Halloween

Maak of koop zelf een aapkostuum voor volwassen mannen, vrouwen of kinderen

aap kostuum volwassenen maken baby kinderen ideeën halloween carnavalsfeest

Hoe komt het dat iedereen het doet klinken alsof het iets negatiefs is om je als een primaat te gedragen? Wij begrijpen het niet. We denken dat het om vele redenen geweldig zou zijn om met luie magie door te gaan. Nou, gorilla’s zijn geen apen, maar we zijn er vrij zeker van dat je ook een beetje plezier met ze zult hebben met een gorilla- of aapkostuum voor volwassenen of kinderen. Je kunt doen alsof je in de jungle bent en daar rondhangen, de hele dag bananen eten, gewoon ontspannen of een heel goed feest geven. Als je op zoek bent naar een leuk aapkostuum voor volwassenen dat zowel geschikt is voor Halloween als voor carnaval, dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt een aapkostuum aantrekken door een paar eenvoudige stappen te volgen om het zelf te maken.

Zelfgemaakt aapkostuum voor volwassenen of kinderen

aap kostuum kinderideeën halloween carnavalsfeest jumpsuit tweedelig hoofdeinde

Een volwassen aapkostuum is een zeer populaire keuze tijdens de periode rond Halloween, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Veel mensen denken dat apen er tegelijkertijd schattig, gek en een beetje angstaanjagend uitzien, en dat ze de kostuums gewoon thuis kunnen maken en zo geld kunnen besparen. Je kunt een basis dierenkostuum veelzijdig maken en er een soort aap uit een film van maken.

aap kostuum volwassenen doe het zelf baby kinderen ideeën halloween pompoen herfst gazon

Koop of gebruik een oud, donkerbruin T-shirt met lange mouwen en een broek die ook bruin is. Uit een stuk lichtbruin papier kun je vervolgens een ovaal van 30 cm lang en 15 cm breed uitknippen. Gebruik een heet lijmpistool om het stuk papier aan de voorkant van het shirt te lijmen.

aap kostuum volwassenen koop carnavalsartikelen ideeën voor kinderen halloween carnavalsfeest

Als accessoire kun je een donkerbruine hoofdband omdoen. Knip vervolgens twee cirkels uit donkerbruin papier met een diameter van elk 12 centimeter. Dan zijn er twee ovale vormen gemaakt van lichtbruin papier, die ongeveer 10 cm moeten zijn en direct in het midden van de donkerbruine cirkels zijn geplakt.

hoofdband vilten oren uitgesneden donkerbruin lichtbruin combinatie

Bevestig vervolgens de afgewerkte oren aan elke kant van de hoofdband. De beste manier om dit te doen is door donkerbruine leren schoenen te dragen met zo min mogelijk details. Om de apenhanden na te bootsen, kun je bruine handschoenen aantrekken en de outfit afmaken met een banaan.

Voeg haar en make-up toe aan het aapkostuum

aap kostuum volwassenen doe het zelf baby kids ideeën halloween carnaval party jumpsuit

Gebruik gel of mousse om je haar recht te trekken. Als je lang haar hebt, verberg het dan met een knot in je nek. Gebruik zwarte, vloeibare eyeliner (oogcontourpotlood) om een ​​stipje op het puntje van je neus te tekenen. Je kunt hetzelfde potlood gebruiken, maar dan donkerbruin om je gezicht rond de haarlijn te omkaderen.

aap kostuum volwassen dames instructie tips halloween carnaval party aladdin aap vest make-up wenkbrauw

Beginnend bij je haarlijn, zou de bruine eyeliner ongeveer 2,5 cm in je gezicht moeten steken, behalve in het midden van je voorhoofd. In het midden van het gezicht moet de eyeliner een centimeter dieper zijn om de bovenkant van een puntige haarlijn te vormen. Werk je make-up af door grote rode vlekken op je wangen te schilderen. Zorg er ook voor dat de blush lichtroze en dik is aangebracht.

Gorilla kostuum

gorilla kostuum kinderschommel pretpark zonnige dag

Je hoeft niet gebeten te worden door de wilde aap bij het kiezen van een volwassen aapkostuum. Laat je kind zich bijvoorbeeld met een carnavalskostuum omtoveren tot een gorilla. We zijn er vrij zeker van dat de kleintjes daardoor niet al hun menselijke manieren zullen vergeten, en dat is belangrijk. Ze verwachten immers altijd de dagelijkse dingen als klusjes en tafelmanieren te kunnen regelen. Kleed jezelf of je favoriete kind in dit kostuum en je zult een geweldige tijd hebben samen.

gorilla kostuum onderdelen masker pluizige stoffen top broek

De outfit is eenvoudig te maken met een jumpsuit en een masker, waarbij je hiervoor een pluizige stof kunt gebruiken. Als je geïnteresseerd bent in deze unieke look en er tegelijkertijd intimiderend en schattig uit wilt zien, dan is dit gorillakostuum perfect voor jou. Het kan worden gemaakt met een jumpsuit van imitatiebont die in de nek is vastgebonden. Om luchtcirculatie en een comfortabele pasvorm mogelijk te maken, moet je kiezen voor een luchtdoorlatend materiaal.

gorilla kostuum kind kracht show schrikken amuse

Het borststuk is gemakkelijk gemaakt van Vynil, dat gevormd is om een ​​gespierde torso te modelleren. De handschoenen en overschoenen kunnen voorzien worden van elastische manchetten zodat ze lekker rekbaar zijn. Met het masker, dat een voorgevormd gezicht en oren van vinyl kan hebben, en een capuchon van nepbont die het hele hoofd bedekt, zou alles geweldig zijn.

gorilla kostuums marathon nummers schild bridge

Dus alles wat je mee hoeft te nemen is een voorraad bananen voor jou en al je gorillavrienden. Probeer gewoon wat apenvrienden te vangen en geniet van je Halloween-avond als nooit tevoren.

Donkey Kong kostuum als aap kostuum voor volwassenen

donkey kong kostuum koop professioneel gemaakte jumpsuit met stropdas

Donkey Kong is een van de meest avontuurlijke spellen die in de jaren 90 erg populair werd. Het karakter van de kwaadaardige gorilla werd voor het eerst aangekondigd in het arcadespel, waar ook de beroemde Super Mario bij betrokken was. Het handelsmerk van Donkey Kong is zijn rode das, evenals natuurlijk de loop, die hij normaal gesproken gebruikt als wapen, voertuig, meubel of onderdak.

donkey kong kostuum maak jezelf arm hoge zaal - copy

Het Donkey Kong kostuum is door zijn gigantische vorm heel gemakkelijk te herkennen en daardoor een behoorlijk geschikte variant voor Halloween, carnaval of een ander feest. Zijn pak is vaak overal te zien op verjaardagen, cosplays en typische evenementenfeesten. Lees de volgende instructies om je eigen apenkostuum voor volwassenen à la Donkey Kong . te maken.

Richtlijn

aap kostuum masker hoed top korte mouwen ogen plastic knopen

Je kunt de basis van het kopstuk van papier-maché maken, deze bedekken met vulling en tenslotte bedekken met bruine stof. Je kunt dan de mond over het geheel toevoegen. De boven- en onderlip moeten afzonderlijk van rood vilt worden gemaakt met een schaar en lijm. Na het bevestigen van de lippen kun je je mond vullen met watten. Naai de mondopening met witte stof die hem op zijn plaats houdt. Als je klaar bent, kun je misschien tanden tekenen met een geschikte pen en er dan overheen schilderen met acrylverf. Om het hoofd goed vast te kunnen houden zou een ski- of fietshelm een ​​mogelijke variant zijn.

aap kostuum volwassenen maak jezelf mannen vrouwen kinderen ideeën halloween carnavalsfeest

Voor het zwarte gebied achter de ogen kun je een transparant materiaal zoals mesh gebruiken. De oogbollen kunnen op hun beurt cirkels met zwarte pupillen zijn. U kunt ook wenkbrauwen, neus en oren opnaaien voor meer details. Zoek en print foto’s van het personage om de juiste maat en verhouding voor het hoofd te krijgen. Vervolgens kun je de afdruk grofweg schetsen om de juiste outfit te bepalen.

donkey kong maak je eigen kostuum pose rode stropdas sweatshirt sportbroek pet bruin gele borst handschoenen gebreid

Net als bij het volwassen aapkostuum kan het lichaam bestaan ​​uit een eendelig pak of werkkleding. Je moet echter echt grote armen en kleine benen hebben om het personage in relatie te houden met het eigenlijke personage uit de videogame. Je kunt je voeten nabootsen met pantoffels of pantoffels, terwijl je handen er het beste uitzien met bokshandschoenen. De voorgestelde doe-het-zelf projecten zijn niet per se eenvoudig uit te voeren, maar je kunt je natuurlijk laten inspireren door de ideeën.