Huis & tuin

20 geweldige ideeën voor het ontwerpen van een woonkamer als de ruimte beperkt is

modern-klassiek-kleine-appartement-kamers-vergroten

De woonkamer is een plek in huis die het gevoel voor stijl het beste weerspiegelt dat iedereen kan zien. In deze ruimte ontvangen wij gasten en kunnen zij met een paar ronddwalende blikken zien hoeveel stijl er eigenlijk in ons zit. Het hoeft niet groots en extravagant te zijn.

De kleine kamer – 20 ideeën voor het ontwerp van de woonkamer

fantastisch-idee-kleine-woonkamer-optisch vergroten

Dat Woonkamer ontwerp moet gewoon weerspiegelen wie we werkelijk zijn en waar we echt van houden. Vandaag laten we je daarvoor 20 interessante ideeën zien Woonkamer ontwerp, die geschikt is voor kleine woonkamers en de beste kanten van de huiseigenaar en het huis zelf laat zien.

Interieur- en woonkamerontwerp – meer ruimte

ideeën-kleine-woonkamer-design-trucs

De woonkamers die je gaat zien, zijn slechts voorbeelden van hoe je jezelf echt kunt laten zien en je gevoel voor stijl kunt laten zien, zelfs als je niet al te veel ruimte hebt. De ontwerpen variëren van zwart-witte kamers, felgekleurde, chique, traditionele en moderne kamers. De lijst zal zeker indruk op u maken en u inspireren, omdat het duidelijk maakt dat ongeacht hoeveel ruimte u in uw huis heeft, u een heerlijk Woonkamer ontwerp kan maken. Veel plezier met het bladeren door de foto’s.

1. Een woonkamer bij Varsity Park 64

1-Varsity-Park-design-ideeën-interieur-klein

Een hoekwoonkamer is het perfecte voorbeeld van hoe klein een woonkamer kan zijn. De gestreepte muur en het tapijt in het gebied van de bank geven de kamer de finishing touch.

2. Stadslichten op Fig Apartments

2-City-Lights-woonkamer-design-idee

Slechts een kleine, zwarte bank, twee kleine salontafels, een lamp en een stoel als accenten zijn de belangrijkste elementen in deze kleine woonkamer.

3. Een modern woonkamerontwerp

3-Hedendaagse-Woonkamer-kleine-woonkamer

Zie je een chique Woonkamer ontwerp, dat is klein en strak, maar toch mooi. De kamer is kleurrijk en heeft een grote poef die ook dienst doet als salontafel.

4. Een moderne woonkamer in Raleigh

4-Raleigh-Home-idee-design-woonkamer

deze moderne Woonkamer ontwerp best laat zien hoe goed een modern interieur samengaat met een klassieke bank en eenvoudige fauteuils. Een open haard heeft naast het verlichten van de kamer nog een andere functie.

5. Van eten naar leven

5-Dining-Erick-eetkamer-idee-design

Alleen omdat je in een klein huis woont, wil nog niet zeggen dat je je woonkamer moet opofferen. Hoewel dit gebied klein is, is het gastvrije gebied eenvoudig maar gezellig.

6. Een decor van Jennifer Inc.

6-Jennifer-Inc-woonkamer-kleine-kamer

De eenvoud van deze kamer wordt duidelijk gemaakt door de kleurkeuze. De kamer is klein, maar door meer stoelen toe te voegen, kunnen er ook meer mensen zitten.

7. Een woonkamerinrichting in rood

7-And-yablo-idee-design-interieur-woonkamer

Een fijne bank en een grote tv. Wat wil je nog meer?

8. Als je in een flat woont

8-a-Condo-woonkamer-design-small

In het geval van een appartement kan het ontwerpproces soms moeilijk zijn. Ze zijn vaak klein en met Woonkamer ontwerp compromissen moeten worden gesloten. Dit voorbeeld laat echter duidelijk zien dat dit niet altijd een nadeel hoeft te zijn.

9. Wonen en eten in een condominium

9-Craine-Lee-idee-woonkamer-verlicht-design

Hoewel deze kamer er groot uitziet, is de woonkamer er slechts een klein deel van. De mooie kroonluchter maakt het gebied speciaal.

10. Een mode-PR-bedrijf in New York

10-NYC-Mode-moderne-heldere-kleuren-kleine ruimte

Woonruimtes zijn niet alleen bedoeld voor appartementen en woningen. Dit bedrijf uit New York bewijst dat minimale ruimte er echt zo geweldig uit kan zien.

11. Een voorbeeld van Ralston Courtyard Apartments

11-Ralston-Courtyard-ideeën-kleine-woonkamer

Vind je de vloer in dit appartement niet prachtig? Bamboe heeft er nog nooit zo goed uitgezien. De rode accenten die hierbij passen Woonkamer ontwerp zonder twijfel het verschil maken.

12. Een idee voor de kamer

12-Kamer-Idee-kamer-ideeën-ver-foto

Een woonkamer en kantoor in één ruimte. Een klein gebied mag nooit een obstakel zijn als u er zeker van wilt zijn dat een goede planning van het ontwerp aan uw behoeften voldoet.

13. Een eenvoudig woonkamerontwerp

13-eenvoudige-ruimte-hoek-design-kamer

Deze eenvoudig ingerichte ruimte doet denken aan één leven: een stoel voor de tv en een overzichtelijke, persoonlijke woonruimte.

14. Een woonkamer in het kleine appartement

14-Klein-Appartement-Kleine-Appartement-kamer-interieur

Kleine appartementen zijn waarschijnlijk de leukste ruimtes om te decoreren. De kleurkeuze in deze Woonkamer ontwerp laat het er modern uitzien. Het is stijlvol en attent.

15. Een kleine en eenvoudige woonkamer

15-idee-interieur-trappen-gang-wonen

Dit is een voorbeeld van een gemeenschappelijk huishouden met minimaal vier gezinsleden. Je ziet een gezellige ruimte waar iedereen samen kan komen en met elkaar kan praten.

16. Een klein appartement

16-Flat-appartement-idee-hoek-interieur-design

In dit voorbeeld ligt de slaapkamer direct naast de woonkamer. Wat wordt getoond, is een eenvoudige, witte bank waarop de eigenaar kan ontspannen en tv kan kijken na een drukke dag op het werk.

17. Een kleine, eenvoudige woonkamer

17-van-Raaab-designer-ideeën-kleine-appartement-kamers

Het decor in deze Woonkamer ontwerp Hoewel het er eenvoudig uitziet, bevat het toch alles wat je nodig hebt in een woonkamer: een bank en een tv.

18. Een kleine, eenvoudige woonkamer

18-Flex-Point-gele-paarse-kleur-binnenkamer

Afgezien van de foto aan de muur, is deze woonkamer buitengewoon schattig. De details zijn eenvoudig gehouden en de ruimte is netjes en bevat niet veel meubels. Een voorbeeld van een Woonkamer ontwerp in een minimalistische stijl.

19. Het woonkamerontwerp in een suite

19-Suite-Life-idee-design-kleine-woonkamer

Deze woonkamer is prachtig ontworpen. Het heeft ook een kleine eethoek voor twee. De kleuren zijn zonder twijfel aantrekkelijk, aangezien er vooral gekozen is voor zwart, wit en grijs.

20. Een kleine woonkamer in een huis met een veranda

20-veranda-huis-idee-interieur-design

Het interieur is gewoon prachtig ontworpen. De hanglamp is echt mooi, maar niets vergeleken met de open haard met de stalen kap.

We hopen dat je genoten hebt van deze 20 voorbeelden van één Woonkamer ontwerp Als er weinig ruimte is, vooral als je bedenkt dat de woonkamer meestal de grootste kamer in het appartement of huis is, omdat de gasten daar worden uitgenodigd. Maar, zoals eerder vermeld, het maakt niet uit hoe groot of klein je woonruimte is. Het is belangrijk dat je je gasten daar kunt vermaken en de mogelijkheid hebt om je innerlijke ontwerper vrije ruimte te geven.