Haar & kapsels

Vlecht – een bloem in je haar

Vlechtscherm-blauw-bloem-rond

Kapsels met allerlei soorten vlechten worden deze zomer een trend. Daarom geven we jou net als jij een geweldig idee haar vlechten en maak er een bloem van. Het duurt maar een paar minuten en geeft je lange haar een zomers tintje.

Vlecht een geweldig zomers kapsel en vorm het in een bloem 

Stappen-in-vlecht-kristal-ring-haarspeld

Als je onze beknopte handleiding over hoe je een dunne vlecht vlecht en er een bloem van maakt, volgt, is het eerste wat je moet doen je haar wassen en stylen met een geschikte haarborstel en föhn. Als je een fan bent van casual krullen, kun je een stijltang of krultang gebruiken om er een paar golven van te maken. Scheid het deel in het midden van het haar of aan één kant, wat je maar wilt. Om een ​​bloem uit een vlecht te kunnen vormen, moet je een kleine streng en één kiezen haar vlechten. Je kunt ook zelf bepalen aan welke kant je de bloem wilt hebben.

Instructies- vlecht

zwart-lang-haar-vlecht

 Neem geen streng die dikker is dan 2,5 cm. Vlecht een vlecht die niet direct bij de haarwortels begint, maar ongeveer drie vingers breed is. Gebruik een dunne haarclip om de voltooide vlecht te binden. Met behulp van je vingers kun je een eerder losse, in plaats van strakke, vlecht maken. Neem de vlecht en begin hem in een cirkel te draaien en er een kleine cirkel van te maken. Plaats een paar schuifspelden of schuifspelden zodat u de gewenste vorm kunt krijgen. Binnen enkele ogenblikken verschijnt er een prachtige bloem in je haar.

Bekijk ook de video

We zullen je ook een video laten zien met instructies voor het vlechten en de juiste techniek voor het bevestigen.

Een kapsel op de Nederlandse manierBloem-als-een-haarspeld-haarclip-kapsel-vlechtKapsalon-kapsel-vlechten-vlecht-fix-fixTrendy speelse vlechtenOrganza-gordijn-witte-jurk-vlecht-als-een-bloemVlecht-vlecht-speelse-detailsspeelse-kapsels-zomer-trend-blond-haarEen broodje gemaakt van staartjesBloem haarspeldje vlecht zomer kapselVlechten-vlechten-zijwaarts-lang-haar-haarspeldjeZomer kapsel trend vlechten meisjeVlecht dunne strengenWaterval kapselsZomertrend-casual-los-haar-haaraccessoires