Halloween

Maak zelf Halloween-versieringen voor buiten: een kleurrijke pompoenboog!

Halloween staat voor de deur en je kunt bijna niet wachten om ook dit jaar je tuin en terras op een originele manier in te richten? Als je geen inspiratie hebt voor Halloween-decoraties voor buiten, hebben we een geweldig idee dat je zeker zal helpen een geïnspireerde en creatieve start van de herfst te maken. Dit doe-het-zelf-project voor een kleurrijke pompoenboog brengt gegarandeerd veel kleur en een vrolijke sfeer naar je voordeur!

De Halloween versiering voor buiten hoeft niet altijd eng te zijn

Maak je eigen Halloween-decoratie voor buiten van kleurrijke pompoenen

Wil jij als geen ander een Halloween decoratie voor buiten? Dan is dit idee voor een originele en kleurrijke pompoenboog perfect voor jou. Vergeet traditionele versieringen en maak een Halloween-pompoenboog die je familie, vrienden en al je buren zal verrassen. Deze kleurrijke Halloween-strik brengt een frisse wind in je buitenruimte en onderscheidt zich van de gewone herfstdecoraties. Dit beeld in felle regenboogkleuren is een echte eyecatcher in elke voortuin.

Hoe maak ik een pompoenboog als Halloween-decoratie voor buiten?

Maak je eigen Halloween-decoratie voor buiten in regenboogkleuren

Om ervoor te zorgen dat je Halloween-boog elke weersbui kan weerstaan, moet je je materiaal goed kiezen. Piepschuimpompoenen zijn hiervoor de perfecte oplossing! Ze zijn erg licht, waardoor ze weinig impact hebben op de constructie en extreem duurzaam zijn. Ze kunnen ook gemakkelijk worden geboord en geverfd met verf. Een ander voordeel van piepschuimpompoenen is dat ze in verschillende maten en vormen verkrijgbaar zijn.

Maak zelf Halloween-versieringen voor de voortuin

Benodigde materialen en gereedschappen:

• 34 piepschuimpompoenen in verschillende maten en vormen

• Spuitverf in verschillende kleuren

• PVC-buizen (het aantal hangt af van de grootte van uw boog); Voor dit project zijn 2 leidingen van elk 3 meter gebruikt

• 1 PVC-buisaansluiting

• 1 zak met 25 kg droog beton

• 2 grote emmers die dienen als gewichten voor de constructie

• 2 metalen staven

• 1 boor

• 1 gatenboor (bevestiging met dezelfde diameter als de PVC-buizen)

• metaaldraad

instructies:

1. Bepaal eerst het kleurenpalet voor je pompoenboog en sorteer je pompoenen.

2. Bedek de stelen van alle pompoenen met tape.

Pompoenboog als Halloween-decoratie - DIY voor volwassenen

3. Nu kunt u de piepschuimpompoenen gelijkmatig spuiten met de spuitverf van uw keuze. Het beste is om buiten te werken. Breng na de eerste spray nog een of twee lagen aan om te voorkomen dat het witte piepschuim doorschijnt en een glad oppervlak te creëren.

4. Laat de pompoenen minimaal 24 uur drogen voordat je verder gaat met de volgende stap.

5. Bereid de betonmortel voor en giet deze in de twee emmers die als gewichten voor de boog zullen dienen.

6. Plaats een metalen staaf in het midden van de betonmassa en laat het geheel idealiter een nacht drogen.

DIY Halloween-decoratie voor de tuin

7. Zodra de pompoenen zijn opgedroogd, plaatst u ze in de volgorde waarin u ze op de boog wilt plaatsen.

8. Om deze taak gemakkelijker te maken, nummer je pompoenen met een potlood!

9. Meet de diameter van de PVC-buizen om een ​​idee te krijgen van de grootte van het gat dat je in elk van de pompoenen moet boren.

Spuit en boor piepschuimpompoenen

10. Neem nu een pompoen en boor een gat aan de boven- en onderkant. Steek vervolgens de PVC-buis op de metalen staaf en plaats de eerste pompoen. Ga volgens dit principe te werk.

11. Wees vooral voorzichtig bij het installeren van de twee buizen bovenop de boog. Dit is waar u de PVC-connector moet gebruiken. Deze stap zal een beetje lastig zijn, omdat je de buizen moet buigen om de stukken in elkaar te laten passen.

Boor piepschuimpompoenen en bevestig ze aan de PVC-buis

12. Als er ergens lelijke gaten zijn, kun je een paar kleine pompoenen toevoegen. Boor gewoon twee gaten naast elkaar, trek de draad door de gaten en bevestig de pompoen aan de boog waar je hem wilt hebben.

13. Ten slotte hoef je alleen nog maar de emmers te verstoppen met nog een paar pompoenen.

Maak zelf Halloween-decoraties voor de tuin van kleurrijke pompoenen

Nog een paar handige tips voor Halloween-decoratie

Leid de PVC-buis door de piepschuimpompoen

Om een ​​typische Halloween-decoratie te maken, moet u spuitverf gebruiken in oranje, zwart en wit. Je kunt ook gezichten op de pompoenen tekenen voor een nog mooier effect. Bekijk dit artikel voor een aantal coole sjablonen voor pompoengezichten.

Halloween-decoratie voor de voortuin - een kleurrijke pompoenboog

Als je echter een moderne Halloween-decoratie wilt maken, zou het leuker zijn als je meerdere felle kleuren gebruikt, zoals roze, paars, oranje, rood, geel, blauw en groen. Een ander geweldig idee voor degenen die de voorkeur geven aan moderne en dramatische looks, is om een ​​​​pompoenboog te maken in alleen zwart en wit.

* Een project van: thehousethatlarsbuilt.com