Huis & tuin

Ideeën voor in huis – renoveer je huis in de trendkleuren van 2014

exterieur kleur-kleurrijke rijtjeshuizen-gevel design paars-geel oranje

Verf je huis met deze Trendkleuren 2014 voor het huis. De modeshows van dit jaar laten zien dat oud nieuw kan zijn. Opvallende witte en crèmekleurige gevels, zandkleurig pleisterwerk en traditionele rode bakstenen. De eenvoudige stijl van vroeger keert dit jaar terug met minder doorsnee huizen en een meer individuele en eenvoudige stijl.

Trendkleuren 2014 – laat het huis in nieuwe pracht verschijnen

Zandgele gevel huis toegangsdeur rode buitenkleuren

Een andere trend voor de buitenruimte van de woning is om vast te houden aan de architectuur en de ligging van de woning. Veel huiseigenaren besteden veel tijd en moeite aan het kiezen van de locatie van hun huis en willen dat hun huis die trots weerspiegelt. Noordoost-Victoriaanse huizen krijgen meestal een verfbeurt in Americana-kleuren, terwijl huizen in het middenwesten van de Verenigde Staten en voorstedelijke gebieden meer kans hebben op een grijze of crèmekleurige verfbeurt. Huizen aan de kust of in het zuidwesten behouden hun strand- en woestijnstijl.

Expressieve exterieurkleuren

huizen kleurrijk geschilderd gevelontwerp

De nieuwste Trendkleuren 2014 zijn degenen die verbonden zijn met de kust. Dit omvat bijvoorbeeld zeeblauw, dat is als een verademing en het “nieuwe neutraal”. Deze kleur zal waarschijnlijk vooral populair worden voor gebruik binnenshuis. Hieronder vallen ook kleuren als hemelsblauw, zeegroen, zandbeige en bepaalde grijstinten, dus allemaal neutraal maar tegelijk modern ogend.

trendy kleuren huis met zwembadgevel rode en witte kroonlijsten

Aan de andere kant kunnen de kleuren ook variëren tussen donkere kleuren: donkerrood met lichter blauw, donkergrijze tinten met crèmekleuren en wit met een donkerdere buitenkant. Elke combinatie die een dramatisch contrast creëert tussen het interieur en het exterieur heeft de voorkeur.

buitenkleuren kleuren-wit huis-omheining verf ideeën

Betreffende de Trendkleuren 2014 voor in huis de voordeur wordt het middelpunt. Om een ​​persoonlijke stijl in te brengen, besteden huiseigenaren meer aandacht aan hun buitendeur. Kies voor hen donkerrood, lichtblauw en modern zwart. De deur is een geweldige en gemakkelijke manier om de buitenkant van het huis te updaten zonder veel geld uit te geven.

Schilderen rond het appartement – ideeën en suggesties

trendy kleuren 2014 verf muren woonkamer muur design

Laat de muren vlammend rood gloeien

woonkamer inrichting met kleur muren rood-geel

Zet kleurrijke accenten

het interieur decoreren met kleuren die stoelen accentueren

Experimenteer met kleuren en kleurencombinaties

ontwerp met kleurpatroon geometrische slaapkamer kussendeco