Halloween

Kostuum voor 4 personen – 45+ leuke ideeën voor Halloween of Carnaval!

De tijd zal snel komen – in de nacht van 31 oktober op 1 november wordt Halloween op grote schaal over de hele wereld gevierd. Ben je uitgenodigd voor een feest en wil je dit jaar het festival met je beste vrienden of familie meemaken? Groepskostuums zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en zijn erg leuk! In dit artikel laten we je veel leuke en makkelijke ideeën zien voor een kostuum voor 4 personen! Lees verder en laat je inspireren!

Kostuum voor 4 personen

Carnavalskostuums 4 personen maak je eigen beste vriend Halloweenkostuum

De motto’s en thema’s die geschikt zijn voor groepskostuums voor 4 personen zijn ongelooflijk. Voor sommigen maakt het aantal verklede mensen helemaal niet uit, zoals zombies, piraten, vampiers, enge clowns, politieagenten of heksen. Motto’s, waarbij men min of meer rekening moet houden met het aantal personen, zijn voornamelijk bekende personages uit verschillende films, veel superhelden of Disney-personages. Andere leuke ideeën die voor wat afwisseling zorgen op Halloween of Carnaval zijn bijvoorbeeld Ghostbusters, Flintstones, Stranger Things, etc. In principe is alles wat je leuk vindt als kostuum geschikt.

Disney prinsessenkostuum voor 4 personen

Disney kostuum voor 4 personen grappige DIY instructies

Met Halloween of Carnaval heeft iedereen de mogelijkheid om in een heel andere en nieuwe rol te kruipen. En welke vrouw heeft nu geen prinses of koningin willen zijn? Welke vermomming jij en je vrienden ook kiezen – Disney prinsessengroepskostuums zien er super mooi uit en je zult zeker veel looks aantrekken! Vooral de kostuums Sneeuwwitje, Assepoester en Zeemeermin Ariel zijn populair.

Groepskostuums voor 4 personen – Cruella Devil and the 101 Dalmatians

Ideeën voor Halloween-groepskostuum voor vrouwen Disney-kostuums

Als het gaat om Halloween- of Mardi Gras-kostuum voor 4 personen, is Disney een tijdloze klassieker die nooit zal vervelen of uit de mode zal raken. Is de prinsessenlook iets te meisjesachtig voor jou? Dan kunnen jij en je vrienden zich verkleden als de slechteriken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van jullie die de kwaadaardige Cruella Devil uitbeeldt en de andere drie die de schattige Dalmatiërs uitbeelden? Voor de Cruella Devil heb je nodig:

 • Een zwarte jurk en een Dalmatische sjaal
 • Rode handschoenen en hoge hakken
 • Lange parelketting
 • Het belangrijkste voor het Cruella Devil kostuum is natuurlijk het haar. Hiervoor gebruik je een witte haarlak voor de linkerkant en een zwarte voor de rechterkant.
 • Een witte, liefst harige, jas en een lange sigarettenhouder maken je look helemaal af.

Familiegroepskostuum voor kinderen 101 maak zelf Dalmatische kostuums

De andere 3 meisjes vertegenwoordigen de hondjes.Hiervoor kun je een Dalmatiër kostuum direct in de carnavalswinkel of online kopen. Of verf of plak gewoon een wit T-shirt met een witte legging of een rok of een witte jurk met Dalmatische stippen. Een hondenhalsband en ezelsoren en je Halloweenkostuum is klaar. Je kunt de oren ook zelf maken en hiervoor heb je de volgende materialen nodig:

 • Witte hoofdband
 • Vilt in roze en wit
 • zwarte viltstift
 • En zo werkt het: Knip een oorvorm uit het vilt en zorg ervoor dat het roze vilt een stuk kleiner is – het is voor de binnenkant van de oren. Verf of lijm Dalmatische stippen op de witte oren. Plak vervolgens het roze vilt erop en bevestig het aan de binnenkant van de hoofdband. Teken een zwarte punt op je neus en je bent klaar om te gaan!

Als het feest waar je naartoe gaat niet zo chaotisch is, kun je natuurlijk je kleine viervoeter meenemen – zo ziet je groepskostuum er nog authentieker en unieker uit.

Grappige ideeën voor kostuums voor 4 personen – fruitkostuums 

Groepskostuum 4 personen dameskostuums voor carnavalsideeën

Kleurrijke fruitgroepkostuums voor 4 personen behoren tot de meest originele en grappigste ideeën en zijn een echte blikvanger. Aardbei, sinaasappel, druiven, appel of gewoon je favoriete fruit – deze kostuums zullen het op elk feest goed doen! Het beste van dit idee is dat je zonder veel moeite zelf je vermomming kunt maken. Voor het aardbeienkostuum heb je bijvoorbeeld alleen een rode jurk nodig of een combinatie van rode rok en T-shirt. Plak of schilder er dan een paar witte stippen op en je bent klaar!

Minions kostuum voor 4 personen

Minions-groepskostuum voor vier personen Grappige Halloween-kostuumideeën

Wie kent ze niet – de schattige minions zijn favoriet bij alle kinderen en ook bij veel volwassenen. Heb je funky en leuke ideeën nodig voor je kostuum voor vier? Zelf een schattig Minion-kostuum maken is veel gemakkelijker dan je zou denken!

Hiervoor heb je nodig:

 • Blauwe tuinbroek, blauwe rok of blauwe broek met bretels
 • Geel shirt of als het buiten te koud is – een trui
 • zwarte handschoenen
 • zwarte schoenen
 • gele dop
 • Teken een “G” op de voorkant van je broek of t-shirt met een zwarte stift.
 • Nu hoef je je alleen nog maar aan te kleden en je Halloween-kostuum is klaar.

Minions-groepskostuums 4 personen eenvoudige Halloween-kostuumideeën

Als het gaat om Halloween- en carnavalskostuums, zijn het altijd de kleine details die tellen. En daarom leggen we je uit hoe je je als minion opmaakt – zo wordt je groepskostuum perfect afgerond!

Hiervoor heb je nodig:

 • Een fijne en een bredere make-up kwast
 • Aqua make-up in wit, geel, zwart en grijs

En zo simpel is het:

 • Eerst worden de ogen gemaakt. Gebruik hiervoor het fijne penseel en witte aqua make-up om grote, witte cirkels rond je ogen te schilderen.
 • Breng vervolgens de gele make-up aan over je hele gezicht, laat een beetje ruimte rond de witte platen zonder make-up – ongeveer 1-2 cm.
 • Trek voorzichtig een grijs kader langs de witte ringen met de grijze aqua make-up.
 • Verf vervolgens de monturen van de bril met de zwarte make-up in de richting van de oren.

Eenvoudige ideeën voor groepskostuums voor 4 personen

Groepskostuums voor 4 personen House of Money Carnavalskostuum

Als jij en je vrienden echte Netflix-junkies zijn, dan heb je waarschijnlijk de Spaanse serie “House of Money” gezien of in ieder geval gehoord. De serie kent de afgelopen 2 jaar een groot internationaal succes en de kostuums van de personages zijn ideaal voor een coole en originele Halloween-uitstraling! Waarom? Alles wat je nodig hebt zijn rode werkpakken en Salvador Dali-maskers. Het Dali-masker is precies wat de hele outfit definieert!

De klassieker – superheldenkostuum voor 4 personen

Kostuum voor 4 personen vrouwengroep kostuumideeën superhelden

Of het nu een individueel kostuum is of voor de hele groep – je kunt niet fout gaan met een superheldenkostuum! Superwoman, Batwoman of een personage uit de Marvel-strips, zoals Avengers – absoluut alles wat je wilt is toegestaan ​​met dit Halloween-groepskostuum.

Emoji’s kostuum voor vier personen

Maak zelf grappige groepskostuums voor 4 personen Emoji carnavalskostuum

Worstelen jij en de groep om het eens te worden over een bepaald personage? Dan hebben we goed nieuws voor je! De kostuums voor Halloween en Carnaval, die eenvoudige voorwerpen en voorwerpen uit ons dagelijks leven vertegenwoordigen, zijn de laatste jaren erg populair geworden. Enkele geweldige ideeën zijn bijvoorbeeld:

 • De grappige emoji’s die je gemakkelijk zelf kunt maken. Iedereen neemt zijn favoriete emoji als sjabloon en tekent deze met een zwarte stift op een geel T-shirt. Maar om dit idee als groepskostuum te laten werken, moet je de kleur van je schoenen en broek matchen – zwart zou de beste en gemakkelijkste keuze zijn.
 • Zelfs als de serie “Game of Thrones” voorbij is, zorgen de personages voor adembenemende groepskostuums voor 4 personen.

Carnavalskostuums beste vriend sushi groepskostuum

 • Als jij en je vrienden niets liever doen dan samen ontbijten of brunchen in het weekend, dan zou je je kunnen verkleden als een heerlijk broodje of een sushi-set.
 • Tegenwoordig breng je veel tijd door op je mobiele telefoon. Dus waarom zou je je niet verkleden als de sociale media die je het meest gebruikt – zoals Facebook, Instagram, Pinterest en Youtube bijvoorbeeld? Het enige wat je nodig hebt is een zwarte jurk, print het bijbehorende logo uit als sjabloon, plak het op en je bent klaar!
 • Of het nu voor mannen, vrouwen of familiekostuums voor 4 personen is – de Nunja Turtles zijn een ander geweldig idee dat voor veel plezier zal zorgen!
 • Winter, lente, zomer en herfst – vier seizoenen en vier vrienden. Beter dan dat wordt het niet!

Veel leuke ideeën voor familiekostuum voor 4 personen

Ideeën voor carnavalskostuums voor families, eenvoudige grappige kostuums voor kleine kinderen

Als gezin samen een cool kostuum hebben op Halloween of Carnaval is geweldige vrienden voor zowel kinderen als ouders. Ook hier zijn er een aantal ideeën en mogelijkheden.

 • Disney-kostuums zijn erg populair bij jong en oud en zijn de perfecte keuze voor elk familiekostuum voor vier personen.
 • “The Wizard of Fruit” is een echte klassieker onder de kinderverhalen.
 • Elke jongen droomt ervan om superkrachten te hebben. Dus waarom verkleed je je niet als een superfamilie?
 • Ze zijn griezelig en ze zijn een familie – wat natuurlijk “The Adams Family” betekent. Gewoon het perfecte familiekostuum voor 4 personen!
 • Een andere zeer populaire familie van vier, zij het uit de dierenwereld, zijn Mufasa, Sarabi, Simba en Nala uit “The Lion King”.

Kostuum voor 4 personen – nog veel meer ideeën en inspiraties!

Kostuum voor 4 personen de Wizard of Oz kostuumideeën

Kostuum voor 4 personen grappige DIY Halloween-kostuumideeën

Ninja Turtles groepskostuum voor vrouwen grappige kostuumideeën Halloween

Robot groep kostuums halloween kostuum ideeën familie

Harley Quinn groepskostuum voor dames kostuumideeën beste vrienden

Maak zelf groepskostuums voor 4 personen Disney prinsessenkostuums

Kostuum voor 4 personen Haloween kostuumideeën voor vrouwen grappig

The Wizard of Oz groepskostuum Halloween

Kostuums voor vier personen Maak je eigen groepskostuum voor vier seizoenen

Kostuum voor 4 personen maakt DIY-instructies gemakkelijk

Disney-groepskostuumideeën voor beste vrienden carnavalskostuumideeën

Kostuumideeën voor familiegroepen maak zelf carnavalskostuums

Ideeën voor Disney-groepskostuums voor vier personen

Ideeën voor kostuums voor familiegroepen La Catrina Halloween-kostuums

Familiegroep kostuum carnaval grappige ideeën

Groepskostuumideeën voor vrouwen enge Halloween-kostuumideeën gemakkelijk

Groepskostuum 4 personen Mean Girl Halloween-kostuumideeën

Groepskostuum 4 personen Harry Potter Halloween kostuumideeën

Game of Thrones-groepskostuums voor vier personen Halloween-kostuumideeën

Vriendinnen kostuumideeën voor Halloween grappig groepskostuum carnaval

Halloween kostuum 4 personen beste vriend kostuumideeën grappig

Kuskostuum voor 4 personen groepskostuum beste vrienden

Kostuumideeën voor 4 personen maak zelf een heks Halloween-kostuum

Kostuum voor 4 personen ideeën Halloween vermomming voor kinderen

Familiegroepskostuums voor 4 personen Game of Thrones Halloween-vermomming

Familiegroepskostuums voor 4 personen Grappige ideeën Carnavalskostuums

Familiekostuum voor vier personen grappige ideeën

Carnaval kinderkostuum ideeën tijger Halloween kostuum grappig