Huis & tuin

De magische boomhut van Baumraum

Boomhut frame grenen hout

Om een ​​geschikte plek te creëren voor een scoutsgroep in de buurt van Wolfsburg, was de magische boomhut, ontworpen door Baumraum en gebouwd door drie enthousiaste jongeren op vakantiekamp Almke. De verhoogde boogconstructie is gesneden uit stevig dennenhout en biedt voldoende ruimte voor buitenfeesten, voor brunch of diner of is gewoon een geweldige plek om te verblijven voor het hele gezin.

De magische boomhut op vakantiekamp Almke 

Tussen-bomen-hout-boom-boomhut-Almke-vakantiekamp

De magische boomhut bestaat uit bijna twee identieke modules die als twee gezichten naar elkaar kijken en verbonden zijn door trappen en een centraal terras. De twee kamers bevinden zich echter op twee verschillende hoogtes van in totaal één meter.

De magische boomhut en zijn kamers

Houten frame-kamer-boomhut-vakantiekamp

De onderste module biedt overnachtingsmogelijkheid voor acht personen. De magische boomhut, een plek voor jongeren en voor mensen die van het buitenleven willen genieten.

Kitchenette en houtkachel

gebogen raam boomhut koffiezetapparaat

Je kunt samen eten en tijd doorbrengen op de hogere. De laatste heeft een keuken met een kitchenette, een eettafel en een kamerkachel voor de koelere avonden waar je ook op hout kunt koken.

Licht gebogen daken

Dak-gebogen-gebogen-houten frame-draadkabels

De twee modules hebben licht verhoogde en gebogen daken, bijna dezelfde vorm die wordt gebruikt voor het interieurontwerp van de ramen en meubels.

Trappenhuis en terras

Houten trap-terras-balkon-Almke-vakantiekamp

Een stevige houten trap leidt naar het tweede centrale terras. De constructie wordt ondersteund met houten kolommen, stalen en verticale steunen en extra staalkabels.

Een diner om van te genieten

Deuren-houten frame-houten tafel-grenen hout

Frame Boomhut Bomen Kamer Blauwdruk