Interieur ontwerp

Ideeën voor plafondontwerp voor kamers met hoge plafonds

ideeën voor plafondontwerp voor kamers met panoramisch uitzicht op hoge plafonds

de Ideeën voor plafondontwerp voor kamers met hoge plafonds zijn zeer indrukwekkend. Maar wat zijn de tips en trucs als het gaat om het inrichten en inrichten van zo’n kamer? We hebben een van de beste en meest interessante voorbeelden voor je geselecteerd.

Ideeën voor plafondontwerp met geschikte verlichting

ideeën voor plafondontwerp voor kamers hoge plafondverlichting

De bijgevoegde verlichting, die zo lang is dat je de lampen bijna op ooghoogte rustig kunt observeren, is een zeer geschikt decoratie-idee. Kroonluchters en lampen die te hoog worden opgehangen, lopen het risico over het hoofd gezien te worden. Je kunt je deze luxe veroorloven als je verlichting echt indrukwekkend is en zeker niet over het hoofd mag worden gezien.

Ideeën voor plafondontwerp – kroonluchters als decoratie

ideeën voor plafondontwerp voor kamers hoge plafonds weelderig

Een van de mooiste Ideeën voor plafondontwerp de kroonluchter kan als decoratie worden gebruikt. Zo zal dit prachtige meubel altijd opvallen. Het complexe ontwerp vereist meer aandacht en de glitterelementen zien er duur uit. Je kunt er natuurlijk ook lampen met een simpele uitstraling in verwerken die niet geschikt zijn als accent maar wel flexibel en verplaatsbaar zijn.

De bibliotheek als decoratieoptie voor hoge muren

inrichtingsideeën voor bibliotheek met hoge plafonds in de kamer

de Ideeën voor plafondontwerp omvatten het gebruik van de kamers als uitgebreide opslagruimten. Het perfecte voorbeeld is de installatie van een thuisbibliotheek, die niet alleen bijzonder praktisch is, maar ook een prachtige wanddecoratie maakt. Vergeet de ladder naar de thuisbibliotheek niet. De hoogste planken kunnen worden gebruikt als opslagruimte voor oude tijdschriftuitgaven of voor het weergeven van kunstwerken en artefacten die niet mogen worden aangeraakt.

Zet het wandpaneel als accent in de woonkamer

inrichtingsideeën voor kamers hoge plafonds modern design

de Ideeën voor plafondontwerp ook enkele decoratieve elementen. Hoge panelen met patronen zijn een leuke toevoeging aan een kamer op twee niveaus. Ze kunnen worden gebruikt als geluidsbevochtiger of als opvallend accent. Het paneel trekt de aandacht naar boven en vestigt de aandacht van bezoekers op het hoge plafond.

Stoffendecoratie om de echo te verminderen

inrichtingsideeën voor kamers hoge plafonds kleurrijke inrichting

De kamers met hoge plafonds hebben vaak specifieke akoestische effecten op de omgeving. Investeer in pluche tapijten en veel kussens voor de bank om het echogeluid zoveel mogelijk te verminderen. Deze extra decoratie zal de geluiden van de echo opvangen.

Wandpaneel als decoratie-uitbreiding achter de televisie

inrichtingsideeën voor kamers hoge plafonds neutraal ontwerp

De ideale plaats voor een dergelijk paneel is de verlenging boven de schoorsteen. Een andere mogelijkheid is om het paneel als moderne entertainmentwand achter de televisie te plaatsen. Als u op zoek bent naar kunstwerken voor de muren in een kamer met hoge plafonds, kies dan gerust de grootste schilderijen die bij uw budget passen. Ook de gordijnen voor de hoge ramen kunnen als passende decoratie dienen. Jaloezieën zijn de perfecte oplossing voor hoge ramen, omdat ze iets kunnen worden gekanteld om meer licht in de kamer te laten komen. Laat je meeslepen door deze mooie Ideeën voor plafondontwerp inspireer en richt je kamer mooi en smaakvol in met hoge plafonds.

Mezzanine als observatiemogelijkheid

inrichtingsideeën voor kamers met hoge plafonds mezzanine

Wandpaneel als decoratie in de woonkamer

inrichtingsideeën voor kamers met hoge paneelplafonds

Uitzicht van bovenaf in de woonkamer

inrichtingsideeën voor kamers hoge plafonds overzicht

Modern woonkamerontwerp

inrichtingsideeën voor kamers met hoge plafonds minimalistisch

minimalistische inrichting in de woonkamer

inrichtingsideeën voor kamers hoge plafonds houten vloer

Kristallen kroonluchters als accent

decoratie-ideeën voor kamers hoge plafonds kroonluchters