Huis & tuin

Last minute tips voor een spetterend oudejaarsfeestje thuis

last minute tips organiseer een nieuwjaarsfeestje

Niet alleen het geld of de tijd die je hebt besteed aan de voorbereiding zullen de avond onvergetelijk maken. Het geheim van succes ligt in een goede organisatiestrategie, lichte maaltijden, glamoureuze cocktailrecepten en een paar slimme decoratietrucs. Voeg een vleugje creativiteit en een groep goede vrienden toe en je zult een overdadige zijn Nieuwjaarsavond feest hebben. Deze Lastminute-tips kan jou helpen.

Tips voor het plannen van het nieuwjaarsfeest

last minute tips Nieuwjaarsfeestje planningstijd confetti

1. Regel een late starttijd

Als u een cocktailparty plant in plaats van een diner, dan is het gemakkelijker omdat uw gasten niet hongerig aankomen. Ook hoef je geen 7-gangenmenu te bereiden, daarom kan het oudejaarsfeest pas na 21.00 uur beginnen..

glamoureus oud en nieuw feest thuis

last minute tips oud en nieuw feestslinger glitter decor

2. Maak een plan op basis van de beschikbare tijd en budget

Zorg dat je het aantal gasten weet zodat je je goed kunt voorbereiden.

last-minute tips oudejaarsfeest tafeldecoratie fingerfood

3. Krijg hulp bij de voorbereiding

Voor grotere groepen is het de moeite waard om iemand bij de hand te hebben die je kan helpen en alles kan opruimen. Dit zal je inspanningen halveren en het proces zou leuker zijn.

last-minute tips oudejaarsfeest thuis buffet tafel cupcakes

4. Bereid de muziek voor

Muziek is een krachtige sfeermaker, dus je moet de muziek van tevoren selecteren op basis van het soort sfeer dat je wilt creëren. Als je mensen wilt laten dansen, vertrouw dan op de favorieten van de hitparade. Vergeet niet de lichten te dimmen en de muziek zachter te zetten voor het grote aftellen.

last minute tips fingerfood Een nieuwjaarsfeestje plannen

5. Het eten. Er gaat niets boven het plezier van een feestje als het maken van een menu dat je dwingt om de hele dag in de keuken door te brengen en dan vuile potten tot laat in de nacht af te wassen. De makkelijkste manier voor een feestje is het aanbieden van een assortiment aan aantrekkelijke en vooral eenvoudige en zelfgemaakte lekkernijen en aangekochte fingerfood. Wat hier belangrijk is, is de presentatie, niet het recept zelf.

last minute oudejaarsavond feestflessen coole kandelaars

6. Drankjes. Koop bier, wijn en natuurlijk Prosekko voor een toast om middernacht. Ook water en frisdrank of waarom geen party punch?

last-minute oudejaarsfeest bril gast naam berries sticks

7. Decoratie. Koop wat ballonnen en lawaaimakers voor middernacht. Strooi confetti op tafel. Verzamel alle glazen, vazen, lantaarns en sapglazen die je thuis kunt vinden en vul ze met kaarsen in verschillende soorten en maten. Iedereen en alles ziet er beter uit bij kaarslicht.

  last minute oudejaarsavond feest thuis muur pailletten gouden foto achtergrond

last minute oudejaarsfeest papieren lamp glitter stick

planning oudejaarsavond party home black gold deco

last minute oudejaarsavond feest thuis buffet tafel decor

last-minute oudejaarsavond feesttips tafelwekker goud zwart