Huis & tuin

Buitenruimte met hangmat met exotische charme

buitenruimte met hangmat blauw net kleurrijke stoffering dakbedekking mediterraan

De zomer is hier! Hoog tijd om uw terras, uw tuin of zelfs de kleine achtertuin om te toveren tot een gezellige plek waar u volop kunt genieten van de glorie van het nieuwe seizoen! Hoe zit het bijvoorbeeld als u een Buitenruimte met hangmat ontwerp? Daar kunt u heerlijk uitrusten en ontspannen, de stress van alledag vergeten en ontspannen. Het zomerplezier moet lang duren, tot in de late herfst, wanneer de kou van de winter weer voelbaar is. Maar daar willen we het nu niet over hebben, want tot die tijd is er nog veel tijd. Nu zijn we allemaal te druk bezig om onze huizen klaar te maken voor gezellige zomeravonden. Vandaag gaan we kijken naar een element buiten dat je sfeer daar voor altijd zal veranderen! We willen je een aantal coole ideeën voor de buitenruimte met een hangmat presenteren!

Buitenruimte met een rieten hangmat

buitenruimte met hangmat rieten patroon, stro, tropische flair

Het is bekend dat niet alleen de tuin kan worden gebruikt als buitenruimte met een hangmat. De ontwerpers hebben geweldige manieren bedacht om ze ook in het interieur te integreren. Maar vandaag willen we ons stevig focussen op het openluchtgenot. Van de eenvoudige veranda tot een prachtig zwembad, je hebt echt een scala aan hangmatplaatsingsopties. De hangmatten nemen weinig ruimte in beslag en zijn zeer comfortabel. Als je nog steeds niet zeker weet wat voor jou het beste werkt, bekijk dan de 18 ideeën voor inspiratie voor een buitenruimte met hangmat in onze fotogalerij. Je zult al je beslissingen vandaag een stuk gemakkelijker maken.

Buitenruimte met hangmat omgeven door veel planten

hangmat buitenruimte terrasplanten bijzettafel exotisch design

Buitenruimte met hangmat aan het water

hangmat buitenruimte terras overkapping wit meubilair bank bar

Dikke Amazonebossen zijn waarschijnlijk de beste plek ter wereld voor deze hangmatten! En als dat zo is, dan zijn ze zeker niet gemaakt voor comfort en een rustige vakantie! Ze zijn bedoeld voor een dutje buiten en zorgen er ook voor dat je niet ten prooi valt aan gevaarlijke dieren in het wild. Natuurlijk vormt het idee voor de buitenruimte met een hangmat bij het zwembad niet zo’n risico, integendeel, het biedt veel meer comfort.

Vrijstaande hangmat met eigen steun

hangmat buitenruimte vrijstaand design frame zeetuin

Of een andere hangmat met een betoverend uitzicht op het verre meer of de uitgestrekte oceaan betekent meer luxe voor de eigenaren. Het water is inderdaad de perfecte plek voor een hangmat. In onze verbeelding gaan de symbolen van een romantische tropische vakantie vaak hand in hand: wuivende palmbomen, goudkleurig zand, azuurblauwe golven en een buitenruimte met een hangmat.

Hangmat onder een pergola met uitzicht op zee

hangmat buitenruimte pergola design tuinpad zeezicht

Als je zelf geen huis aan het strand of aan een prachtig meer hebt, is het zwembad natuurlijk de beste optie voor jou. Nu zijn er ook veel standalone modellen die echt geen extra ondersteuning nodig hebben. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u geen bomen in uw tuin heeft! Dit mag je er niet van weerhouden om de buitenruimte te verbeteren met een hangmat!

Zwembad met hangmat

hangmat buitenruimte zomer idee tropisch zwembad open haard steen

Mediterrane buitenruimte met romantische hangmat

hangmat buitenruimte mediterraan modern palmbomen zwembad terras

Hangmat als dagbed met steunen

hangmat buitenruimte dag bed schommel vijver pergola ondersteuning

Buitenruimte met hangmat – midden in de groene natuur

buitenruimte met hangmatsteun idee modern

We hebben niet allemaal dezelfde smaak als het gaat om een ​​droomvakantie! Terwijl sommigen hun tijd aan het koele water willen doorbrengen, plannen anderen liever een vakantie midden in de natuur, waar veel groen is. Maar als je een tuin hebt vol groene struiken, struiken en vele andere groene planten en je hangmat daar ophangt, dan kun je je net als op een droomvakantie voelen. Dan trakteer je jezelf op de rust en ontspanning die je wilt in de buitenruimte met een hangmat in je eigen tuin.

hangmat buitenruimte bomen tuinhuis veranda klassieke stijl

Daarnaast brengt de hangmat je veel voordelen in je eigen tuin. We willen maar meteen een voorbeeld geven: In dit geval zou privacy geen probleem moeten zijn, dus je kunt de hangmat op verschillende plekken in de tuin ophangen zonder dat je op zoek bent naar voldoende ondersteuning. Moderne hangmatontwerpen zorgen er tegenwoordig voor dat zelfs de kleinste achtertuinen voldoende ruimte bieden als buitenruimte met een hangmat. Sterker nog, met zo’n hangmat heb je nog genoeg ruimte over!

hangmat buitenruimte patio open haard bomen pergola kruk rotan

Elke hangmat, en dit geldt ook voor de buitenruimte met een hangmat, heeft zijn eigen unieke eisen afhankelijk van de maat en het materiaal, maar experts vermoeden dat de klassieke hangmat een lengte heeft van minimaal 3,6 m en voor optimaal comfort 1,8 m zou moeten zijn. opgehangen tot 2,4 m boven de grond. Ook hier hangt veel af van je persoonlijke keuze en je voorkeur voor waar je de hangmat wilt ophangen. Dat is individueel en altijd anders. Maar plan van tevoren de buitenruimte met een hangmat en controleer altijd deze steunpunten en boomstammen en zorg ervoor dat ze het gewicht kunnen dragen.

Buitenruimte met hangmat en luifel

hangmat buitenruimte klimplanten pergola wit sierkussens groen

Een hangmat op het overdekte terras of veranda heeft een aantal unieke voordelen. Natuurlijk mag de magie van de wijde, eindeloze nachtelijke hemel ontbreken, maar ook op een regenachtige dag kun je zonder problemen genieten van het comfort van je hangmat. Woont u in een regio waar het in de zomer erg warm is, dan is een mooie pergola als buitenruimte met hangmat ook een goede optie voor u. Denk eens na over het idee om deze ruimte om te bouwen tot een buiten woon- en eetruimte waar je in je nieuwe hangmat vele aangename uren kunt beleven.

buitenruimte met hangmat terras met zeezicht in strandstijl

Binnenplaatsen zijn ook perfect als buitenruimte met hangmat! U kunt elementen op de bouwconstructie van het huis gebruiken als steunpunten. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos en dat zie je vanzelf, zeker op de eerste gezellige avond die je daar in je hangmat doorbrengt met een martini in de hand!

hangmat buitenruimte pergola gordijnen luifel idee

hangmat buitenruimte modern design balkon hout uitzicht meer

buitenruimte met hangmat binnenplaats idee vintage stijl modern parket

buitenruimte met hangmat paars turquoise deken exotisch design