Interieur ontwerp

Een smal appartement inrichten – witte esthetiek met een rustiek tintje

Aanrecht houten hut klein appartement

Een smal appartement werd volledig gerenoveerd en kreeg een nieuwe moderne look met een rustieke touch. Het Spaanse architectenbureau Sinaldaba Estudio de Arquitecture heeft een klein appartement met smalle kamers volledig getransformeerd.

Smal appartement – focus op stenen muur en rustieke houten balken

Keuken hout smal appartement rustiek interieur

De architecten van Sinaldaba Estudio de Arquitecture hebben de met veel vaardigheid smal appartement omgetoverd tot een comfortabele multifunctionele woonruimte. In één ruimte werd een keuken met eethoek en woonkamer ondergebracht. Tegenover het woongedeelte bevindt zich de slaapkamer. De architecten maakten gebruik van de voordelen van het gebouw en veranderden weinig aan het muurontwerp. De rustieke houten panelen, de bakstenen muur en de houten balken aan het plafond zijn bewaard gebleven. Om het interieur licht en ruimtelijk te laten lijken en er een verbindend element ontstaat tussen de afzonderlijke delen, hebben de ontwerpers de wanden en het plafond wit geschilderd. Accent wordt daarom bepaald door de interessante textuur, en niet door kleuren. De slaapkamer is optisch gescheiden van het woongedeelte – aan de wanden zijn houten panelen gemonteerd. De warme houtkleur verbindt het interieur visueel – de kleine houten keuken, de houten ladekast en de houten deuren maken de woonkamer gezellig. Een kleine rode leren bank is het middelpunt van het interieur.

Smal appartement krijgt nieuwe look na grondige renovatie

Houten balk stenen muur witte rode bank

de smal appartement was spaarzaam ingericht en decoratie werd volledig achterwege gelaten. De kamerhoge ramen laten veel zonlicht binnen in het interieur. Sommige van de oude meubels zoals de stenen gootsteen in de keuken en de oude wandplank zijn bewaard gebleven. Dankzij de creatieve combinatie van oude meubels en nieuwe inrichtingsideeën is met weinig kosten en moeite een moderne en interessante faciliteit gecreëerd.

Stenen muur en houten balken geven de woonkamer een rustieke uitstraling

Appartement renovatie dressoir stenen muur

Kleine keuken van hout en roestvrij staal

stijlvolle houten keuken woonkamer rode bank

Smalle kamers profiteren van een monochroom interieur

Eenkamerappartement ideeën voor houten balkenplafond

Aanrecht in retrostijl

Roestvrijstalen lichte kookhoek voor eenkamerappartement

Het appartement lijkt op een houten hut

Bureau plafond ontwerp slaapkamer interieur

Houten panelen voor de muren in de slaapkamer

Houten balken wandpanelen slaapkamer

Radiator in de woonkamer

Appartement stenen muur grote ramen

Het appartement voor en na de renovatie

Bouwplan ruimteverdeling ideeën meubels