Huis & tuin

Wat maakt echt goed beddengoed?

Goed beddengoed kiezen Tips Estella Shop kopen

Iedereen die optiek en hoge kwaliteit waardeert als het gaat om mode, moet ook op deze twee punten letten als het gaat om de Beddegoed leugens. Want het komt in direct contact met ons lichaam en draagt ​​naast een goede matras, een degelijke lattenbodem en het juiste dekbed voor het betreffende seizoen een essentieel onderdeel bij aan een goede nachtrust. Een goed model moet visueel aantrekkelijk zijn, zodat je er gewoon graag in slaapt en je helemaal op je gemak voelt. En het moet gemaakt zijn van huidvriendelijke, ademende en onderhoudsvriendelijke materialen. Als hier bij de aankoop rekening mee wordt gehouden, dan komt dat zeker goed met fijne dromen en een goede nachtrust.

Goed beddengoed kiezen – welke soorten zijn er??

Goed beddengoed kiezen Tips Materialen Patronen

“Als je naar bed gaat, zo lieg je” is een oud gezegde dat niet per se direct naar de slaapkamer verwijst, maar hier in letterlijke zin kan worden gebruikt. Als je goed wilt liggen, dan moet je ook een goed bed maken – en daar hoort het juiste beddengoed bij. We hebben hier een aantal populaire stofsoorten samengesteld. Omdat de gevoelens van mensen anders zijn. En net zoals niet elk deksel op elke pot past, past niet elk type bedlinnen bij elk type slaper.

  • Jersey beddengoed: Omdat jersey een klimaatregulerend materiaal is dat zowel elastisch, zacht en soepel als zeer absorberend is, is jersey bedlinnen zeer geschikt voor de zomer. Afhankelijk van de dikte (interlock jersey of single jersey) kan het ook het hele jaar door optimaal worden gebruikt.
  • Flanel en fijn bever beddengoed: Beide stoffen zijn echte klassiekers uit de winterbeddengoedsector. Knuffelig en zacht beddengoed, je kunt koude winternachten trotseren in dit ondergoed.
  • Satijnen lakens: Het kan het hele jaar door gebruikt worden, is knuffelig en heeft een temperatuurregulerend effect. Er zijn echter ook verschillen als het gaat om complexen gemaakt van satijn, het Mako satijnen bedlinnen is van bijzonder hoge kwaliteit.
  • Zijden beddengoed: Zijde op de huid is iets heel aangenaams – en daarom staat zijden beddengoed het hele jaar door voor een luxe slaap. Het is bijzonder geschikt voor mensen met huisstofallergie of neurodermitis.

Naast deze stofsoorten zijn er natuurlijk ook andere materialen voor beddengoed, lakens, hoeslakens, etc. Het is over het algemeen belangrijk om te letten op een goede kwaliteit bij het maken van uw keuze. Goedkope beddengoedontwerpen zijn misschien gemakkelijk voor de portemonnee, maar uiteindelijk is een goede nachtrust van onschatbare waarde. En daarom moet u hier zeker wat meer investeren en letten op de keurmerken en tests. Hoogwaardige modellen vindt u bijvoorbeeld in de Estella-winkel (estella-shop.de) in veel verschillende uitvoeringen. Het merk maakt gebruik van huidvriendelijke en ademende materialen – en dit zijn de absolute toppers.

Let op de juiste zorg

Een slaapkamer ontwerpen Tips voor goed beddengoed kiezen Trucs

We besteden er een Een groot deel van ons leven in bed – Je moet de slaapkamer dus niet verwaarlozen, maar in plaats daarvan een aangename sfeer creëren. Hoogwaardige materialen leveren hier een grote bijdrage aan, maar uiteindelijk moet er voor gezorgd worden dat ze goed worden onderhouden. Beddengoed moet regelmatig worden gewassen en gelucht om langdurig maximaal comfort in uw eigen bed te behouden. Omdat ons lichaam elke nacht veel vocht afgeeft via ademhaling en huidporiën, moet ook beddengoed, dat goed vocht opneemt, een keer per week verschoond worden. Als u kiest voor onderhoudsvriendelijke en strijkvrije complete sets, heeft u niet veel werk te doen en doet u toch veel voor een goede nachtrust en dus voor uw eigen welzijn.

Fijn beddengoed kiezen Tips Trucs Lekker slapen

 Foto’s: 1,2 – estella winkel

3 – det-anan sunonethong

4 – Phase4Photography