Interieur ontwerp

Franse moderne woninginrichting voor creatievelingen

kleine-moderne-appartement-inrichting-THE Architectes

Welkom bij Maison V. Dit is een indrukwekkende modern interieur idee voor artistieke en onafhankelijke mensen die echt geven om hun vrijheid binnen hun eigen vier muren. zoals elke andere modern interieur idee, dit gaat ook gepaard met het nodige comfort en gezelligheid. Fris en licht, het appartement heeft alles wat je nodig hebt. Tijd voor ontspanning, huiselijke sfeer en schoonheid.

modern woninginrichting idee met houten elementen

appartement-interieur-idee-houten elementen

“DE architecten” is de Franse studio die dit geweldige, luxe en moderne woninginrichting gemaakt. Het werd gebouwd in 2010 en heeft sindsdien gediend als een perfect toevluchtsoord voor een jong stel. Iedereen streeft ernaar om zich comfortabel en fijn te voelen in zijn eigen kamer. De totale oppervlakte van Maison V is 70 m2, met een vierkante vorm, en het is gelegen in Frankrijk.

moderne woninginrichting voor creatieve mensen

modern-appartement-interieur-houten-vloer-plafond

Hout, plastic en glas zijn de milieuvriendelijke materialen om dit te bouwen moderne woninginrichting voor mensen die op zoek zijn naar gezelligheid en een plek waar je je kunt verstoppen voor de hele wereld. Zoals je kunt zien, zijn ramen niet zo groot en breed, maar ze zijn genoeg om zonlicht de studio binnen te laten stromen. Voeg daarbij het zachte bruin, wit en beige kleurenschema en je hebt de perfecte modern interieur idee is hier.

kleine witte keuken met houten plankdecoratie

kleine-witte-keuken-hout-decoratie

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom we dit hebben gedaan moderne woninginrichting noemen een thuis voor onafhankelijke en creatieve mensen. Kijk dan eens naar de kamers, meubels en decors in het pand van Maison V. Naast de prachtige bank met grappig gekleurd damast en de lage tafel in Chinese stijl in de woonkamer, vinden we aparte zones voor de bibliotheek en voor de DJ dek in de flat. Ze kunnen worden gevuld met andere artistieke gadgets voor je persoonlijke hobby.

Abigaïl

  witte keuken met houten vloer van THE Architects

witte-keuken-houten vloer-THE-Architectes

klein modern appartementidee van THE Architectes

klein-modern-appartement-idee-THE-Architectes

Interieurplan appartement door THE Architectes

  appartement-interieur-plan-by-THE-Architectes