Halloween

Halloween-uitnodiging – maak uitnodigingskaarten voor een eng feest

Halloween-uitnodiging-doe-het-zelf-tinker-pop-up-uitnodigingskaart-bat

De avond voor Allerheiligen nadert en het is weer tijd voor Halloween! Elk goed Halloweenfeest begint met een griezelige uitnodiging die de gasten informeert over het motto. de Halloween-uitnodiging moet verwijzen naar de gewenste kostuums, informeren over de exacte tijd en plaats en eventueel ook een gruwelijk gezegde als uitnodigingstekst bevatten. In dit artikel vind je een paar ideeën voor griezelige Halloween-uitnodigingskaarten die geschikt zijn voor kinderen en volwassenen.

Maak je eigen Halloween-uitnodiging

Halloween uitnodiging tinker-idee-paper-black-bats-invitation-cards

Als u thuis een Halloween-feest plant, moet u de uitnodigingskaarten creatief ontwerpen om de verwachting van uw gasten te garanderen. U kunt de uitnodigingen eenvoudig zelf maken en in bijpassende enveloppen doen. Het is altijd raadzaam om de uitnodiging te matchen met het exacte motto van het feest. Vleermuisuitnodigingen voor bijvoorbeeld Halloween zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kunnen eenvoudig worden ontworpen met behulp van een geschikt sjabloon.

Maak en schrijf je eigen creatieve Halloween-uitnodiging

Halloween-uitnodiging tinker-bat-wings-invitation-text-write

U kunt een vleermuisuitnodiging voor Halloween maken met beweegbare vleugels die de uitnodigingstekst onthullen. Ontwerp hiervoor de Halloween-uitnodigingskaart uit drie delen, die aan elkaar zijn vastgemaakt met een clip voor een monsterzakje. Een sjabloon voor deze uitnodiging vindt u aan het einde van het artikel.

Ideeën voor enge Halloween-uitnodigingskaarten

Halloween-uitnodigingssjabloon-skelet-uitnodiging-kaart-zwarte-enveloppen

Voor echte griezelfeesten moet je zeker griezelige uitnodigingen ontwerpen. Skeletten in kleine enveloppen, uitnodigingskaarten met bebloede letters of bloedvlekken en overlijdensakten met creatieve tekst behoren slechts tot de mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en bereid je gasten voor op een eng feest.

Maak een enge Halloween-uitnodiging – een schedel

Halloween-uitnodiging-doe-het-zelf-tinker-sjabloon-schedel-uitnodigingskaart

Als je dit jaar Halloween viert onder het motto “Festival of the Undead”, kun je de uitnodigingskaarten ontwerpen als griezelige schedels. Zoek eenvoudig een geschikte sjabloon op internet en versier de zelfgemaakte kaarten van uw keuze.

Enveloppen voor uitnodigingskaarten versieren

halloween-uitnodiging-enveloppen-versieren-vleermuis-tekening-vingerafdruk

Als je de Halloween-uitnodiging zelf maakt, kun je niet alleen de uitnodigingskaarten eng maken, maar ook de enveloppen opfleuren. Deze griezelig mooie vleermuizen presenteren een geweldig idee dat ook geschikt is voor kinderen.

Teken een gruwelijk mooie vleermuis

halloween-uitnodiging-uitnodiging-kaart-envelop-versieren-vleermuis

De vleermuis voor de envelop is heel eenvoudig te ontwerpen, waarvoor je alleen een stempelkussen en een zwarte fineliner nodig hebt. Druk met uw duim op het stempelkussen en neem een ​​vingerafdruk op de envelop. Teken vervolgens de vleugels en het gezicht van de vleermuis en de Halloween-decoratie voor de envelop is klaar.

Halloween-uitnodiging voor Haunted House-feest

halloween-uitnodiging-enge-uitnodiging-kaart-tinker-stempel

Het voorbereiden van een Halloween-feest kan erg kostbaar zijn. Als je wat tijd over hebt voor het feest, kun je de uitnodigingskaarten zelf maken van eenvoudige materialen en wat geld besparen. Voor ons volgende idee heb je alleen vellen papier, een printer, thee en een overwinningszegel nodig.

Ontwerp Halloween-uitnodiging met theevlekken

halloween-uitnodiging-uitnodigingskaart-cool-effect-doe-het-zelf-idee

Bedenk eerst een creatieve tekst voor de Halloween-uitnodiging of zoek geschikte rijmpjes op internet. Dan ontwerp je de uitnodiging eenvoudig met Word en print je deze in zwart-wit op wit papier. Om een ​​huiveringwekkend effect te creëren, kun je de bedrukte uitnodigingen beitsen met thee en ze aan de lucht laten drogen.

Zelf lakzegels maken

halloween-uitnodiging-enge-uitnodiging-kaart-stempel-bloed-rood-zegellak

Nadat de uitnodigingskaarten droog zijn, kun je een paar bloedvlekken maken met rode voedselkleuring voor meer griezelige en griezelige dingen. Ten slotte kunnen de uitnodigingskaarten worden verzegeld met een lakzegel. Als je geen zegellak in huis hebt, kun je deze vervangen door kaarsvet.

Versier Halloween-uitnodigingskaarten met tule

halloween-uitnodiging-uitnodigingskaarten-tinker-tulle-eenvoudig-goedkoop-idee

Als je de uitnodigingskaarten voor het Halloweenfeest zelf maakt, kun je een paar trucjes gebruiken om het wat spannender te maken. Met tule of mesh lint creëer je coole effecten die perfect bij Halloween passen. De tule ziet eruit als een spinnenweb en voegt een extra enge factor toe.

Maak eenvoudige versieringen voor de Halloween-uitnodiging

halloween-uitnodiging-kids-party-bats-tinker-uitnodiging-tekst-afdrukken

Van een dik lint van stof en kleine wiebelige oogjes maak je heel eenvoudig en snel vleermuisjes en decoreer je hiermee de Halloween-uitnodigingskaarten voor het kinderfeestje. Knip een zwart lint van stof in verschillende kleine stukjes en leg een knoop in het midden van elk stuk. Lijm vervolgens twee wiebelogen op elke knoop en de decoratieve vleermuizen zijn klaar. Dit idee is ideaal voor knutselen met kinderen.

Maak eenvoudige Halloween-uitnodigingskaarten voor kinderen

halloween-uitnodiging-kids-party-uitnodiging-kaart-sleutelen-wc-papier-wiebel ogen

Als je uitnodigingen maakt voor een Halloween-feestje voor kinderen, moet je een ontwerp maken dat zowel griezelig als schattig is. Bloedvlekken en enge skeletten zijn in dit geval eerder ongeschikt. In plaats daarvan moeten ze vertrouwen op geesten, mummies en monsters.

Tekstideeën voor Halloween-uitnodigingen

halloween-uitnodiging-uitnodiging-tekst-idee-uitnodiging-kaart-afdrukken

De tekst voor de kaart is een belangrijk onderdeel van de Halloween-uitnodiging. Het moet zo creatief mogelijk zijn, maar ook alle informatie over de tijd, de plaats en de dresscode bevatten. Rijmende spreuken zijn een geweldig idee en zijn bijzonder uitnodigend, maar ze zijn natuurlijk geen must.

Tekstidee voor de uitnodiging voor het Halloween-feest

halloween uitnodiging uitnodiging tekst feest pompoen eng idee

Als u de uitnodigingskaart eenvoudig wilt houden, kunt u kiezen voor een korte versie van de uitnodigingstekst. Je moet je gewoon aan een griezelig vocabulaire houden en de tekst schrijven op een manier die het uitnodigend en een beetje eng maakt. Een paar rijmpjes daarentegen kunnen duidelijk maken dat afwijzing geen optie is.

Halloween-uitnodiging – gebruik rijmpjes als uitnodigingstekst

halloween uitnodiging feest uitnodigingskaart uitnodiging tekst idee

* Sjabloon voor vleermuisuitnodiging hier.