herfst

Eenvoudige optische trucs om het appartement in de herfst op te warmen

Stoffen-in herfst inrichtingsideeën appartement-decoratie gezellige eettafel bank

Zelfs op de eerste koude herfstdagen hebben mensen de neiging om in hun eigen muren meer comfort en veiligheid te bieden. Met behulp van een paar eenvoudige tips kunt u uw Appartement in de herfst comfortabel decoreren en visueel opwarmen.

Tips voor meer gezelligheid in het appartement in de herfst

Textuur Kussens Pluche Dekens-Plat-Visueel Opwarmtrucs Tips

Een gewatteerd oppervlak – bijvoorbeeld een wollen deken met zijn typische oppervlaktestructuur, wordt meestal geassocieerd met de winter en ziet er heel mooi uit als herfstdecoratiestof. Dekbedden, gebreide kussens en dekbedden stralen behaaglijke warmte uit. In combinatie met pluche kussens, een gebreid vloerkleed of krukje met een gebreide look creëren ze een uitnodigende ruimte die je niet meer wilt verlaten.

Versier het appartement in de herfst

Geometrisch patroon-wit tafelkleed-herfst appartement decoratie-ideeën

Zwart straalt een gevoel van verfijning uit. Zet accenten met zwart. Een zwart-wit tafelkleed of accessoires in zwart of antracietgrijs voegen de juiste dosis elegantie toe aan de woonkamer. Een donkere vaas, lampenkap of bijzettafel van mahonie contrasteert met de neutrale muurkleur en zorgt voor een dramatisch effect. U kunt seizoenspatronen zoals bladeren, boomtakken, vogels, enz. vervangen door moderne geometrische motieven.

Zet het tapijt in een fotolijstje

Wandtapijt wandtapijt wandtapijt zwart-wit patroon

In de herfst kunnen muren effectief worden versierd met wandtapijten. Ze komen helemaal tot hun recht bij kaarslicht.

Hoe u uw appartement visueel kunt opwarmen

Open haard design decor-voor het maken van design leeshoek

Op de kille dagen verzamelt het gezin zich rond de open haard – het brandpunt van één Appartement in de herfst en in de winter. De zithoek voor de open haard is een plek om te ontspannen en bij te praten. Comfortabele meubels zijn een voorwaarde voor lange gezellige uren in een ontspannen sfeer. Creëer een gezellige leeshoek of een apart deel van de woonkamer dat gebruikt kan worden als bibliotheek of kantoor. Degenen die het meer weelderig willen, kunnen handgemaakte accessoires gebruiken om de kamer een eigen karakter te geven.

De gordijnen in de herfst

Platte herfstgordijnen zwaar gedrapeerde ideeën

Hang zware gedrapeerde gordijnen op – in de herfst zien ze er flirterig en decoratief uit, dramatisch en elegant tegelijk. Hoe zwaarder de gordijnen, hoe kleiner het warmteverlies door het raam, hoe veiliger de ruimte lijkt. Creëer meer gezelligheid met warm gloeilamplicht!

Het tapijt rondt de warme sfeer af

Vloeren, houten bekleding, Tibetaanse tapijten verwarmen de sfeer in de kamer