Huis & tuin

Zwembad met open haard – 18 inspirerende voorbeelden

Zwembad met open haard modern-vuurschaal-leuning-metaal

Een combinatie van water en vuur, vooral in de tuin, is adembenemend. Het is dus een goed idee om een ​​vuurplaats in de buurt van het zwembad te plaatsen, wat een evenwicht lijkt te creëren tussen de twee elementen. Het idee van een Zwembad met open haard is zelfs geschikt voor de traditionele varianten, omdat het er gewoonweg prachtig uitziet met een stenen rand. Hieronder hebben we een paar traditionele zwembaden met vuurkorven voor je. U zult versteld staan ​​dat een traditioneel zwembad met een vuurplaats er net zo mooi uit kan zien als een moderner zwembad. Veel plezier met browsen.

Zwembad met open haard en verlichting

zwembad-met-open haard-grote-design-ligstoelen-verlichting

De open haard zorgt al voor romantisch licht. Maar dat betekent niet dat je geen extra verlichting kunt toevoegen aan een zwembad met een open haard. Als deze nog in het zwembad zit, is het attractieve effect groter. Bouw een bank rond de open haard.

Zwembad met een vuurplaats voor de zithoek

zwembad-met open haard-whirlpool-open haard-lounge-rotan meubelen

De haard hoeft niet direct aan het water te staan. Het contrast tussen de twee elementen valt ook op bij een variant waarbij bijvoorbeeld een open haard wat verder weg staat en wordt gebruikt voor het zitgedeelte. Je zit in het warme en kunt nog steeds naar het koele water kijken en dromen van de volgende zomerdag.

Watereffecten en fonteinen

Foto via: Zwembadstop

Schemering Zwembad Vuurplaats Tuin

De kleur die voor het zwembad is gekozen, heet Lucayan Blue River Rok. De vuurplaats in het midden van het zwembad is echt indrukwekkend.

Silvermist in Flower Mound in Texas

Prive-landgoedverlichting-in-house-fire-pit-zwemruimte

Foto via: één specialiteit, landschapsontwerp, zwembaden en hardscape

Volgens de ontwerper is deze vuurplaats gemaakt met stukjes Granbury-steen aan de buitenkant die passen bij de steen waarvan het huis is gemaakt. Het oppervlak moet op zijn beurt passen bij het terras en is daarom gemaakt van Oklahoma Silvermist-tegels. Binnen is het gemaakt van bakstenen. Een zwembad met open haard à la Texana.

 Nog een zwembad 

Stenen vloer-zitplaats-open haard-twee zwembaden

Foto via: PaverStoneConstruction en Greenmark Landscaping

Deze oversized haard heeft een binnendiameter van 122 cm en een hoogte van 45 cm. Het heeft een deksel met een diameter van 45 cm.

De residentie Los Gatos

Los Gatos Estate Vakantie Cottage Tuin

Foto via: Ali Arti Fotografie

Dit prachtige zwembad heeft een vuurplaats die wat drama toevoegt. Het heeft ook een gebogen, ingebouwde bank.

 Een Californisch zwembad met een vuurplaats

California Forest Avondzwemgebied Vuurplaats

Foto via: Andrea Calo

De beplante heuvel in dit zwembad maakt het tot een waar paradijs. Net zo indrukwekkend zijn de lichteffecten, de waterval, de vorm van het zwembad en de open haard.

Zwembad bij Swan Pools Zuid-Californië

Onderwaterverlichting-zwembad-bos-stroom

Foto via: Swan Pools Zuid-Californië

De lichten en de open haard vullen elkaar perfect aan in dit zwembad. Het is een perfecte plek voor gezellige barbecues.

P.met rijst bedekte zwembaden

Platteland Zwembad Gebied Vuur Daglicht Heuvel

Foto via: Californische zwembaden 

Een accent in dit zwembad met open haard is een schijnbaar verzonken eiland dat via stenen platen te bereiken is. Het is vooral indrukwekkend als het donker wordt dankzij de open haard in het midden en het uitzicht op de omgeving van Palm Springs.

Een zwembad dat in 2013 de Ilca Gold Award won

Ratan meubelen-tuinbanken-huis-zwembad

Foto via: Premier-service

Dit traditionele zwembad met open haard biedt een nieuw niveau van ontspanning. Het zwembad is verhoogd en heeft een waterval. De open haard bevindt zich in de zithoek bij het zwembad en is een aanvulling op de open haard voor het huis.

Prive-bezit

Licht-bij-het-zwembad-vuur-stenen vloer

Foto via: Shehan-zwembaden

Hier werd gietwerk gebruikt in plaats van beton. Hiervoor is gekozen voor verschillende grijstinten en het resultaat is gewoon adembenemend. Het is interessant hoe de twee onregelmatig gevormde zwembaden met elkaar verbonden lijken te zijn. Ook de combinatie van water en vuur is goed doordacht.

 Aguilar

Open haarden-verhoogde-trap-stenen vloer

Foto via: Califronia-zwembaden en landschap

Vuureffecten en landschapsverlichting creëren een dramatische sfeer in dit zwembad, dat is bedekt met natuurlijke travertijnsteen en voldoende ruimte biedt voor avondentertainment.

Luxe tuinen

Onderwaterverlichting-zwemgebied-palmvuur

Foto via: Cody Pools, Inc.

Dit zwembad met open haard biedt alles wat u van een traditioneel zwembad wenst: wellness, een waterval en een mooie vloer.

Een ander soort zwembad

Plantenpot tuinparadijs zwembad waterval

Foto via: Voorname zwembaden

De stenen platen gemaakt van natuursteen, die zijn gerangschikt volgens het principe van de metselwerkvereniging en de waterval en de open haard versieren, zijn gewoonweg prachtig. Het maakt het gebied rond het zwembad met open haard uniek en zet een accent.

Luxe achtertuin

Snelweg-palmen-tropisch-landschap-achtertuin

Foto via: Cody Polls, Inc.

In dit voorbeeld van een traditioneel zwembad met een vuurplaats, kijkt de vuurplaats zelf uit over het zwembad. Echt een geweldig idee!

 Eads natuurlijk zwembad

Waterglijbaan palm waterval zwembad

Foto via: J. Brownlee-ontwerp

Dit prachtige traditionele zwembad is precies wat je altijd al wilde. Het heeft verschillende vuurkorven, waaronder een open haard, waterval en zelfs een glijbaan.

Een traditioneel zwembad in de Portola-vallei

Boszicht-zitplaatsen-tuinmeubelen-zonlicht

Foto via: Cairn Construction Inc.

Een traditioneel overloopzwembad in San Francisco met een vuurplaats

Inmiddels heb je vast wel een idee hoe mooi een traditioneel zwembad met vuurkorf eruitziet. Voor veel van hen is gekozen voor onregelmatige vormen, waardoor ze er zachter en vloeiender uitzien. In moderne ontwerpen daarentegen zijn de vormen hoekig en hoekig. Natuurlijk zijn er ook mooie voorbeelden met haarden voor de moderne varianten, als je liever hun strakke vormen hebt. De haarden daar bestaan ​​ook meestal uit rechte lijnen.

Brand tuin zwembad stenen vloer