Interieur ontwerp

De rol van steen in interieurontwerp

woonkamer met stenen muuraccent

Van de Steen in interieur van de appartementen is samen met het hout het oudste gebruikte materiaal. De steenproducten symboliseren niet alleen betrouwbaarheid en duurzaamheid, maar ook luxe. Marmeren of granieten platen in de badkamer of in de keuken creëren een speciale sfeer in het appartement en herinneren ons aan de eeuwigheid.

Steen in interieur – prachtige stenen open haard in de woonkamer

stenen open haard woonkamer

Steen in interieurdesign is milieuvriendelijk, duurzaam en decoratief materiaal. Vandaag de dag zijn de mogelijkheden van steen praktisch onbeperkt, en ondanks het feit dat de mogelijkheid om steen in huis als finishing touch te gebruiken wat beperkt is, vindt het nog steeds zijn fans. Stenen muren zijn een prachtig decoratief element. Meestal worden de vloeren ook gelegd met gepolijst graniet, dat sterk genoeg is om mechanische en andere schadelijke invloeden te weerstaan.

verschillende toepassing van steen in interieurontwerp

natuursteen interieur

Het gebruik van steen in de gang is niet alleen praktisch, maar ook esthetisch: vuil en stof op het oppervlak zijn praktisch onzichtbaar. Elementen van natuursteen worden steeds belangrijker in de inrichting van woon- en slaapkamers. Natuurstenen gevelbekleding kan gebruikt worden als accent in de keuken.

Steen en hout in het interieur van de keuken

steenhouten interieur design keuken

Van de Steen in interieurdesignr is ook ideaal voor het maken van werkbladen en vensterbanken. Het onbetwistbare feit is dat een prachtig granieten of marmeren aanrecht meteen in het oog springt en huiseigenaren jarenlang van dienst zal zijn. De aanwezigheid van slechts één element Steen in interieurdesign kan een onderscheidende sfeer creëren.

Badkamer met marmer en houtdesign

badkamer marmeren tegels

Keukenontwerp – wandbekleding met steen

  keuken-design-muurbekleding-steen

Woonkamer met natuurstenen muur

woonkamer natuurstenen muur

Stenen bekleding – muur in de eetkamer

stenen bekledingsmuur

Natuurstenen muur – blikvanger in elk interieur

interieurontwerp met natuurstenen muuraccent

donkere steen als wandbekleding in de slaapkamer

donkere stenen muurbekleding slaapkamer