Huis & tuin

20 voorbeelden van een chique woonkamertafel van acryl

woonkamertafel-acryl-plexiglas-afgeronde-randen-transparant

Acrylmeubels staan ​​bekend en geliefd omdat ze er stijlvol uitzien en omdat ze sterk aanwezig zijn in een ruimte met behoud van een lichte en sierlijke kwaliteit. Acrylmeubels zijn zelfs een perfecte variant geworden voor kleinere appartementen.

Het vaste idee van een salontafel van acryl is de afgelopen jaren geëvolueerd, omdat deze doorzichtige meubels perfect zijn voor het middelpunt in de kamer, waar de ruimte iets minder is. Door zijn transparantie schittert het Woonkamertafel van acryl Het neemt niet alleen weinig of geen ruimte in beslag, maar je kunt ook door de kleurrijke patronen van tapijten kijken.

De woonkamertafel van acryl – 20 ideeën voor een compositie ermee

CB2-Kiekeboe-salontafel-woonkamer

Vandaag laten we je er verschillende voorbeelden van zien Woonkamertafel van acryl, van kleine, nauwelijks zichtbare stukken tot unieke selecties die gewoon schitteren. Houd bij het kiezen van een salontafel van acryl rekening met de ruimte die je ervoor hebt. Als de kamer klein is, neem dan een kleinere tafel of probeer twee bijzettafels te combineren en een modulair meubel te creëren dat op elk moment uit elkaar kan worden gehaald. Als je een grotere kamer hebt, heb je de keuzevrijheid en kun je een tafel krijgen die aan je ideeën en verwachtingen voldoet.

Een afgeronde Woonkamertafel van acryl

gebogen-acryl-salontafel-heldere-kleuren-woonkamer

Een van de meest populaire ontwerpen voor één Woonkamertafel van acryl is de U-vorm met afgeronde, gebogen randen in plaats van scherpe hoeken. De Peekaboo salontafel is perfect voor compacte kamers en kan gemakkelijk worden verplaatst als er meer ruimte nodig is.

De U-vorm is verkrijgbaar in meerdere varianten. Een daarvan is het volgende voorbeeld. Kijk eens naar de hoeken. Deze zijn nog ronder dan de hierboven getoonde Peekaboo-collectie.

Acryl deco waterval design tafel woonkamer

De waterval Woonkamertafel van acryl is een dikkere versie van de salontafel met afgeronde randen. Dit solide meubel is krachtig en licht tegelijk.

Ralphmarks gebogen acryl salontafel

Als je van ronde hoeken en randen houdt, maar toch een tafel wilt die allesbehalve smal is, dan is de handgemaakte Curve acryl salontafel van gegoten acryl precies wat je zoekt..

Een vierkante acryl woonkamertafel

Avino-Cocktail-tafel-groene-omgeving-woonkamer

Als je woonkamer ruimer en groter is, kun je ook kiezen voor een moderne, vierkante vorm Woonkamertafel van acryl Selecteer. De rechte lijnen van de Avino Cocktail Table geven het meubel een scherpe, ijzige uitstraling. De stevige poten geven hem ook een kristal look. Ook de apart aangeboden glasplaat draagt ​​bij aan de uitstraling. Het meubel wordt aangeboden in een transparante uitvoering, maar ook in verschillende, vrolijke kleuren.

Wisteria acryl tafel woonkamer glas

Kies voor een vergelijkbare look de salontafel van acryl en glas van Wisteria. De L-vormige poten zijn bevestigd aan de buitenranden van de hoeken van het tafelblad, wat de aandacht vestigt op de moderne, vierkante vorm. Toch heeft dit meubel zijn wortels in het verleden omdat het geïnspireerd was op een model uit de jaren ’30.

Acryl cocktailtafel woonkamer chic

De volgende Woonkamertafel van acryl by Acrylic Innovations heeft zowel een edgy, glanzende als op maat gemaakte look, dankzij de slim taps toelopende poten, die doen denken aan de vorm van antieke meubels.

Acryl salontafel woonkamer idee

Voor een modernere look kun je kiezen voor een tafel met metalen poten, zoals onderstaand voorbeeld. Het acryl tafelblad vormt een interessant contrast met de zilveren, x-vormige basis.

Een langwerpige woonkamertafel van acryl

Milano-Fine-Leg-koffietafel-appartement-idee

Langwerpige salontafels hebben het voordeel dat ze een smalle vorm hebben en het potentieel hebben om een ​​stuk te zijn dat de aandacht kan trekken. De Milano Fine Leg salontafel is gemaakt van acryl en een glazen blad en wordt op maat gemaakt om aan uw eisen te voldoen. Nauwkeurige poten en een opvallende rand maken dit transparante meubel verrassend groot.

AVF Bullet acryl salontafel ontwerp

De kogel Woonkamertafel van acryl is een praktisch meubel, maar tegelijkertijd een waar kunstwerk. Het is een ontwerp van Alexandra Von Fürstenberg en werd geïnspireerd door haar interesse in geslepen diamanten.

Acryl-tafel-woonkamer-transparant-appartement

Het volgende voorbeeld van Acrylic Innovations is een solide salontafel. Het vertegenwoordigt een geweldige combinatie van moderniteit en traditie en combineert de stabiliteit van je favoriete antieke stuk met de precisie van een geslepen kristal.

Acryl-salontafel-mooi-uitzicht-appartement

Een vergelijkbaar model van Acrylic Innovation biedt elegantie zonder af te leiden van het geweldige uitzicht naar buiten.

Bijzettafels als woonkamertafel van acryl

Gus-Modern-Acryl-tafel-design-idee

Als je de voorkeur geeft aan modulaire stukken, probeer dan twee tot vier bijzettafels aan één toe te voegen Woonkamertafel van acryl samengesteld, die op elk moment van vorm kan veranderen. De Gus Modern Acrylic I-Beam tafel kan een van de zijkanten van de bank decoreren en ook het middelpunt in de woonkamer vormen door deze in groepen te plaatsen. De tafel is stijlvol gemonteerd met behulp van drie acrylpanelen die aan elkaar zijn bevestigd.

AVF-M-16-Acryl-tweedelige tafel

Een andere variant is de unieke collectie bijzettafels van Alexandra Von Fürstenberg. De M-16 Cube bijzettafels van acryl zien er twee keer zo goed uit in paren. Krijg er vier en je hebt een prachtige Woonkamertafel van acryl, de investering waard. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart en wit.

Triljoen acryl bijzettafel appartement ontwerp

Voor een geometrische look, let een beetje op de Trillion bijzettafel van acryl, ook een ontwerp van Alexandra Von Fürstenberg. Stelt u zich eens het effect voor wanneer deze diamantvormige tafel wordt gecombineerd met andere.

Ralphmarks-Mitred-Acryl-bijzettafel-design

De prachtige 4 cm dikke panelen van dit stuk geven het een gedurfde look, met zijn kleine formaat dat de algehele vorm slank houdt. Twee personen kunnen de Mitred bijzettafels opzetten.

Een woonkamertafel van acryl met een dubbele functie

Lucite kofferbak bijzettafel acryl woonkamer

Wat is er mooier dan een tafel die meerdere functies kan aannemen. De Lucite kist van Serge de Troyer is een Woonkamertafel van acryl en een kist in één. Je kunt ze vullen met netjes gerangschikte boeken, ze veranderen in een vitrine om je collecties te tonen, of ze leeg laten voor een onberispelijk schoon effect. Voor tafels met een vergelijkbare look, bekijk het aanbod van Plexi-Craft.

Afgeronde acryl tafel

DWR Magino salontafel woonkamer idee

Met een ontwerp als de Magino salontafel van Design Within Reach krijg je tegelijkertijd steun en opbergruimte voor je tijdschrift. Voor een goedkopere optie, kijk op Overstock.com.

Kleine tafel met krantenafdeling

Clear-Lucite-kleine-tafel-opvouwbare-krant

Als je niet veel ruimte beschikbaar hebt, overweeg dan de bijzettafel van deze versie en koop er twee. Zet ze bij elkaar als een Woonkamertafel van acryl in het midden van de kamer en scheid en pas ze indien nodig aan.

Aquarium-salontafel-van-acryl-blauw

Eindelijk hebben we er een Woonkamertafel van acryl in de vorm van een wastafel en met een glasplaat voor jou. Om precies te zijn, het bassin is een aquarium. De Midwest Tropical Fountain Aqua salontafel wordt aangeboden met alles wat je nodig hebt, van verlichting tot kunstplanten tot blauwe glaskiezels. Alleen de vissen ontbreken. Mochten de planten en grind niet naar jouw smaak zijn, dan kun je ook zelf een passende decoratie kiezen.