Huis & tuin

Creëer een nieuwe tuin – ontwerp de tuin volgens het seizoen

Maak een nieuwe tuin tuinplan-bloemen-planten-zithoek

Leer hoe u de Maak een nieuwe tuin afhankelijk van het seizoen. Het is geen geheim dat als je een mooie tuin vol bloemen wilt, je een inspanning moet doen. Elk seizoen, vergeleken met de andere, vraagt ​​om een ​​andere aanpak. Om de tuin goed te kunnen recreëren, zou men rekening moeten houden met de behoeften en eigenaardigheden van het betreffende seizoen.

 Let op de seizoenen en creëer een nieuwe tuin

maak nieuwe tuinseizoenen-verschillende-taken

Januari. De eerste maand van het jaar is een beetje lui en rustig. De planten krijgen alleen water als de aarde extreem droog is, dus zelden. Dit geldt echter niet voor kamerplanten – deze worden onder normale omstandigheden gekweekt. Bemest ook niet omdat de bloemen op dit moment niet op zoek zijn naar voedingsstoffen. Het is ook niet geschikt om in januari te verplanten – het risico bestaat dat de bloemen ziek worden. U kunt echter alle soorten zaden bekijken die u wilt planten en de tuin opnieuw beginnen. In januari genieten we van de geur van hyacinten en cyclamen, mits goed geplant.

Februari. De Maak een nieuwe tuin vraagt ​​op dit moment niet zo veel. Nu is het tijd voor geraniums. Je zou 1/3 van de stam moeten overlaten om ze weer te laten groeien. Ook de anjers hebben zo’n procedure nodig. Zet ze na de “OP” op een koele en donkere plaats en laat ze groeien. Verander ook de plaats van de fuchsia – verplaats hem naar een lichtere, koelere plek zodat hij kan bloeien. Bedenk in februari hoe je je bloembed wilt inrichten.

Een nieuwe tuin aanleggen, betekent goed zorgen

Maak een nieuwe tuin lente-tuinieren-maart-lente-bloemen-tulpen-narcissen

Maart. Voor de tuinman betekent het ontwaken van de bloemen uit de “winterslaap” dat het tijd is om weer aan het werk te gaan en de tuin opnieuw op te bouwen. Let op welke planten verfrissing nodig hebben. Vergeet niet je struiken vorm te geven. De bemesting begint in maart – de voedingsstoffen helpen de bloemen om te herstellen van de moeilijke wintertijd. Zorg meer voor de citrusplanten en rozen. In maart kun je peterselie en dille planten. Het seizoen is ook zeer geschikt voor het verplanten van de orchidee, maar wees er voorzichtig mee want het is erg kwetsbaar. De derde maand van het jaar is erg gevaarlijk en zit vol slakken, dus pas op voor deze beestjes.

April. In april zijn we druk bezig met verplanten. Maak de tuin goed schoon en snoei de oude wortels weg. Als je de Maak een nieuwe tuin, pas goed op dat er geen holle ruimtes tussen de planten ontstaan, deze kunnen zeer gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Geef zo ​​nodig water, want de bloem kan gemakkelijk onder water komen te staan. Maak de tuin schoon van dode bladeren.

Creëer een nieuwe tuin – mei en juni zijn bijzonder belangrijk

tuin-creëren-nieuwe-bloembed-zomer

Kunnen. In mei heeft de tuin meer zorg en aandacht nodig. Ga na verloop van tijd met de planten naar buiten totdat ze aan de buitentemperatuur gewend zijn. Als het weer het toelaat, kunt u zonnebaden op de bloemen. In deze tijd van het jaar kun je tijm, salie, peterselie, basilicum, geranium, goudsbloem, zonnebloem en verschillende kruiden planten. Pas rond het middaguur op dat u het niet te warm krijgt – dit kan de bladeren beschadigen. Kijk rond voor bladluizen.

tuin-herontwerp-juni-zomer-kruidentuin

Juni. Deze maand moet je de planten meer zuurstof geven. Knip de dode uiteinden van de tuinplanten af, want je zou insecten kunnen kweken. Als de plant in bloei staat, bemest hem dan zodat hij je tuin kan versieren. Gebruik de regen om je bloemen een natuurlijk bad te geven. In juni kun je gebruik maken van de Maak een nieuwe tuin ga je gang en plant de bonenkruid, rozemarijn, koriander en munt.

Creëer een nieuwe tuin kleurrijk, prachtig, prachtig, veel verschillende variëteiten

Tuin winter lente zomer herfst cultiveren bijzonderheden

Nieuwe tuin verschillende soorten bloemen mooi

Tuinbank ontwerp verschillende decoratieve elementen fantastisch

Leg de tuin aan en creëer de perfecte decoratie volgens de seizoenen

Nieuwe binnenplaats prachtig huisontwerp perfect

Nieuwe tuin mooie plek relax relax

Nieuwe tuin bloemen paars geel rood oranje

oranje gekleurd goed zorg voor het seizoen let op de maanden  landschap veel bloemen kleurrijk fris aromatisch hemels