Halloween

Deze Halloween oogmake-ups met eyeliner als eyecatcher zijn cooler dan een echt kostuum!

Halloween is over minder dan een week, en als je nog steeds wacht op inspiratie voor doe-het-zelfkostuums, heb je twee opties: of blader door je kast om een ​​eenvoudig last-minute kostuum van kledingstukken samen te stellen, of kijk wat je eruit kunt halen van je make-up tasje kan gebruikt worden om een ​​griezelige Halloween look te creëren. Nadat we je enkele eenvoudige make-upideeën hebben laten zien die er ook geweldig uitzien met een masker, geven we je enkele ideeën voor coole Halloween-oogmake-up met interessante eyeliner.

Halloween oogmake-up met vleermuisvleugel eyeliner

Halloween oogmake-up in paars

Met deze Halloween oogmake-up lijk jij de koningin van de vampieren! De truc voor de perfecte vleermuis-eyeliner is om de kromming van de vleugel langs de vouw van het ooglid te houden, zodat de ogen visueel langwerpig zijn en groter lijken.

Last minute Halloween make-up idee

Halloween oogmake-up met eyeliner zoals vleermuisvleugels

Om de extravagante vleermuis-eyeliner te maken, tekent u een eyeliner en trekt u deze omhoog bij de buitenste ooghoek. De lijn op het bovenste ooglid volgt de vouw en wordt dan naar de slaap getrokken. Schilder vervolgens lichte zigzaglijnen om de typische vleugelvorm te creëren. Voor een nog meer dramatische look, verleng je de eyeliner in de binnenste ooghoek.

Hier is een simpele variant zonder eyeliner op het binnenste ooglid

Vleermuisvleugel eyeliner make-up voor Halloween

Hier is nog een stapsgewijze handleiding, het resultaat is hetzelfde

Vleermuisvleugel eyeliner doe het zelf instructies

Cut Crease Eye Makeup met Bat Eyeliner

Vleermuis oogmake-up in paars met eyeliner

Om de vleermuis eyeliner te laten opvallen, kun je make-up aanbrengen met expressieve Cut Crease ogen. Bij deze make-uptechniek wordt de crease gebruikt als grens tussen twee oogschaduwkleuren. Je kunt de klassieke Halloween-kleuren oranje en wit gebruiken of een geweldige look creëren met het mysterieuze paars.

Je kunt ook vleermuizen over de bovenkant van het masker tekenen om de look af te maken

Vier Halloween 2020 met een masker

Voor de eyeliner-look kun je oogschaduw in perziktinten gebruiken

Halloween oogmake-up met vleermuis eyeliner

Of de klassieke Halloween-combinatie van zwart en oranje

Vleermuis eyeliner eenvoudig en cool make-up idee

De look in rood, wit en zwart ziet er ook erg goed uit

halloween oogmake-up in rood met eyeliner zoals vleermuisvleugels in zwart-wit

Halloween make-up met Knifeliner

Oogmake-up voor Halloween met eyeliner als mes

We hebben net deze nieuwe eyeliner-trend gezien en het is letterlijk alles wat we ooit nodig hadden voor een griezelige Halloween-look. Deze trend, bekend als de “Knifeliner”, is een beetje bloederig en past goed bij elk kostuum.

Halloween oogmake-up mes met bloeddruppels look

De nieuwste eyeliner-trend gaat over het weergeven van het handvat en de glans van een keukenmes met make-up op het ooglid. Het enige wat je nodig hebt om de look te creëren is zwarte eyeliner, zilveren glitter eyeliner en iets roods dat je kunt gebruiken om de tranen van bloed te trekken. Als klap op de vuurpijl kun je nepbloed over je wangen of voorhoofd laten lopen.

Halloween oogmake-up om over te schilderen

Breng eerst oogschaduw aan in nude-tinten om een ​​goede basis voor make-up te creëren. Gebruik vervolgens de eyeliner om een ​​mesvorm en een eyelinervleugel te tekenen die het zwarte handvat van het mes zal vertegenwoordigen. Doe daarna make-up op het zilveren mesje op het beweegbare deksel. Eindelijk worden de bloeddruppels gemaakt.

Rode kool op de onderste waterlijn ziet er nog griezeliger uit

oogmake-up halloween met glitter

De bloeddruppels kunnen ook gemakkelijk worden getrokken met rode lipliner

Halloween oogmake-up met glitter en bloed

Als je een fan bent van slasher-films, dan is dit de perfecte look voor jou deze Halloween

Halloween eyeliner-look met glitter en rood

Halloween oogmake-up met spinnenweb eyeliner

Halloween ogen opmaken met eyeliner

Spinnen en spinnenwebben maken deel uit van Halloween zoals pompoenen, heksen en geesten! Deze enge klassiekers zijn een echte blikvanger als feestdecoratie, maar ook als kostuum en make-up. Make-up aanbrengen als spinnenvrouw is een geweldig last-minute idee, vooral voor vrouwen en meisjes!

Halloween oogmake-up in oranje met spinnenweb

Het beste van deze look is dat het spinnenweb super eenvoudig te tekenen is met zwarte eyeliner. Het wordt meestal in de buitenste ooghoek en naar beneden getrokken, maar kan ook over de wenkbrauwen reiken. In de eerste variant zijn de ogen optisch vergroot en naar buiten verlengd.

Make-uphack voor realistische 3D-spinnen

halloween make-up ogen zoals spinnenweb

En als u een speciaal hoogtepunt wilt toevoegen aan uw spinnenvrouwenmake-up, bieden wij u het volgende idee: pluizige spinnen van valse wimpers. Maak gewoon een punt, breng wat wimperlijm aan en fixeer de wimperhaartjes. Breng vervolgens een beetje meer gel eyeliner aan met een borstel om wat volume aan het lichaam van de spin toe te voegen.

realistische spinnen met flessenwimpers

U kunt ook uw gezichtsmasker en hoofdband in kleur afstemmen

Oogmake-up voor Halloween met een masker

Wit spinnenweb op het ooglid gecombineerd met blauwe oogschaduw

Make-up spinnenweb in wit