Huis & tuin

Natuursteen in de tuin en het interieur van een modern huis in San Marino

Natuursteen in de tuin -modern-minimalistisch-bassin-beton

In 2014 ontwierp ARCHINOW dit huis met twee verdiepingen in San Marino. Het exclusieve eigendom is van een jong bankierspaar. In hun stressvolle dagelijkse leven streefden ze naar rust en ontspanning zonder luxe te hoeven opgeven. De ontwerpers en architecten creëerden een modern interieur waarin robuuste materialen en strakke proporties de boventoon voeren. Door het gebruik van natuursteen in de tuin en het interieur wordt de leefruimte uitgebreid naar buiten en het resultaat is een elegante, ruime woning met mooie highlights.

Natuursteen in de tuin en het interieur – een exclusief huis in San Marino

Natuursteen in de tuin -zwembad-gazon-beton-grind

Het L-vormige concept van de woning resulteert in een binnenplaats waar de huiseigenaren ongestoord kunnen genieten van hun vrije tijd aan het zwembad. Dankzij de kamerhoge ramen, die tevens dienst doen als openslaande deuren, is het buitenterrein vanuit elke kamer op de begane grond te bereiken. Er is ook een overdekt terras met zithoek en eethoek. Iets naar een kant is een tweede, kleiner terras dat bij een van de slaapkamers hoort en een bijzonder hoogtepunt biedt – een vijver met koivissen.

Natuursteen in de tuin -buitenverlichting-zwembad-gazon

Het gebruik van natuursteen in de tuin en het interieur dient als verbindend, creatief en tegelijkertijd architectonisch element. Hierdoor ontstaat een vloeiende overgang naar de binnenkant van de woning. Het interieur wordt gedomineerd door rechte proporties, robuuste oppervlakken en er is een gebrek aan franje. Lichte hout-, steen-, glas- en fijne lederen bekledingen in neutrale aardekleuren zorgen voor een harmonieus totaalbeeld en laten de inrichting er elegant en smaakvol uitzien.

Natuursteen in de tuin-gazon-zwembad-verlichting-terras

Een bijzonder hoogtepunt is de privé-wellnessruimte. Er is een binnenzwembad, een fitnessruimte, een sauna en douches aanwezig. De hier gebruikte materialen zijn ook nobel en chic – natuursteen, glas, mozaïektegels en hout. Een zeer interessant ontworpen badkamer met ongewone tegels in oranje en een accentmuur met speelse motieven maakt indruk.

natuursteen-tuin-stenen-tuinhuis-moderne-carport

Het tuinontwerp van de luxe woning is perfect afgestemd op de drukke levensstijl van de huiseigenaar. Er groeien vooral robuuste, droogtetolerante planten en het gebied bij het zwembad is bedekt met gazon. Maar het kleine terras met de vijver biedt een bijzonder uitzicht en staat precies tegenover een hele oude, grote eik.

natuursteen-tuin-beton-rotstuin-balkon

natuurstenen-tuin-rotstuin-vloer-tot-plafond-raam-vijver

natuursteen-tuin-uitzicht-eiken-terras

natuursteen-tuinhuis-straat-moderne-architectuur

natuursteen-binnen-trap-hout

natuursteen-binnen-gang-partitie-binnen trappen

natuursteen-interieur-woonkamer-beige-eettafel-open haard

natuursteen binnenzwembad exclusief

natuursteen-overdekt-zwembad-wellness-banken

natuursteen-binnendouche-glaswand-wellness

natuursteen-interieur-badkamer-mozaïek-tegel-bad-douche

natuursteen-interieur-badkamer-douche-minimalist

natuursteen-interieur-badkamer-minimalistisch-hout-grijs

natuursteen indoor fitnessruimte training

* een project van ARCHINOW