Halloween

Halloween-decoratie met skeletten in de tuin – spookachtige ideeën

halloween decoratie met skeletten tuin cowboy pompoenen trappen

De voortuin valt op Halloween op als een spectaculair decor voor feestelijke arrangementen. Als je van je tuin een spookrestaurant wilt maken, kun je een effectieve hebben Halloween-decoratie met skeletten en maak paspoppen en creëer daarmee de gewenste horrorsfeer. Het griezelige decor zal zeker alle boze geesten verdrijven!

Halloween-decoratie met skeletten – skelet dat uit het graf kruipt

halloween decoratie met skeletten graf grafsteen idee gazon aarde botten

Heeft u een skelet, maar is het helaas kapot? Maak je geen zorgen en gooi het niet weg! Je kunt zo’n interessante Halloween-decoratie maken met skeletten. Het lijkt alsof het skelet uit zijn graf kruipt.

Halloween-decoratie met skeletten en verlichting

halloween decoratie met skeletten buiten idee gloeiende linker oogbollen

Om de Halloween-decoratie met skeletten ook in het donker te zien, moet je zorgen voor de juiste verlichting. Het mag natuurlijk niet te fel zijn, want je wilt de griezelige sfeer behouden.

Grappige skeletdecoratie met een picknickthema

halloween decoratie met skeletten grappig idee picknick hond mieren mand

Wil je liever een grappige sfeer creëren in je tuin? Wat dacht je van zo’n picknickthema voor de Halloween-decoratie met skeletten? Je kunt de opstelling met herfstthema zelfs na Halloween in de tuin laten staan.

Griezelig decoratie-idee voor de tuin op Halloween

halloween decoratie met skeletten stenen takken idee griezelig

Als je het skelet voor de Halloween-versiering verbergt met skeletten in een boom of struik, ziet het geheel er ‘s nachts nog griezeliger uit. Maar zelfs overdag is dit skelet best eng, dat denk je niet?

Griezelige Decoratie Halloween Skeleton Bed Ideeën Voortuin Sieraden Vintage Lamp

Het spookachtige Halloween-thema “pub” is geweldig voor in de tuin. Voor het griezelige decor heb je diverse gevonden voorwerpen en gewone huishoudelijke artikelen nodig zoals oude stoelen, tafels, vintage lampen, verroeste metalen lijsten, servies, kandelaars en heel veel zelfgemaakte decoraties zoals vleermuizen van papier, ravenfiguren en natuurlijk jack-o-lanterns.

“Spookvriendelijke” Halloween-decoratie met skeletten

Halloween-decoratie met pompoenen tuinideeën restaurant-frame decor-raaf pompoenen

Diner met de skeletfamilie

Skelet Bruid Jurk Restaurant Tafel Kandelaar Zwarte Rozen Boeket

In het restaurant kan de griezel eindelijk zijn oude botten ontspannen. Ontwerp relaxbanken om uit te strekken en bedden, die worden aangevuld met decoraties die passen bij het feest. Verander uw voortuin in een gastvrije of ‘geestvriendelijke’ begraafplaats. Creëer een ontspannen sfeer voor uw gasten, vooral op het voorplein. Je hebt een verroest metalen bedframe nodig, vintage beddengoed met theekleurige kussens.

Creëer een griezelige sfeer

Ideeën voor tuindecoratie Halloween knutselen bloemen boeket rozen vintage metalen bed kussen

Print de woorden “sein” en “jouw”, knip ze uit en plak ze direct op de kussens. Maak de logeerkamer in de open lucht door kussens op de grond te leggen en raven en pompoenen toe te voegen. Hier wordt een oude lamp gebruikt. De skeletgast zou het niet kwalijk nemen!

Spookachtige Halloween-decoratie met skeletten voor in de voortuin

Begraafplaats sfeer decoratie ideeën Halloween voortuin ideeën om doe-het-zelf pompoenen Raven

Creëer effecten die de zwaartekracht trotseren

Drijvend Effect Bed Skellet Halloween Ideeën Tuindecoratie Mannequin Porter

Om de tuin er nog spookachtiger uit te laten zien, ontwerp je een skelet dat over de grond zweeft terwijl je slaapt. Een acrylplaat helpt je goed bij het levitatie-effect.

Ontwerp een feestelijke tafel en nodig gasten uit

Black Raven tuinpompoen lantaarn Halloween decoratie met skeletten

Het servies en vintage accessoires kunnen ook fantasierijk als blikvangers op tafel worden geënsceneerd. Bewakers van de doden zijn zwarte raven. De gasten op de avond voor Allerheiligen zullen een paar skeletten zijn, die beleefd zullen worden bediend door de vreselijke conciërge, die ook portier en portier is. De conciërge (een paspop die te vinden is in de Halloween-feestwinkels) zal elke gast persoonlijk begroeten.

Skelettenhuwelijk – tot de dood hen scheidt

Net getrouwd stel familie koets-Halloween decoratie met skeletten Bruiloft-Halloween decoratie

En ze leefden nog lang en gelukkig.