Huis & Tuin, VIDEO

Effectieve tuinverlichting om zelf te doen of om te kopen – 25 ideeën

effectieve tuinverlichting papier kleurrijke strepen mason jar solar

Richt je tuin in met prachtige lampen. Bekijk de volgende voorbeelden van een: effectieve tuinverlichting waarvan u sommige zelf kunt maken en sommige kunt kopen. Hier vind je zeker iets passends.

Effectieve tuinverlichting – betonnen lantaarns

effectieve tuinverlichting lantaarnidee halfrond beton knutselidee diy

Van beton kan een grote verscheidenheid aan figuren en decoraties worden gemaakt. Waaronder deze interessante lantaarns, die kunnen dienen als effectieve tuinverlichting. Nadat het beton is opgedroogd, kun je de ballen in elke gewenste kleur schilderen. In het voorbeeld zijn wit en goud gebruikt.

Effectieve tuinverlichting – geperforeerde blikken

effectieve tuinverlichting doe-het-zelf idee kan binnen kaars perforeren

Perforeer een blik met elk motief. Dit motief wordt later bij het branden van de kaars op de muur gegooid. Verf tot slot het blik in elke gewenste kleur. Deze verlichting kan binnen gebruikt worden, maar ook als effectieve tuinverlichting.

Verlichting voor de tuin met kerstverlichting

effectieve tuinverlichting metselaar potten kerstverlichting wandlampen decoratie

Van stenen potten kun je ook mooie lampen voor in de tuin maken. Maak een hamer, spijkers, lamphouders en gloeilampen met een interessante vorm. Dit doe-het-zelf idee zorgt voor een indrukwekkend effect in de tuin.

Kaarsen in stenen potten als tuinverlichting

effectieve tuinverlichting stenen hanglampen mason jar kaarsen

Mason jar-lampen voor effectieve tuinverlichting

Lampen maken zelf glazen potten - effectieve tuinverlichting

Lichtgevende glazen potten

licht in de tuin neon fluorescerende verf Mason jars maak zelf ideeën

Zo breng je licht in de tuin en bespaar je stroom. Je hebt metselaarpotten nodig die je zelf kunt verzamelen of kopen en lichtstokjes. Zet een veiligheidsbril op, knip de glowsticks door en giet de inhoud in de glazen. Zo krijg je er een effectieve tuinverlichting voor ongeveer 1 uur.

Een kroonluchter gemaakt van stenen potten

Maak zelf tuinkroonluchter metselaarpotten

Zoals je al hebt gemerkt, zijn metselaarpotten geweldig voor het maken van verschillende dingen. Voor deze kroonluchter zijn ze bevestigd aan een houten plank. Je doet er kaarsen in en je hebt een romantische en effectieve tuinverlichting voor de buitenruimte.

Zonnelampen voor de tuin

zonnelampen kroonluchter tuinverlichting ideeën

Met solarlampen hoef je je geen zorgen te maken over elektriciteit. Voor dit idee heb je ook draadmanden en een paar haken nodig om ze aan op te hangen. In het midden van de manden bevestig je de zonnelampen en je elegante en klaar is effectieve tuinverlichting.

Lantaarn met vetvrij papier

Maak zelf romantische ideeën voor tuinverlichting met lantaarnvetpapier

Van een lantaarn kun je zelf een ogenschijnlijk gloeiende lamp maken. Bedek alle kanten met vetvrij papier en steek er een lampje in. Dit kan een kaars zijn of je kunt een lichtsnoer gebruiken. Deze grappige en effectieve tuinverlichting brengt een goed humeur voor uw avonden buitenshuis.

Effectieve tuinverlichting – lampen gemaakt van papieren dozen voor cupcakes

ideeën tuinverlichting-lampen papieren bakjes-voor cupcakes

Omdat dergelijke papieren koffers in verschillende kleuren en met verschillende patronen verkrijgbaar zijn, kunt u de lampen individueel ontwerpen. Neem hiervoor een lichtsnoer en bevestig een vorm aan elke gloeilamp. Zorg ervoor dat het papier niet in direct contact komt met de peren. Schakel ook de kerstverlichting uit als u er niet bent.

Een rustieke kroonluchter gemaakt van takken

Kroonluchter-van takken-doe het zelf tuinideeën

Het is de zelfgemaakte versie van een Rustic Designs-kroonluchter die $ 2.800 kost. Er zijn droge twijgen, kabels en gloeilampen nodig. Deze interessante lichtbron is geschikt voor zowel binnen als in de tuin.

Een kroonluchter gemaakt van fietsonderdelen en bierflesjes

upcycling ideeën kroonluchter fietsonderdelen bierflesjes

Fris je buiteninrichting een beetje op door bierflesjes en oude fietsonderdelen voor één te kopen effectieve tuinverlichting hergebruiken. Op deze manier zullen geen twee kroonluchters op elkaar lijken. Je kunt ook alle andere dingen gebruiken die ongebruikt rondslingeren of je komt langs op een autokerkhof. Ook daar vind je vaak interessante dingen. De kroonluchter is een geweldige aanvulling op je tuinfeest.

Een kroonluchter gemaakt van zonnelampen

tuinkroonluchter zonnelampen die moderne ideeën recyclen

Voor een shabby chic stijl in je tuin kun je deze mooie kroonluchter zelf maken. Om dit te doen, heb je een oude kroonluchter en gloeilampen nodig die op zonne-energie werken. Je hebt dus geen elektriciteit nodig om je tuin te verlichten.

Hanglampen van geblazen glas

maak zelf ideeën hanglampen geblazen glas tuinverlichting

Deze effectieve tuinverlichting kan worden gekocht bij West Elm voor $ 149-169. De lampen kunnen in de tuin, op het terras of op de veranda worden opgehangen en zorgen voor een heerlijke sfeer.

Sprankelende hanglampen als effectieve tuinverlichting

Sprankelende hanglampen tuinverlichting gloeiend licht

Deze elegante lamp geeft je buitenruimte een industriële charme. Het is perfect als verlichting voor de avonden buiten, het hele jaar door. Het kan worden verkregen bij Michael McHale Designs voor $ 729.

Een hanglamp van glas en kippengaas

Tuin hanglamp moderne ideeën gemaakt van glas kippengaas

Door het kippengaas dat deel uitmaakt van deze mooie hanglamp van draad is hij bijzonder geschikt als decoratie voor een buitenruimte in de shabby chic stijl. de effectieve tuinverlichting is van Pottery Barn en kost $ 99.

Een mooie sterlamp

Hanglamp ster lamp uniek design buitenverlichting

Deze mooie lamp is prachtig als een effectieve tuinverlichting geschikt voor buitengebruik. Je zult het gevoel hebben alsof je een ster uit de lucht hebt genomen om je tuin te verlichten. Ze zijn ook te koop bij Pottery Barn. Het kost $ 149.

De buitenlamp “Charleston Harbor”

Wandlamp ronde design buiten tuinlamp Charleston-Harbor

Deze opvallende lamp is net zo aantrekkelijk als de stad waarnaar hij vernoemd is. Als je een verfijnde strandstijl wilt, is deze Shades of Light-lamp van $ 519 een goede keuze.

Een hoelahoepkroonluchter – E.effectieve tuinverlichting

Hula-Hoop kroonluchter elegante tuinverlichting

Voor deze interessante en effectieve tuinverlichting alles wat je nodig hebt is een kleurrijke hoelahoep, hangende kerstverlichting en elektrische tape. Het brengt pit in de tuin en de gezellige avond voor twee wordt romantischer en gezelliger.

Een kroonluchter voor het paviljoen

Metalen kroonluchter smeedijzeren verlichting tuinhuisje

Deze sfeervolle kroonluchter past perfect bij een tuinhuisje en voegt een romantische, middeleeuwse charme toe aan je buitenruimte. Het is het werk van Lowe en kost slechts $ 50.

Effectieve tuinverlichting met wandlamp ananas

Ananas wandlamp-tuinideeën-verlichting glas

Het is mooi en interessant, en heeft een tropisch gevoel. Creëer je eigen eilandsfeer met deze wandlamp van House of Antique Hardware voor $ 290 en waan je op vakantie in je eigen tuin.

Een kaarswandlamp als effectieve tuinverlichting

Tuinkaars wandlampideeën maak zelf tuinverlichting

Met deze wandlamp van Neiman Marcus breid je een bohemien landschap uit. Het is gemaakt van gemalen stenen en staat prachtig in elke tuin. De prijs is $ 98.

Buitenverlichting “oplaadbare stenen”

ideeën voor buitenverlichting buitenverlichting pooldeck moderne ballampen

Dit interessante en effectieve tuinverlichting van Home Infatuation voor $ 125-300 zijn vooral goed voor een poolparty. Ze lichten op tussen 5 en 8 uur nadat ze klaar zijn om te worden opgeladen. Zo kun je feesten tot het ochtendgloren.

Een 19e eeuwse stijl lamp

Tuinlamp kaarsen in de retro stijl van de 19e eeuw

Dit is net zo bijzonder aantrekkelijk effectieve tuinverlichting 19e eeuwse stijl. De oude schoonheid en de moderne charme maken ze perfect als decoratie voor uw buitenruimte. De lamp is van Restoration Hardware en kost tussen de $ 1.895 en $ 2.595.

tuinverlichting kerstverlichting-ophang lantaarns