Interieur ontwerp

Braziliaans meubeldesign door Triptyque International

hangend deco meubeldesign

Nadat het administratieve gebouw van Milbank in Sao Paolo was voltooid, nam het internationale advocatenkantoor de drieluik opdracht gegeven voor het interieurontwerp. Braziliaans meubeldesign, dat biedt een wandeling door 95 jaar geschiedenis van soorten meubelen, hun ontwerpers en de tijdgeest. Het is een herinterpretatie van het traditionalistische ontwerp van een werkplek. De kamers zijn ingericht met objecten die het architecturale en het artistieke vertegenwoordigen; de grote tafel in de vergaderzaal draagt ​​het zegel van Oscar Niemeyer, de stoelen in de ontvangsthal zijn ontworpen door Paulo da Rocha en de afzonderlijke rechtszalen zijn gemarkeerd met het bijzondere kenmerk van Sergio Rodrigues. Als je door de kamers en ruimtes loopt, zul je een transparantie en transparantie opmerken die te zien is dankzij de schuifwanden van glas en hout in plaats van beton.

 Braziliaans meubeldesign

Vergaderzaal-houten tafel-ruim

Braziliaans meubeldesign verenigt diversiteit in detail: de productie wordt gekenmerkt door de ontwikkeling van de materialen, de eenvoud van de vormen en soms door het rudimentaire gebruik van technologieën. Alle foto’s zijn van Pedro Cock  en zijn handelsmerken van Triptyque architectuur en interieurdesign.

 Braziliaans meubeldesign – publieke en private grenzen vervagen

Trap design meubels interieur architectuur

Braziliaans meubeldesign verbindt ook de oorsprong van de fabrikanten: het Portugese handelsmerk en de Afrikaanse interventie dragen bij aan een eigentijds proces dat tegenwoordig het voorkeurstype is. Het project weerspiegelt een ontwikkeling van rechte lijnen, rondingen en een vleugje impov, die de tijdlijn in Braziliaanse kunst uitdrukken en verenigen..

 De lounge

Lounge relax lederen fauteuil

 Vergaderruimte voor klanten en medewerkers

Vergaderzaal-klanten-en-medewerkers

 Uitrusting van een kantoorruimte

Houten tafel-hoogglans-polijst-bloem-in-de-pot-decoratie

 Betonnen trapleuningen

Betonnen trapleuningen

 Vergaderzaal

Vergaderruimte-hoogglans tafel-met-stoelen

 De Braziliaanse geest in detail

Kijk-buiten-tapijt-op-de-vloer

 De schuifwanden

Draai-glazen-deuren-twee-vergaderruimte

 Houten wanden op ingebedde rails

Draaiwanden-van-hout-op-rails