Halloween

Vleermuismake-up: geweldige make-uptips voor ogen, mond en wangen

Als je in de rol van Batman of Batgirl wilt kruipen en jezelf in een vleermuis wilt veranderen voor Halloween of Mardi Gras, zul je ongetwijfeld opvallen in de massa met een zelfgemaakt kostuum en de bijpassende make-up. In het artikel van vandaag vind je tips, ideeën en instructies voor het aanbrengen van make-up als een griezelige of schattige vleermuis. In de volgende fotogalerij vindt u interessante suggesties voor vrouwen en kinderen. Laat u inspireren door onze suggesties!

Maak je gezicht op als een vleermuis – eenvoudige instructies

make-up-vleermuis-ogen-carnaval

Als je deze Halloween wat dieper in de horrorbox wilt graven en je wilt verkleden als Batgirl, heb je absoluut de juiste make-up nodig om je geweldige kostuum compleet te maken. Als je je gezicht als een vleermuis zwart schildert, zijn er verschillende ontwerpopties voor je beschikbaar. Als je make-up op een vleermuismasker rond je ogen wilt aanbrengen, moet je je gezicht eerst primen met witte make-up of poeder zodat je teint er egaal uitziet en je zelfgemaakte make-up goed tot zijn recht komt. Gebruik een zwart kohl-potlood om de omtrek van de vleermuis rond je ogen zorgvuldig te schilderen en match het lichaam van het vliegende wezen met de brug van zijn neus.

Vleermuis schmink voor volwassenen

zwartogige vleermuisvrouw

Schilder de lijnen nauwkeurig en ontwerp het hoofd en de vleugels van de vleermuis. Nu kun je het vleermuisoogmasker opvullen met wateroplosbare make-upverf. Zo breng je snel en gemakkelijk vleermuismake-up aan. De dames die in deze unieke en expressieve look willen verschijnen, kunnen zelf beslissen of ze het klassieke Batgirl-masker op de ogen en het voorhoofd willen ontwerpen of indruk willen maken met hun eigen interpretatie. U kunt bijvoorbeeld de enge vleermuis tijdens de vlucht uitbeelden. Voor dit doel moet de kop van het vliegende dier naar beneden gericht zijn en op je neus geschilderd zijn.

Kinderen doen make-up op voor Mardi Gras als populaire ideeën voor superhelden & instructies:

Maak zelf een Superwoman-kostuum – ideeën voor volwassenen en kinderen

Catwoman kostuum voor volwassenen & Zelf kinderen maken – 9 ideeën

goud-vleermuis-masker-vrouw-halloween

Om je Halloween-make-up er eng uit te laten zien, kun je de uiteinden van de vleermuisvleugels omhoog naar de slapen trekken. Met deze dramatische make-up krijg je alle aandacht op Halloween-avond. Een geslaagd Halloween vleermuiskostuum en de daarbij behorende make-up hoeven er niet per se eng, duister en kwaadaardig uit te zien. Als je er in de nacht van horror toch elegant en verleidelijk uit wilt zien, kun je het masker opfleuren met een beetje parelglans of glitterpoeder. Verf alleen de contouren met zwart en vul het resulterende frame in met de gewenste kleur. Gecombineerd met een glamoureuze outfit straal jij op het feest.

accessoires-mond-oog-diadeem-vleermuizen

Als je de horrorfactor liever wilt vermijden, is deze aantrekkelijke make-up misschien een geweldig idee, hoe je het vleermuismotief vakkundig kunt oppakken en stylen. Als je net zo discreet als een vleermuis make-up wilt aanbrengen, kun je in plaats van een compleet oogmasker je ogen elegant opmaken en ook je mond thematisch opmaken. Breng eenvoudig een zwarte lippenstift aan op je lippen of kies een andere donkere kleur of een rijke, donkere tint rood.

make-up-vleermuis-vrouw-eyeliner

Breng de geselecteerde lipstick volledig aan op de bovenlip. De onderlip mag slechts gedeeltelijk bedekt zijn met zwart. Op het eerste gezicht doet de donkere make-up op de mond denken aan een donkere grot bewoond door de griezelige acrobaten van de lucht. Schilder nu verschillende kleine, zwarte vleermuizen die uit de donkere grot vliegen. Een vaste hand en een zeker instinct zijn hier vereist. U kunt zoals gewoonlijk eyeliner op de ogen aanbrengen en het uiteinde van de lijn naar de slaap trekken. Maak lichte golf- of zigzagbewegingen zodat de typische vleugelvorm ontstaat.

ogen-make-up-vrouw-vleermuis-hemel

Breng mascara aan en maak ook je wenkbrauwen donkerder met een geschikt potlood. Als je alleen maar naar het vleermuismotief wilt verwijzen, kan de afbeelding hierboven een inspiratie voor je zijn als je gewoon je ogen wilt opmaken die bij het Halloween- of carnavalskostuum passen. Zoals bekend zijn de behendige vliegeniers ‘s nachts actief, daarom is een nachtelijke hemel bedekt met sterren een perfecte achtergrond wanneer je make-up opdoet als een vleermuis.

gekleurde oogjes-make-up-gemakkelijk

De kleurkeuze is natuurlijk aan jou. Blauwe en paarse tinten die in elkaar overlopen zien er classy en vrouwelijk uit. De stralende, witte maan en sterren vallen op, terwijl het vleermuisje op het bovenste ooglid een zekere horror suggereert. Ook ben je van harte welkom om de kleur van de oogschaduw aan te passen aan je outfit en te zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Om dit te doen, omlijst je je mooi opgemaakte ogen met de gekleurde oogschaduw en voeg je meerdere kleinere of grotere vleermuizen toe aan het gebied rond de ogen.

vrouw-stad-voorhoofd-vleermuis-blauw

Een iets uitgebreidere, maar des te fascinerender make-up voor vrouwen is het voorbeeld op de foto hierboven. Het Batman-logo is op het voorhoofd geschilderd en schijnt in verschillende tinten blauw. De nauwkeurig getekende vleermuis is een waar kunstwerk en vertegenwoordigt de superheld Batman en een donker stadslandschap.Om in deze variant te slagen wanneer je een vleermuis op je gezicht verzint, kun je het beste een stencil gebruiken.

Als je een enge vleermuis wilt aantrekken en mensen bang wilt maken met je Halloween-make-up, kun je een zwarte vleermuis rond je mond schilderen. Trek hun vleugels over de wangen en versier de lange vleugels met zwarte make-up. Draag zwarte make-up verf rond je ogen en rond je enge look af met witte, ijskoude contactlenzen.

Hoe maak je het gezicht van een kind voor Halloween of Mardi Gras als een vleermuis

vleermuis verf jongen gezicht zonsondergang

Vooral kinderen hebben veel plezier bij het verkleden in verschillende kostuums. Als je meisje of jongen al ongeduldig zit te wachten om verkleed als Batman te verschijnen op de langverwachte Halloween-avond, kun je samen nadenken over hoe je van hem / haar een schattige vleermuis gaat maken.

batman make-up zilveren make-up jongen carnaval

Net als bij volwassenen zijn er ook talloze Halloween vleermuismaskers voor kinderen die in een paar simpele stappen tevoorschijn kunnen komen. Zoals in de bovenstaande voorbeelden, kun je het gezicht van het kind versieren met een vleermuis die de kleine neus, ogen en wangen omvat, of je kunt ook het voorhoofd versieren met kunst. Elke kleur en elk thema komt hier aan de orde. Het belangrijkste is dat uw kleintjes zich comfortabel en uniek voelen in hun rol.

batman make-up gezichts-make-up-masker-vleermuis-kind

De kinderen zijn natuurlijk vrij om zelf te bepalen welk effect de snelste vlieger in het dierenrijk zal hebben. Een vleermuis op je gezicht die naar je lacht, ziet er net zo geweldig en aantrekkelijk uit als de angstaanjagende dierenfiguur. De kinderen kunnen geen genoeg krijgen van de Halloweenkostuums en make-up. Wees bereid om te experimenteren en veel plezier te hebben met vleermuismake-up!

Halloween schminken vleermuis op voorhoofd

Batman make-up voor kinderen vleermuismasker verf

Batman-personages make-up op de wang

schminken vleermuis schilderij schattige jongen carnaval