herfst

Maak herfstdecoraties met geperste bladeren en felgekleurde bladeren

Herfstdecoratie idee geperste bladeren fotolijst plank oranje

Het herfstseizoen en de natuur zelf geven ons veel interessante materialen voor handwerk. de Herfstdecoratie met geperste bladeren misschien al een familietraditie, want de kinderen kunnen ook gemakkelijk meedoen. Bekijk deze frisse ideeën en versier je huis met felgekleurde herfstbladeren.

Wat hebben al deze knutselideeën gemeen? Het antwoord zijn de prachtige herfstbladeren en andere natuurlijke materialen die je zelfs na een wandeling in het park of in het bos kunt verzamelen. Haal de geweldige herfstkleuren in huis met deze makkelijke doe-het-zelf-ideeën.

Maak herfstdecoraties met geperste bladeren

Herfstdecoratie met geperste bladeren glazen ruiten oranje frame

Maak een klein kunstwerk dat op de plank kan worden weergegeven. Plaats een geperst vel papier tussen twee glasplaten en maak ze aan elkaar vast door de rand rond alle vier de zijden te plakken met gekleurd linnen of iets anders.

kleurrijke knutselideeën voor herfstdecoraties met geperste bladeren

Herfstdecoratie met geperste bladeren tinker vaas marker tekening

Verander een eenvoudige vaas in een artistiek project. Met een verfstift in twee bruintinten teken je met je vrije hand kale bomen. Knip kleine bladvormen uit geperste bladeren en plak ze op de vaas.

Boek dozen versieren

Herbstdeko, studie, dozen, stok op bladeren

Spice up een eenvoudige doos met kleurrijke herfstbladeren. Lijm geperste bladeren op het oppervlak van de doos, waardoor een effect van vallende boombladeren ontstaat.

Wanddecoratie met kleurrijk gekleurde boombladeren

Herbstdeko geperste bladeren kleurrijk aan de muur geplakt

Iets eenvoudigs als een rommelige opstelling van geperste bladeren op een gewone muur of meubels kan een fantastisch herfstdecor zijn.

en andere natuurlijke materialen zoals kastanjes

herfstdecoratie geperste bladeren kastanje natuurlijke materialen

Combineer de herfstbladeren met mooie eikels, kegels en kastanjes in een decoratieve schaal. Leuk rustiek decoratie-idee voor op tafel.

Dennenappels en hazelnoten

Herfstdecoratie idee dennenappels hazelnoot lampenkap

Vervang de herfstbladeren door een eenvoudige dennenappel onder een glazen lampvoet. De dennenappels zijn prachtige natuurlijke elementen door hun unieke vorm en warme donkerbruine kleur. Perfect voor de herfst!