Interieur ontwerp

Graffitikunst voor in het appartement: tips voor modern wanddesign!

Wanneer de meeste mensen het woord ‘graffiti’ horen, denken ze meteen aan geverfde muren, treinen en openbare ruimtes, of aan vandalisme. De afgelopen decennia heeft graffitikunst zich echter ontwikkeld tot een trend. De chique decoraties transformeren lege en saaie muren in het appartement in prachtige blikvangers en creëren een unieke sfeer. Je ziet steeds meer huizen of kantoorpanden die worden opgesierd met dynamische en in het oog springende afbeeldingen. Ben je op zoek naar ideeën voor een stoer en modern wanddesign? In dit artikel laten we je geweldige ideeën met graffiti voor je huis zien en geven we je enkele handige tips.

Graffitikunst in de woonkamerideeën voor muurontwerp in het appartement

Of het nu direct aan de muur is, als originele foto of gewoon om oude meubels op te fleuren – moderne graffitikunst biedt u de mogelijkheid om uw appartement op een spectaculaire en unieke manier op te fleuren. Van fotorealistische, grote boslandschappen tot elegante graffitidoeken – de kunstwerken maken uw dagelijks leven kleurrijker en creëren een ongedwongen en uitnodigende sfeer. Door de ingrediënten die het bevat is graffiti duurzamer dan bijvoorbeeld behang of muurtattoos. Heb je al een bepaald motief of onderwerp gekozen? Dan heb je alleen de juiste nodig Graffiti artiest, die jouw ideeën implementeert en ze uiteindelijk aan de muur hangt.

Graffitikunst in het appartement – direct aan de muur of liever als graffiti canvas?

Muurontwerp eetkamer ideeën graffiti doeken

Nadat je een motief hebt gekozen, moet je goed overwegen of de afbeelding direct op de muur moet worden gespoten of liever op een canvas, dat je vervolgens in elke kamer kunt ophangen. Het maakt eigenlijk niet uit of de muren van baksteen, normaal beton of gipsplaat zijn. Graffiti kan prachtig op elk materiaal worden gespoten. In sommige gevallen kan echter een geschikte primer nodig zijn. Het grootste voordeel van graffiti doeken is dat je ze altijd mee kunt nemen als je gaat verhuizen.

In welke ruimtes komen de kunstwerken tot hun recht??

Graffiti appartement muur design woonkamer decor trends

Het beste van graffitikunst is dat je het kunt gebruiken om de muren op te fleuren in werkelijk elke kamer in het appartement. De realistische afbeeldingen veranderen het uiterlijk van de kamer, dus zorg ervoor dat ze passen bij de rest van het decor. Heb je bijvoorbeeld een chique, Scandinavische touch in huis, dan kun je kiezen voor mooie en delicate kunstwerken die het geheel prachtig afmaken. Zelfs zwart en wit is een chique combinatie die zou kunnen werken.

Graffiti art house gevel versier ideeën

Met graffitikunst Maar je kunt niet alleen de muren voor een lange tijd decoreren – ook oude meubels kunnen er nieuw leven in worden geblazen. Of het nu een oude kledingkast, een ladekast of een garderobe is – met de spuitbus wordt elk meubel een echte blikvanger.

Chique en modern – graffiti voor de kinderkamer

Graffiti art appartement wanddecoratie eetkamer

Vooral graffiti voor kinderkamers is de laatste tijd erg populair. Felgekleurde en kleurrijke wanddecoratie stimuleert de creativiteit van de kinderen en zorgt altijd voor een goed humeur. Populaire motieven voor jongens zijn vooral superhelden zoals Batman en Superman of stripfiguren. Is jouw kleintje een grote voetbalfan? Dus waarom zou u het wapen van uw favoriete club niet gebruiken als graffitikunst? Zachte en rustgevende landschappen, eenhoorns en prinsessen toveren de kamer van je dochter om tot een magische, sprookjesachtige plek.

Graffitikunst voor het appartement Ontwerpideeën voor de gevel van het huis

Afbeeldingen © graffitiartist.de