fijne en trendy lokken, wordt de pixiesnit gewoon meer dan perfect!

De lange pixie-snit voor vrouwen boven de 50

Als je langzaam een ​​kort kapsel nadert of je grijze haar wilt laten uitgroeien, dan is de lange pixiesnit de perfecte oplossing voor jou! Het hoofdhaar blijft iets langer en het verschil tussen de twee delen lijkt niet zo extreem. De snit geeft het haar meer volume en werkt perfect bij elke haarstructuur. Het is super praktisch om te stylen en heel gemakkelijk te gebruiken. De lange pixiesnit is een leuke toevoeging aan een casual look, maar kan met een krultang en een beetje fantasie in een mum van tijd omgetoverd worden tot een elegant kapsel. De combinatie met een langere pony is zonder twijfel het meest iconische duo aller tijden. Er is geen betere manier om je gezicht te omkaderen of fijne lijntjes te verbergen.

De rommelige pixie voor een gewaagde look

Pixie Cut Vrouwen boven de 50 Korte kapsels voor vrouwen boven de 50

Een beetje rommel is de sleutel tot een echt levendige look! Bovendien is het geen geheim dat het haar dunner wordt naarmate het ouder wordt en een rommelige pixie-snit voor vrouwen boven de 50 is de best mogelijke optie om wat meer volume aan je manen toe te voegen. Trek je haar eenvoudig omhoog en naar achteren met haargel en voilà – zo snel kun je je kapsel een brutale en moderne touch geven!

Pixie met ondersnit

Pixie Cut Women Meer dan 50 kapsels voor grijs haar

Waar denk je aan als je denkt aan kapsels met een bril voor vrouwen boven de 50? Ziet hij er net zo brutaal, funky en speels uit als deze pixiesnit? Als je dacht dat kapsels met een bril saai en ouderwets waren, dan laten we je in de steek! De bril is al lang niet alleen een noodzaak, maar ook een zeer stijlvol accessoire en kan perfect worden gepresenteerd met de juiste snit.

Pixie-snit voor vrouwen boven de 50: dit zijn de mooiste looks

Het korte kapsel is ongelooflijk veranderlijk en kan zeer veelzijdig worden gestyled

In combinatie met een lange pony en een gelaagde snit krijg je een trendy en verfrissende look

Trek het haar omhoog om een ​​pittig tintje aan de pixiesnit te geven

De pixie-snit voor vrouwen boven de 50 laat je er jonger uitzien

Pixie Cut Vrouwen boven de 50 stijl kort haar met pony

Of wat dacht je van een elegantere versie met een pony aan de zijkant à la Viola Davis?

Korte kapsels met pony Pixie Cut Vrouwen boven de 50

De pixiesnit is ongetwijfeld een van de favoriete kapsels van de sterren

Grijs haar groeit uit pixie-cut vrouwen boven de 50

De edgy pixie-snit van Tyra Banks ziet er ongelooflijk modern en verfijnd uit

Kapsels Kort haar Pixie Cut Vrouwen boven de 50

Charlize Theron heeft ook gekozen voor het trendy korte kapsel en ziet er zoals altijd perfect uit

Kort kapsel pixie cut vrouwen boven de 50