herfst

Herfstdecoratie voor buiten – 30 ideeën voor een mooie entree in je huis

Maak herfstdecoraties en verfraai de huisingang met slingers van herfstbladeren en mooie arrangementen met stro, pompoenen en herfstbloemen. We laten je 30 inspirerende ideeën zien over hoe je een stijlvolle buitenruimte kunt ontwerpen – deze zijn heel eenvoudig en kunnen zelfs door beginners gemakkelijk worden gekopieerd.

herfstdecoratie weelderig boeket bloemen bank welkom takken

Dus laat je creativiteit de vrije loop en bekijk de inspirerende suggesties.

Herfstdecoratie met slinger van eikenbladeren

herfstdecoratie slinger bladeren bladeren eiken pompoen takken raven rustiek

Maak er een leuke en gezellige van Herfst decoratie gemaakt van natuurlijke materialen – pompoenen gaan bijvoorbeeld lang mee als ze minimaal 5 weken van tevoren in een droge ruimte worden bewaard. Alleen dan kunnen ze desgewenst worden uitgehold of eenvoudig op het terras worden geplaatst. Herfstbladeren zien er geweldig uit en kunnen snel worden samengebonden in een slinger – maar ook hier geldt de gouden regel – laat ze eerst drogen en gebruik ze dan pas om de voordeur te versieren. Herfstbloemen zoals dahlia’s en chrysanten zijn niet alleen gemakkelijk te verzorgen, ze groeien snel in bloempotten en bloeien vooral van eind augustus tot september. De prachtige bloemen zullen een vleugje kleur toevoegen aan de herfstdecoratie. Kleine strobalen die op het terras worden verspreid, zien er natuurlijk ook mooi uit – en wie zich bijzonder creatief voelt, kan een stropop maken – hieronder vindt u een video met instructies voor de vogelverschrikker.

Herfstdecoratie – verdeel pompoenen op de trappen

herfstdecoratie pompoen trappen houten veranda leuning witte emmer

En als je nog een paar lantaarns in de kelder hebt liggen, kun je ze vullen met noten, rozenbottels, herfstbladeren en decoratieve pompoenen en ze boven de huisingang ophangen. Ze kunnen trouwens worden gekleurd met glitterspray in goud of zilver – zo ziet de herfstdecoratie er elegant en stijlvol uit en trekt gegarandeerd ieders aandacht.

Maak zelf herfstdecoraties – 60 mooie en makkelijke DIY-ideeën

Decoreren in de herfst – 45 herfstideeën voor buiten

Decoreren in de herfst -16 eenvoudige en heerlijke ideeën om zelf te maken

Combineer zonnebloemen en bladeren voor buitendecoratie

herfstdecoratie slinger zonnebloem idee lantaarns deur krans

Voordat je de kleurrijke bladeren gewoon opveegt en weggooit, kun je van de oranjegele bladeren een geweldige deurkrans maken. Je kunt kastanjes, eikels, rozenbottels of misschien verschillende bloemen tussen de afzonderlijke bladeren zetten. De herfstkrans van bladeren op de foto hierboven ziet er vrolijk en uitnodigend uit en geeft de donkere gevel een zonnig tintje en een bijzondere charme. De zonnebloemen zijn ook verwerkt in de herfstslinger, waardoor de decoratie bij de entree uniform is. Voor de kransen kun je allerlei natuurlijke materialen gebruiken. Noten, kleine appels, twijgen, maar ook houten schijfjes en mos zijn geschikt. Je kunt de materialen op een rietje of piepschuim plakken of je krans gewoon zelf binden met knutseldraad.

Herfstarrangement van pompoenen en bladeren

herfstdecoratie mand bladeren slinger pompoenen oranje groen

Als je geen idee hebt waar de prachtige herfstdecoratie buiten haar plek moet vinden, kun je met gewone voorwerpen een klein podium creëren speciaal voor je zelfgemaakte kunstwerken. Kijk eens rond in de kelder of de zolder, misschien staan ​​daar dingen die ideaal zijn voor jouw doeleinden. Een oude houten trap, oude fruitkisten of een tuinstoel presenteren je herfstcreaties op een prachtige manier. Je kunt zelfs oude houten kisten op elkaar stapelen of een zinken emmer omdraaien en de kleurrijke herfstversieringen erop plaatsen.

Decoratie-idee met strobalen

Herfstdecoratie natuurlijke materialen herfstbladeren goudkleur lantaarnnoten

Voor de herfstdecoratie kunnen balen stro gebruikt worden. Ze vormen een perfecte basis voor de rest van de decoratieve elementen en zien er ook nog eens natuurlijk uit. Zo ontstaat er één geheel van natuurlijke materialen, waardoor een heel herfstlandschap voor de deur van uw appartement ontstaat. Strooi gewoon wat herfstbladeren voor de deur en creëer buiten een prachtig herfsttapijt.

Herfstdecoratie voor buiten – Verfraai de buitenruimte met creativiteit

Herfst decoraiton huis entree coole ideeën vullen lantaarn

Een ander idee voor de herfstdecoratie in je tuin, op het balkon of voor de voordeur is de sfeervolle verlichting. Wanneer de dagen korter worden, creëert een vakkundig geënsceneerd licht een geweldige en warme sfeer. Plaats eenvoudig weerbestendige lantaarns op de trap en kies voor grote kaarsen die urenlang hun aangename gloed afgeven. U kunt ook gebruik maken van elektrische lichtbronnen die de buitenruimte verlichten. Als je wilt, kun je de kerstverlichting ook in een lantaarn plaatsen en zorgen voor geweldige lichtaccenten. Je kunt speciale effecten creëren met lantaarns en kaarsen in verschillende maten.

Herfstdecoratie voor buiten met kool

Huisingang versieren herfst natuurlijke materialen knutselideeën buiten

De pompoenen zijn niet alleen een populaire herfstdecoratie voor Halloween. Ze zijn het hele herfstseizoen verkrijgbaar en betoveren met hun verschillende vormen en kleuren. De grote en kleine pompoenen voegen mooie kleuraccenten toe aan je tuin. Als je extra kleuraccenten aan de decoratie wilt toevoegen, kun je de pompoenen in goud of zilver kleuren. Combinaties van grote pompoenen en kleine decoratieve pompoenen zien er leuk uit. Pompoenlantaarns zijn ook een prachtig herfstdecoratie-idee en zijn heel gemakkelijk te snijden. De lantaarns hoeven niet altijd eng te zijn.

Coole decoratie-ideeën voor de ingang van het huis

Ideeën voor herfstdecoratie binden de ingang van het strobalenhuis

Een grappig, lachend gezicht brengt je alleen in een goed humeur als je langskomt. Om dit te doen, moet je het deksel verwijderen en de pompoen uithollen. U kunt dan met een recht mes de ogen, neus en mond uitsnijden. Driehoeken, spiralen en elk ander patroon kunnen de pompoenen ook versieren. Zodra je een theelichtje aansteekt, zal de schattige lantaarn de herfstduisternis verlichten en een herfstachtige sfeer om je heen toveren.

Herfstdecoratie voor de ingang van het huis – met bloemen en pompoenen

Huisingang versieren sierpompoenen herfstbloemen bloempotlantaarn

Ook met mooi ingerichte vazen ​​creëer je een heerlijke feelgood sfeer. In plaats van de vazen ​​te vullen met verse bloemen, kun je ook natuurlijke herfstmaterialen gebruiken voor een magische herfstdecoratie. Vooral in de herfst liggen de knutselmaterialen soms letterlijk voor de deur. Dennenappels, kastanjes, bladeren, eikels, takjes en beukennootjes zijn ideaal voor uw herfstdecoratie. Schik de afzonderlijke materialen in de vaas naar eigen idee en versier ze eventueel met een herfstlint. Of het nu op de tuintafel, op de trap of op banken is, je vindt zeker een geschikte plek buiten waar je je eigen originele creatie kunt plaatsen..

Natuurlijke materialen voor de ingang van het huis

Huisingang versieren pompoenen verfideeën strobaal

Bind herfstbladeren en maak een mooie deurkrans

Herfstbladeren deur krans doe het zelf huis entree

Ideeën voor herfstdecoratie voor buiten

Decoratie ideeën huis entree knutselen met natuurlijke materialen

Herfstkrans versierd met fruit en boomtakken

buiten huis toegangsdeur krans fruit vogelhuisje

Stropop vogelverschrikker maak zelf een tof idee

Entree herfstkrans decoratie-ideeën prachtig origineel

Lantaarn verfraaien herfstbladeren kaarsen klimop

Ideeën herfstbloemen herfstbladeren arrangement voordeur

Sierpompoenen versieren de bloemen van schilderideeën